[**SEN DE KAZAN**] Süper Güçlü Youtube Videoları

• Kullanıcı kerem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Alışveriş
konuyu baltalamak gibi olmasın diyip konuyu baltalayan insanları anlayamıyorum...

baltalamak istemezdim ama yapılan satışı görünce ve alınan hızmetin sonuçlarını 1 yıl öncesınden bilince baltaladım demek oluyor ve baltalamamın sebebını ve acıklamasınınıda yazdım yanı. fasondan yok Öyleşey olurmu, inanmıyorum sana gibi cahilce cvp yazmadım.

Videonun ne kadar backlinki olduğuna nerden bakıyoruz?

Skype adresini Pm atarsan yada profil mesaji olarak yazarsan goruselim arkadasim.Uzun sureli surekli olarak calisacak bir kisi ariyordum bugunlerde konunda tesaduf oldu iyi oldu.

Merhaba, sizinle çalışmaktan gurur duyarız. Skype adresimi profil mesajı olarak gönderdim.

baltalamak istemezdim ama yapılan satışı görünce ve alınan hızmetin sonuçlarını 1 yıl öncesınden bilince baltaladım demek oluyor ve baltalamamın sebebını ve acıklamasınınıda yazdım yanı. fasondan yok Öyleşey olurmu, inanmıyorum sana gibi cahilce cvp yazmadım.

Seo optimizasyon programları dediğiniz, backlink programları piyasada uzun senelerdir bulunmakta. Görüşünüze saygı duyuyorum kimseye zorla hizmet satacak değiliz, yararlı olacağını düşünenlere uygun fiyattan hizmet sağlıyoruz. Bizim emelimiz bu yönde. Bahsettiğiniz backlink programlarından scrapebox ve diğer programlar ile ekleniyor backlinkleriniz. Ama 97 dolar ücret verip programı almakla bitmiyor malesef. Private proxy masrafları, dedicated sunucu masrafları, captcha solver masrafları, liste oluşturmak için verdiğimiz harvesting masrafları, daha kaliteli hizmet verebilmek adına bizimle beraber çalışan iş arkadaşlarımıza ödediğimiz ücretler. Biz de 3-5 tlden hizmet verip sürümden kazanmak isteriz fakat biz nicklerin arkasına saklanıp kalitelisiz hizmet vermektense, yıllardır adımız ve soyadımızla en kaliteli hizmeti veriyoruz.

Videonun ne kadar backlinki olduğuna nerden bakıyoruz?

https://ahrefs.com adresini kullanabilirsiniz.

Merhaba,

Şüphelendiğiniz bir durum varsa onu belirtirseniz, ona göre ayrıca bir açıklama yapabilirim.

Kısa bir süre önce, backlink ve diğer internet hizmetlerimizi Türkiye kullanıcılarıyla buluşturup müşteri hacmimizi genişletmek istedik.

Hizmet genişletme kapsamında youtube ile alakalı bir paket oluşturduk, bu paketi pazarlama ve yeni müşteriler, arkadaşlarla buluşmanın YTpara platformunda uygun olacağını düşündük.

Daha önceden, YTpara platformuna üyeliğimin olduğu fakat aktif olarak kullanmadığımı çalışma arkadaşlarımda paylaştığımda, bu konuyu açma kararını verdik.

Malasef bu platform üzerinden herhangi bir ticaretimiz bulunmamakta. Bazı arkadaşlar, beni diğer webmaster platformlarından belki tanıyor olabilir. Sadece backlink paketleri üzerine 1000'den fazla müşterimiz bulunmaktadır ve en önemlisi en zor durumda olduğumuz en yoğun günlerimizde dahi gerek uykumuzdan gerek yemeğimizden fedakarlık yapıp tüm çalışmalarımızı zamanında teslim ettik.

Fakat tanımayanlar daha önce hizmetlerimizden yararlanmayanlar tabiki olabilir, bu sebeple küçük bir çekilişle veya diğer bir şekilde referans amacıyla bir ya da birkaç kişiye çalışma yapmaktan mutluluk duyarız.

Kerem Acar -

kardeşim sana bişey sorucam

bu üstte konude resim ile gösterdiğiniz bir resimde bir tane videonun backlinkini sorguladınız
bana bu sitenin adresini verirmisiniz
hangi siteden videoların backlinkini sorguluyoruz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri