Bir forum grubu olsun istiyorum şirket gibi hareket eden herkesin kazancı bol bol olsun ıstıyorm milliyetçiliğimizi ele alarak yola çıksın istiyorum 3 kelimeye 5 kelime ye banlamalar olmasın istiyorum bu sistem bu düzen karınlarını doyuranların meşguliyetinden mi yoksa ben bunları yaptım daha ne istiyosunuz daha yok demesinden mi kaynaklanıyor para 7 kat elden geliyor içinizde bot yazan yazılım yazan gibi insanlar var azcık buna kafa yorsalar bıraz bencıllıgı bıraksalar bıraz bırlık beraberlık mucadele hırsı dolsalar kendım ıcın demıyorum herkes için diyorum bu kadar basit olmamalı bu kadar kafadan sağma insanlara düşman gözüyle bakılmamalı herkesin amacı fikri zikri bir kabul edilmedi büyümenin amaca ulasmanın yolu budur gözlerini kapattıgında belkı rahat uyuyorsunda ülkemizde neleri var azıcık düşünmek gerekiyor bu kadar basit olmayın az delikanlı olun dobra olun birlikten güç dogar yıkılmaz duvarlar yıkılır yapılmayacak seyler dize gelir şu sözlerede katılmayan insanlar varsa birşey demiyorum daha onlar zaten kayıp kadehden içmiş insanlar