Sende katıl

qwerty06

Kayıtlı Üye
Bir forum grubu olsun istiyorum şirket gibi hareket eden herkesin kazancı bol bol olsun ıstıyorm milliyetçiliğimizi ele alarak yola çıksın istiyorum 3 kelimeye 5 kelime ye banlamalar olmasın istiyorum bu sistem bu düzen karınlarını doyuranların meşguliyetinden mi yoksa ben bunları yaptım daha ne istiyosunuz daha yok demesinden mi kaynaklanıyor para 7 kat elden geliyor içinizde bot yazan yazılım yazan gibi insanlar var azcık buna kafa yorsalar bıraz bencıllıgı bıraksalar bıraz bırlık beraberlık mucadele hırsı dolsalar kendım ıcın demıyorum herkes için diyorum bu kadar basit olmamalı bu kadar kafadan sağma insanlara düşman gözüyle bakılmamalı herkesin amacı fikri zikri bir kabul edilmedi büyümenin amaca ulasmanın yolu budur gözlerini kapattıgında belkı rahat uyuyorsunda ülkemizde neleri var azıcık düşünmek gerekiyor bu kadar basit olmayın az delikanlı olun dobra olun birlikten güç dogar yıkılmaz duvarlar yıkılır yapılmayacak seyler dize gelir şu sözlerede katılmayan insanlar varsa birşey demiyorum daha onlar zaten kayıp kadehden içmiş insanlar

ara sıra imla kurallarına uysaydın ne istediğin anlaşılabilir olurdu.

bende dünya barışı istiyorum ama olmuyor malesef. herkes sen ben gibi deil.

bu hamur çok su götürür. ben şahsen her türlü milliyetçiliğe karşıyım. fikirler serbestçe ortaya konursa emin ol hakaretsiz olmaz ve tartışma sadece belden aşağı vurmayla devam eder.. karşılıklı küfürleşme kimsenin hoşuna gitmez elbette.

bu hamur çok su götürür. ben şahsen her türlü milliyetçiliğe karşıyım. fikirler serbestçe ortaya konursa emin ol hakaretsiz olmaz ve tartışma sadece belden aşağı vurmayla devam eder.. karşılıklı küfürleşme kimsenin hoşuna gitmez elbette.
küfür dediğin senin dogdugun kanın vatanın insanı olur benim milliyetçilikden kastım biz Türküz biz birbirimizi tutmalıyız belden aşşagıda vurmuyorum konunun temelı bırlık beraberlık zaten arkadasım şu yazdığım konu da senin hosuna gitmeyen neresi var sen dısarı cıktıgında veya senin gönlünde yüreğinde hiçmi yardım etme hiçmi birlik beraberlik hissi yok ben ondan bahsediyorum sen neyden bahsediyorsun

---------- Mesaj saat 21:21:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:20:57 civarında gönderildi. ----------

kimi neyle itham ediyosan yaz bensem beni !
tekil olarak kimseye hitabım yok ne sana ona ne buna ben sadece güçlenelim birlik olalım diyorum

küfür dediğin senin dogdugun kanın vatanın insanı olur benim milliyetçilikden kastım biz Türküz biz birbirimizi tutmalıyız belden aşşagıda vurmuyorum konunun temelı bırlık beraberlık zaten arkadasım şu yazdığım konu da senin hosuna gitmeyen neresi var sen dısarı cıktıgında veya senin gönlünde yüreğinde hiçmi yardım etme hiçmi birlik beraberlik hissi yok ben ondan bahsediyorum sen neyden bahsediyorsun
benim mesajı tekrar okuyun, şahsınız ve fikirlerinizle ilgili yorum yapmadım genel olarak bu tür konularla ilgili yorum yaptım. ben mesajınıza hakaret etmedim sataşmadım. şimdiden konuyu nerelere çektiniz. tam da anlatmak istediğim buydu. sözde herkes fikrini paylaşsın diyorsunuz ama tahammül sıfır. hep birilerini ötekileştirme sevdası. bu arada ben türk değilim, çok şükür hiçbirzaman ırka göre insanları ayırmadım ayırmam da.

ben mesajınıza hakaret etmedim sataşmadım. şimdiden konuyu nerelere çektiniz. tam da anlatmak istediğim buydu. sözde herkes fikrini paylaşsın diyorsunuz ama tahammülünüz sıfır. hep birilerini ötekileştirme sevdası. bu arada ben türk değilim, çok şükür hiçbirzaman ırka göre insanları ayırmadım ayırmam da.

Konuyu zaten ben Türk kardeşlerime açtım.Türkçe yazarak tahammülle alakası yok konunun.Senınle alakası hiç yok Türk değilsen zaten.Konuda belirtemedim bunun gibi bir karşılık geleceğini beklemezdim şimdi belirteyim hata benim.Bende Türk değilim belki lazım, çerkezim,kürdüm ama vatanım burası ben oleyım boleyım dıye kendımı ayırt etmem vatanımdan.Sizin konuyu anlama biçiminiz yanlış

Bir forum grubu olsun istiyorum şirket gibi hareket eden herkesin kazancı bol bol olsun ıstıyorm milliyetçiliğimizi ele alarak yola çıksın istiyorum 3 kelimeye 5 kelime ye banlamalar olmasın istiyorum bu sistem bu düzen karınlarını doyuranların meşguliyetinden mi yoksa ben bunları yaptım daha ne istiyosunuz daha yok demesinden mi kaynaklanıyor para 7 kat elden geliyor içinizde bot yazan yazılım yazan gibi insanlar var azcık buna kafa yorsalar bıraz bencıllıgı bıraksalar bıraz bırlık beraberlık mucadele hırsı dolsalar kendım ıcın demıyorum herkes için diyorum bu kadar basit olmamalı bu kadar kafadan sağma insanlara düşman gözüyle bakılmamalı herkesin amacı fikri zikri bir kabul edilmedi büyümenin amaca ulasmanın yolu budur gözlerini kapattıgında belkı rahat uyuyorsunda ülkemizde neleri var azıcık düşünmek gerekiyor bu kadar basit olmayın az delikanlı olun dobra olun birlikten güç dogar yıkılmaz duvarlar yıkılır yapılmayacak seyler dize gelir şu sözlerede katılmayan insanlar varsa birşey demiyorum daha onlar zaten kayıp kadehden içmiş insanlar

Keşke böyle şeyler mümkün olsaydı ama olmuyor.
böyle 2-3 kişi bulsan 4-5 lazım oluyor,onları da bulamıyorsun.
Sadece youtube yada internet değil, her yerde böyle olsa ne kadarda güzel olurdu.

Arkadaşımızın yazdıklarını biraz daha kısaltmak gerekirse; bot yazmasını bilenler bot yazsa, video yüklemesini ve hitini sağlayanlar olsa ve ne bileyim birçok şey var milletin bildiğin onları kullansak. Kazanacağımız para hepimize yeterde artar bile. Ancak olmuyor işte !

Keşke böyle şeyler mümkün olsaydı ama olmuyor.
böyle 2-3 kişi bulsan 4-5 lazım oluyor,onları da bulamıyorsun.
Sadece youtube yada internet değil, her yerde böyle olsa ne kadarda güzel olurdu.

Arkadaşımızın yazdıklarını biraz daha kısaltmak gerekirse; bot yazmasını bilenler bot yazsa, video yüklemesini ve hitini sağlayanlar olsa ve ne bileyim birçok şey var milletin bildiğin onları kullansak. Kazanacağımız para hepimize yeterde artar bile. Ancak olmuyor işte !

hocam işin özünü sen daha iyi açıkladın imla kurallarına içeriğine kadar çok teşekkür ediyorum

hocam işin içine para girdimi bizim insanımız kardeşini bile tanımıyor ben bunu bilir bunu söylerim.....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri