Sektörün son durumu nedir? Nereye gidiyor?

yigit0can

Kayıtlı Üye
Merhabalar ben Yiğit;
Kulakları çınlasın serkan abi zamanında başladık bu sevdaya. Beni tanıyanlar olabilir. Uzun süredir foruma ara vermiştim. Şimdi nasip olursa yavaştan geri gelmeye çalışıyorum. Birkaç sene evvel sürekli partnerler ile çalışıyordum sonuçta spam alıyorlardı ve kapanan kanalı bile ödeyen vardı. Şimdi foruma bi göz attığımda bir çok partnerin kapandığını ve/veyahut şartlarda değişikliğe gittiğini gördüm. Spama devam etmeyi planlıyorum fakat tek çare adsense gibi gözüküyor. Spam için adsensede yüksek riskli bir yol. Aktif çalışan arkadaşlar kısa bi anlatabilirseler sektörün son durumunu sevinirim. Teşekkürler

Merhabalar ben Yiğit;
Kulakları çınlasın serkan abi zamanında başladık bu sevdaya. Beni tanıyanlar olabilir. Uzun süredir foruma ara vermiştim. Şimdi nasip olursa yavaştan geri gelmeye çalışıyorum. Birkaç sene evvel sürekli partnerler ile çalışıyordum sonuçta spam alıyorlardı ve kapanan kanalı bile ödeyen vardı. Şimdi foruma bi göz attığımda bir çok partnerin kapandığını ve/veyahut şartlarda değişikliğe gittiğini gördüm. Spama devam etmeyi planlıyorum fakat tek çare adsense gibi gözüküyor. Spam için adsensede yüksek riskli bir yol. Aktif çalışan arkadaşlar kısa bi anlatabilirseler sektörün son durumunu sevinirim. Teşekkürler
serkan abinin kulakları cok çınlandı bu ara bide sen çınlatma:)

Serkan abinin kulaklarını forumca çok çınlattık.
Sektörde öldü, cenaze namazını kılıp gömdük.
İşler kesat, sinek avlayan bakkalara döndük.

serkan abi zamanında bu sevdaya başlayanları sağlam tokatladı :D
şu an sektör ölü durumda işin ustaları bile aylık 4 haneye eyvallah durumdalar gerisini sen düşün hocam

Çook güvendiğim kaliteli spam kanalı da kapandı ya artık benim de umutlarım körelmeye başladı. Gerçekten geçen seneye göre 50 kat zorlaşmış dersem yalan olmaz.

ayın 11inden 21ine kanal kıyımları 21inden 30una adsense kıyımları kalbi olan spam yapmaz artık iyice kumara döndü bu iş 2 kanal kapansın adsense spama düşüyor bugün bir bakmışsın kanallar iyi gelir bırakıyor yüzün gülüyor lay lay lom ertesi günü bir kıyımda hepsi çöp adsensede çöp moral 0

eyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yutuppppppppp derdimde neyse çok zor artık işler

Hocam sen hic bulasma tekrar bu islere, [MENTION=8951]Dean[/MENTION] i da yanina al, Güzel bir yere Tokat kebapcisi acin bence..:) :)

Merhabalar ben Yiğit;

Spam tamamen risk. Partner de olsa adsense de olsa risk her zaman var...

Hem adsense hemde partner çalışmak en mantıklısı... Spam kanal alan partnerleri forumda görmüşsündür zaten...

BOL KAZANÇLAR...

serkan abinin kulakları cok çınlandı bu ara bide sen çınlatma:)

Serkan abinin kulaklarını forumca çok çınlattık.
Sektörde öldü, cenaze namazını kılıp gömdük.
İşler kesat, sinek avlayan bakkalara döndük.

serkan abi zamanında bu sevdaya başlayanları sağlam tokatladı :D
şu an sektör ölü durumda işin ustaları bile aylık 4 haneye eyvallah durumdalar gerisini sen düşün hocam

Çook güvendiğim kaliteli spam kanalı da kapandı ya artık benim de umutlarım körelmeye başladı. Gerçekten geçen seneye göre 50 kat zorlaşmış dersem yalan olmaz.

ayın 11inden 21ine kanal kıyımları 21inden 30una adsense kıyımları kalbi olan spam yapmaz artık iyice kumara döndü bu iş 2 kanal kapansın adsense spama düşüyor bugün bir bakmışsın kanallar iyi gelir bırakıyor yüzün gülüyor lay lay lom ertesi günü bir kıyımda hepsi çöp adsensede çöp moral 0

eyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yutuppppppppp derdimde neyse çok zor artık işler

Hocam sen hic bulasma tekrar bu islere, [MENTION=8951]Dean[/MENTION] i da yanina al, Güzel bir yere Tokat kebapcisi acin bence..:) :)

Arkadaşlar dediklerine göre bu işler bu sene çok kesat işin riski fazla saç dökülmesi an meselesi desenize :( O değil 5-6 tane temiz onaylı Adsense var çöp yaparsak sil baştan :(
İçim karardı sizin yorumlara... Eyvallah.

3 yıl spam yaptım ..uygulamadıgım yöntem girmediğim kategori kalmadı... ama sonuç en sonunda hüsran olunca... özgüne döndüm sizlerde özgüne dönün derim .. türkiye de ilk zamanlar spam cok kolaydı bukadar önlem almıyordu youtube sonrasında ..hersey zorlaştı... en iyisi özgün... benim gibi birçok eski spammer da özgüne dönmüştür..

spam zaman kaybı moral bozuklugu psikolojik çöküntü, özgün ise sabırla gelen para

Sorun nerede neden kimse, spam halen yapılıyor demiyor. Eskisine nazaran zor ama çalışan herkesin belli seviyede para aldığını söylememesini anlamış değilim.

Yt yi ek iş olarak yapan ben bile vaktim yettiğince yapabiliyorsam neden siz yapmadığınızı veya yapamadığınızı dile getiyorsunuz ?

Render programları ile bir türlü anlaşamadım. ya ben beceremedim yada istediğim kategoriler çok zordu. yt to yt yapıyorum. videoyap'tan bir kaç ayar ile çektiğim kanaldan farklı video oluşturuyorum. kanalllarım kanal alıcımdan dolayı sağlam. kolay kolay spamdan kapanmıyor. ( tabi ki bende 20 den fazla bir kanala video atmam) eklentilerle çekeceğim kanalın partnermi eşleşenlimi teliflimi olduğunu anlıyorum. günlük çok olmasa da belirlediğim oranda çekim yapıyorum. tek adsense çalışmıyorum, spam yapan birisi kalkıp ben tek adsense çalışıyorum demesin bana göre yalan soyler. Herkes gibi adsense kıyımı,kanal kapanma yaşıyorum. Ama zaten spam yapmıyormuyuz. 1 i kapanır 2 si açılır.

Sonuç. spam yapılabiliyor şuan halen.

kimse demeden yazayım: Spam bitmedi. Asıl spam yeni başlıyor :)

her geçen gün zorlaştığı doğrudur. Aynı kalması mantıksız olurdu zaten. Çünkü karşımızdaki insanda bu sayede para kazanıyor (google çalışanları)

Bizim sayemizde kendilerini geliştirip iş sahaları oluşturuluyor, Yani bir nevi adamların maaşını biz ödüyoruz :D

Spam nezaman biter? her kanala 1 youtube çalışanı koysalar %99 spam biter %1 ihtimal bile olsa spam herzaman vardır :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri