Selamün Aleyküm Herkeze

• Kullanıcı hommate01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hoş Geldiniz (Tanışma Forumu)

hommate01

Kayıtlı Üye
merhabalar ben tugay aranıza adanadan katılıyorum yaşım 23 diyarbakır doğumlu ve 17 senedir adanada yaşayan biriyim 1 ay öncesinden bu forumu takip ediyordum askerden yeni gelmiştim ve bi hayırlı bir iş oldu benim için evlilik dünyasına girmek için adımlar atıyodum tabi daha evlenmedim sadece gerekli yüzükler takıldı iş bu kadar hızlı olunca para kazanmak aklıma geldi zaten çalışmaya başlamıştım ama evimin içini tamamlamak için ek gelir elde etmem gerektiğini düşündüm bir gün yine öyle nette gezinirken youtube den para kazanmak adlı bir yazı görmüştüm aslında yalandır demedim çünkü işin ucunda koskoca şirket olan youtube vardı.hemen yazıları okudum ve yüksek rakamları görünce bu benim için ek gelir olabilir dedim ve bu işi takip ettim yaklaşık 1.5 aydır bu işin peşindeyim gerekli ek malzemeler bot vds v. hepsini aldım ilk 15 gün hiç bir varlık gösteremesemde ondan sonra büyük bir patlama yaşadım çok şükür 20 günde 4 haneli rakama ulaştım neyse çok şükür inşallah herkez istediği rakama hayırlısı ile ulaşır ben forumu sürekli takip ediyorum hemen hemen her konuyu okuyorum.buradaki çoğu insanın iyi niyetli olduğunu öğrendim tabi kötü niyetli arkadaşlarda mutlaka vardır ama allah onlarada samimiyet versin.forum çok iyi bir forum dopdolu faydalı bir forum.sağolsun değerli bir abimiz bize davetiye yollayıp onun vesilesi ile üyeliğmizi onaylattık burada çalışan adminler modlar ve diğer emek veren bütün arkadaşlara allah kolaylık versin diyorum herkeze hayırlı çalışmalara

Aleyküm Selam hos geldiniz.Youtube ile kazanmak emek ve sabir istiyor. Bu olduktan sonra sadece evin icini degil komple binayi bile yenileyebilirsiniz . Bol kazanclar dilerim :)

Aleyküm Selam hos geldiniz.Youtube ile kazanmak emek ve sabir istiyor. Bu olduktan sonra sadece evin icini degil komple binayi bile yenileyebilirsiniz . Bol kazanclar dilerim :)

Allah razı olsun ben binada falan değilim önce evimin için tamamlansın düğün parası çksın yeter

As. Aramıza hoşgeldiniz. İyi forumlar dileriz.

Hoşgeldin kardeşş. İstediklerin bir an önce olur inşalah

herşey iyi gidiyor derken şimdi aylık 1000 tl kazandıran kanalım durduk yere fesih yedi moral sıfır :(

pes etmek yokta durduk ve haksız yere olması kötü durum kımlerın topluluk gönderdiğinide biliyorum itiraz sonucu gelmesin gerekenide yaparız

---------- Spam Engelliyici 15:33 ---------- Önceki Mesaj 15:32 ----------

kanal kapandı moral sıfır gelir gelmez bu ne şansızlık yaw

Takma Kafana Bu Forumda Nice Kanallar Kapandı :D Adamlar Hala Pes Etmedi Sende Etmemelisin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri