Şefkat Tepe'nin Çekimleri Yasaklandı

KingTube

Kayıtlı Üye
Web sitesi
twitter.com
Şefkat Tepe‘nin çekimleri yasaklandı...!

Konya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Samanyolu Televizyonu’nda yayınlanan Şefkat Tepe dizi çekimlerine verdiği onayı iptal etti. Yapılan açıklamada, Konya ve ilçelerinde dizi çekimi için verilen onayın Konya Valiliğince 19 Şubat 2014 tarih ve 682 sayılı onayı ile iptal edildiği belirtildi...

Konya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, izin onayının iptaline gerekçe olarak Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Konunu kapsamına giren mekanlarda yapılan çekimlerin Müze Müdürlüğü’ne önceden bilgi verilmemesi, ilgili mekanlarda temizlik ve tamirat gibi çalışmaların müze uzmanı denetiminde yapılmaması ve dizide 25 Ocak’ta yayınlanan bölümde Hz. Muhammed (SAV)’e ilişkin görüntülerin yazılı ve görsel basında tepkilere neden olması olarak belirtildi.

Dizi çekimlerinin onayının iptaline ilişkin gerekçeler şu şekilde sıralandı:

“Türkiye’de Ticari Amaçlı Film Çekmek İsteyen Yerli Yapımcılar İçin Başvuru Formu’nda ‘2863 sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu kapsamına giren mekanlarda film çekimi sırasında, önceden bağlı Müze Müdürlüğüne bilgi verilmeden anılan mekanlarda film çekimi yasaktır’ hükmü bulunmasına rağmen her bölüm için bağlı bulunduğu Müze Müdürlüğünün bilgilendirilmemesi;

Anılan mekanların çekim öncesi hale döndürülmesi sürecinde temizlik, tamirat vb. çalışmaların bir müze uzmanı denetiminde yapılması gerekirken konuyla ilgili bağlı Müze Müdürlüğüne herhangi bir talepte bulunulmaması;

Dizinin 25.01.2014 tarihinde yayınlanan bölümünde yer alan İslam dini Peygamberi'ne ilişkin görüntülerin kamuoyunda, yazılı ve görsel basında tepkilere neden olması;

Gerekçeleriyle ilgide kayıtlı 22.08.2013 tarih ve 3302 sayılı çekim izni onayının iptal edilmesini, ilimizde yapılacak dizi çekimlerinin durdurulmasını, olurlarınıza arz ederim.”

Kaynak :
Şefkat Tepe‘nin çekimleri yasaklandı...!

telif gelmeden ne kaazandırırdı ve şefkat tepe

rte yakında kendi dizisini çeker ustanin cebi :P

iyi olmuş cuk oturmuş. Din sömürücülerine yer verilmesin artık

Dizi şacma ama güzeldi ben her hafta aralıksız izliyordum beni açıkcası üzdü :)

Adamlar Peygamberi kamyona bindirdi yav :D

Cumartesi günleri babam tv başında elinde kumanda Şefkat Tepe'yi beklerdi üzücü haberi vereyim hemen :) . Daha 2 hafta önce çekimlerine denk gelmiştim Sille'de

Burnum yine kötü kokular alıyor , cemaatle arası bozuldu talimat verdi :)

gelişmiş demoğğrassiler de olur böyle şeyler.Sen misin dönyaa liderini eleştirn.

türkiyenin en iyi dizilerinden birisi bana göre

isabet olmuş
[MENTION=1089]KingTube[/MENTION] hocam sizin konunuzda bi postum vardı cevap verecektiniz ama..

çok iyi olmuş zaten saçma sapan bır dızıydı yok koca terorıst başı bir tane karıyı olduremıyorlar ondan sonra kadın gelıyor ozel hareketa uye oluyor :D asker daga cıkıyor terorıst oluyor sonra tekrar asker felan oluyor . çok yerinde olmuş ...

aha bizim şefkat tepeci keko artık aç kalacak :D

iyi olmuş youtube'daki şefkat tepe'ci herkese sahte telif atıyordu :D

Diziyi hiç sevmezdim ancak kazanç sağlayan arkadaşlar adına üzüldüm.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri