Senin Gibi İnsanın Allah B......

Unknow

Kayıtlı Üye
https://www.youtube.com/watch?v=HB0hv02ZYbs

Ya ne istiyorsunuz şu hayvanlardan allah topunuzu kahretsin ya ulan 1 taneside bana denk gelmezki ya küfür edecem olmucak :S allah için yakınlarda oturan varsa gitsin şu karıya dersini versin

Tırazlı Balçova,Fevzi çakmak Caddesi çilek sokak İZMİR

Gündüz izlemiştim. Çevreyi kirlettiğini öne sürüyor güya. Benim anlamadığım o adam bu kadının balkonuna nasıl yem mama koyuyor "balkon hep böyle" diyor. Üslubundan zaten belli. Etmediği laf kalmadı adama. Oradaki kadına da koca bul onla oyna diyor. İnsanlıktan çıkmış kompleksli tipler. Kendi hayatında içten içe mutlu olmayıp birşeyleri bastırıp sonra sağa sola çatarak o bastırdıklarını unutmaya çalışan tipler. Bir inşaat çalışmasında aşırı gürültü olsa ya da çevre kirliliği aynı tepkiyi vermezler eminim. Güçleri kış günü o kedilere yeter

en çok zoruma o mama kabını tekmelemesi gitti :S kendime gelemiyorum

ya görmemiştim bunu aga orda olucaktım varya, kadına şiddete karşıyım ama hayvanın o mama kabına tekmesi bile beni benden aldı yemin ediyorum sinirden yerimde duramıyorum şuan ... gücü anca o kücücük hayvanlara yeter Allah belasını versin evinden herşeyinden olsun sokakta yaşasında görelim o kadını bir insan bukadar cani olamaz bakayım bi hayvan sayfalarında change.org da vs. imza kampanyası varmı kadın için şeref yoksunu kadın ya ...

ya görmemiştim bunu aga orda olucaktım varya, kadına şiddete karşıyım ama hayvanın o mama kabına tekmesi bile beni benden aldı yemin ediyorum sinirden yerimde duramıyorum şuan ... gücü anca o kücücük hayvanlara yeter Allah belasını versin evinden herşeyinden olsun sokakta yaşasında görelim o kadını bir insan bukadar cani olamaz bakayım bi hayvan sayfalarında change.org da vs. imza kampanyası varmı kadın için şeref yoksunu kadın ya ...

hayvan severler facebook sayfasında ayaklanma var bu kadın için bir çok kişi ihbar etti orayı takip edin

https://www.facebook.com/haayvanseverler/?fref=nf

hayvan severler facebook sayfasında ayaklanma var bu kadın için bir çok kişi ihbar etti orayı takip edin

https://www.facebook.com/haayvanseverler/?fref=nf

ya arkadaş bide gelmiş diyor belediye bakıyor ulan belediye her sokağa yemekmi dağıtıyor bu Allahsız pislik kadın herhalde hiç bir barınağa gidip görmemiş hayvanların telef oluşunu Allah belasını versin delirdim ya yazıklar olsun bu kadına ceza kesinlikle verilmeli....

fena üzüldüm, köpeğin kulağını kesmiş 2 şrfsiz, ekşiye konu olmuş

https://twitter.com/incistuck/status/821114788633858048

https://www.facebook.com/ishayko/?fref=nf son durum hakkında bilgi edinmek için bakabilirsiniz en son polislerle gidiyorlardı yazıyordu inşAllah içeri alırlar bu pisliklerde köpek dövüşü horoz dövüşü vs. vs. her türlü şey mevcut bakalım sonları inşAllah ölümle biter bu ********lerin biran önce ölmeleri dileğim ile gece gece ne acı çektim arkadaş hayvan bile onlardan şerefli ... neyse yatıcak uykum kalmadı resmen daha yazmıyım ..

fena üzüldüm, köpeğin kulağını kesmiş 2 şrfsiz, ekşiye konu olmuş

https://twitter.com/incistuck/status/821114788633858048

Facebook profillerine baktım çocukların. Atarlı sözler, türlü şekiller falan.

Bozuk aile ilişkileri - Bozuk çevre - Televizyon

Kimseden cekindigim yok.Kral olsaniz Kraliceyi *******

Bize Suçlu Gözüyle Bakan Devlet Memurlarına Sesleniyorum
Hani Nerde Adalet, *üppelere Konak'lar Niye Bize Sokaklar ?

Lafı Ben Sokarsam Kürtajla Bile Aldıramazsın,Sınırları Zorlama.

HayatıMın AnlaMına,(REST) ÇektiM İsyanlardayıM .:!

MadeM çAresizliGe HüküM ĞiyMiş bU HayaT Ozaman ÖlmeK iÇiN yAşamak GeREk^^^!

ÖlmEk İçİN seBebim yoK aMa yaşamaK iÇin De SınırdayıM:..

Alemin Kralı Haso

426351_195723397200311_520900481_n.jpg

Bende 20 den fazla sokak kedisine bakıyorum evimin önünde mahalleli bu durumdan gerçekten çok memnun Birkaç hayvan sevmeyen insanlar var yok değil onlarlada orta yolu bulduk.Bu videoyu izlediğimde gerçekten çok üzüldüm Taşı eline aldığında benim içim cız etti yazık insanlar ne hale gelmiş.Şikayet edildiğinde çirkef kadının başı yanacağı çok belli
Tehtid, yaşlı adama taşla saldırma, kadına sen bi koca bul onla oyalan derken yaptığı hareketler falanda namusuna laf etmiş oluyor umarım gereklı cezayı alırda herkese örnek olmuş olur ve 1-2 gün sonra kadının aldığı cezayıda yayınlarlarsa işte o zaman hayvan sevmeyen ınsanlar daha temkınlı davranmaya başlar.

Bu tip olayları neredeyse her gün yaşıyoruz arkadaşlar. Kurtarma timi kurma fikrimiz oldu ama klavyeden konuşanlar icraate gelince ses çıkarmıyorlar nedense. Biz de kendi çapımızda yürütüyoruz. İstanbuldaki hayvan gruplarıyla irtibat halindeyiz. Köpek dövüştüren, istifçilik yapan, eziyet eden bir çok insan müsveddesinin elinden kurtarma faaliyetleri gerçekleştirdik. İmzamdaki reklamı kaldırıp grup sayfamızı koydum. Grubumuz yeterince aktif. Dileyen katılabilir, arkadaşlarını ekleyebilir. Taşıma, kurtarma ve besleme faaliyetlerinde bulunabilirler. Satış yapmaya çalışanlar hiç bulaşmasın canlarını çok pis sıkarım.

Allah Belasını Verir Muhakak..
İçinde Zerrece Merhameti Olmayan Bir Cehennem Zebanisi İşte..

Bu tip olayları neredeyse her gün yaşıyoruz arkadaşlar. Kurtarma timi kurma fikrimiz oldu ama klavyeden konuşanlar icraate gelince ses çıkarmıyorlar nedense. Biz de kendi çapımızda yürütüyoruz. İstanbuldaki hayvan gruplarıyla irtibat halindeyiz. Köpek dövüştüren, istifçilik yapan, eziyet eden bir çok insan müsveddesinin elinden kurtarma faaliyetleri gerçekleştirdik. İmzamdaki reklamı kaldırıp grup sayfamızı koydum. Grubumuz yeterince aktif. Dileyen katılabilir, arkadaşlarını ekleyebilir. Taşıma, kurtarma ve besleme faaliyetlerinde bulunabilirler. Satış yapmaya çalışanlar hiç bulaşmasın canlarını çok pis sıkarım.

Sizim gruba baktım daha da moralim bozuldu.

Kurulan derme çatma yuvaları yakanlar mı dersin, köpeklere zehirli köfte yediren belediye ekipleri mi dersin. Adamın elinde kıvranarak can verdi ya.
Köpeğe ölmesi için zehir vermek nedir ya, bunların insan katleden işidden ne farkları var şimdi? Onların da birer can olduklarını ne zaman anlayacak bu insanlar. Üstelik daha acizler. Ne konuşma isteme şansları var ne de para denen şeyden haberleri var. Yazıktır ya...Köpek insandan daha insan yemin ederim. Ben bırak öldürmeyi, insana zarar veren bir köpek duymadım ya yıllar yılı.

Ben bizim sokaktaki köpekleri besliyorum inanın kaç kişiyle kavga ettim türkiye pislik dolu.Geçen gün belediye şikayet etmişler, 3 hayvansever varsa 33 tane hayvan düşmanı karaktersiz oluyor.

Hayvana eziyet edene ceza yok, en temizi ağzını yüzünü dümdüz etmek bunların anladığı dil bu.

Son düzenleme:
Herkesin duyarlı olması gerekıyor aslında bızden başka canlılarında doğanın bır parçası olduğunu kabullenmemız gerek.Ytden binlerce tl gelir elde ediyoruz 15kg mamaya 60 tl verip onlarca hayvanı sevindirebiliriz.

Kadın da haklı pisliği çekmek zorunda değilki, mahalle mi hayvan barınağı mı? Bizim de apartman içinde biri kedi besledi birsürü de yavrusu vardı sonra bi pire sardı heryeri misafir çağırmaya utanır hale geldik, insan içine çıkarken acaba üstümde pire varmı diye utana utana gezip her yerimizi kontrol ediyorduk. İlaçlamayı da yine biz yaptık kedi getirenin umrunda bile olmadı. Hayvan besliycek varsa gitsin barınakta yada evinde beslesin, evinde kendisi hayvandan rahatsız oluyor sokağa atıyor sonra da başkası neden rahatsız oldu diyor...Böyle sokakta besleyince çevrede nekadar kedi köpek varsa o mahalleye toplanıyor mahalle hayvan barınağına dönüyor sonra, köpek havlamasından uyku uyu uyuyabilirsen, iş yerinde patron fıraçlasın gece ne yaptın diye, gece bisikletle gez köpekler salrıdıyor. Böyle şeylerde başkalarını da düşnmek lazım...

tıp dilinde kezban deniyor

Kadın da haklı pisliği çekmek zorunda değilki, mahalle mi hayvan barınağı mı? Bizim de apartman içinde biri kedi besledi birsürü de yavrusu vardı sonra bi pire sardı heryeri misafir çağırmaya utanır hale geldik, insan içine çıkarken acaba üstümde pire varmı diye utana utana gezip her yerimizi kontrol ediyorduk. İlaçlamayı da yine biz yaptık kedi getirenin umrunda bile olmadı. Hayvan besliycek varsa gitsin barınakta yada evinde beslesin, evinde kendisi hayvandan rahatsız oluyor sokağa atıyor sonra da başkası neden rahatsız oldu diyor...Böyle sokakta besleyince çevrede nekadar kedi köpek varsa o mahalleye toplanıyor mahalle hayvan barınağına dönüyor sonra, köpek havlamasından uyku uyu uyuyabilirsen, iş yerinde patron fıraçlasın gece ne yaptın diye, gece bisikletle gez köpekler salrıdıyor. Böyle şeylerde başkalarını da düşnmek lazım...

Evinde her kedi köpek besleyen hayvan sever olmuyor maalesef. Çocuğuna hediye olarak alıp sıkılınca sokağa atanların sevgisinden ne beklenir? Doğasından ayırıp eve, binaya hapsedip istifçilik yapanlar da aynı tayfadan. Barınaklar kuruluyor ama devlet takip etmiyor. Hepsinin başında görevli var ama bir çoğu ölmelerini zevkle bekliyor. Belediyeyi arıyorsun ya zehirliyor ya da başka bir mahalleye bırakıyor. 300 tane köpeğin arasına arabayla girince bana da havlıyorlar ama saldırmıyorlar. Arabaların altında kalmaktan tekeri olan her araca kin güdüyorlar.

Başkalarını da düşünelim tabi. Hayvan görünce iğrenen, tiksinen, utanan başkalarını da düşünelim... Hatta tecavüz eden, dövüştüren ve "ekmek parası için zehirliyorum abi" diyen belediye çalışanlarını da düşünelim tabi...

herşeyi geçtim karşındaki yaşlı birisi. haklı olsan bile hukuk yolunu seçersin. taş alıp üzerine gitmek nedir? eziklik duygusunun bastırılmasından geliyor bence bu kadının öfkeli hali. dayanamıyor artık tahammülü yok. Allah ıslah etsin ne diyelim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri