salı günü anlaşıldı durmadan dilenci gibi para istedi en son düz 400liraya borcunu tamamlayıp borcunuda mail olarak almayi teklif ettim pazar gününe bitecek şekilde pazar gununden once lazım olursa kendisine bunu soyleyip actıgını kadarini alacagımı soyledim cuma gunu 200 adet attı cenaze v.s bahaneler sürdü cumartesi gunu için 400 500 teslim edeceğini belirtti bende kendisine acabildiğin kadarini açıp teslim edip kalanlarinda para iadesi yapacagını belirttim sonuc pazar gunu elime ne mail geldi ne parasi geldi kendisinin bana 320 lira borcu vardir ama yüzsüzce hala forumda satış konusunu güncelleyip satış yapamaya devam ediyor yetmezmiş gibi ayın 5 inde iadesi yapicam cart curt deyip paramı gasp ettiği sanki babamın oglu ben buna parayi verdim yaptıgı terbiyesizliği affedicem benim için 300 lira 400 lira onemli degıl boyle insalari forumda barındırmayalim [MENTION=11620]era[/MENTION] gereğinin yapilmasini istiyorum @Triqalx konuyu yakından biliyor hesaplar zaten ortak bir işimizde kullanılmak için alınmıştı ama ne hesaplari alabilidik zamanında nede paramızı...
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
146
[MENTION=12657]SelcukAKKUS[/MENTION]
[MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] [MENTION=20687]forexim[/MENTION]
Screenshot by Lightshot