Seri ip Resetleyen Modemler

ersan145

Yasaklanmış
Evdeki Modem Air-Ties düşman başına.Abartısız bir reset minimum ama minimum 40 saniye sürüyor.Genelde 50 saniyeyi buluyor ortalama yani.Bilgisayar işletmenliği kursundaki modeme bakıyorum birde hoca arada sırada reset atıyor abartısız 2 max 3 saniyede geliyor hemen internet.Böyle bir modem lazım ama 4 port gerekli işte.Fiyatları ortalama ne olur hangi markaları önerirsiniz?

Arkadaşların tavsiyesi üzerine ZyXEL P-1302-T10B aldım 120-130 TL fiyatı var. 5 saniyede reset atıyor.

air-ties sıkıntılı şuana kadar air-ties olup hızlı res atan bir modem görmedim. genellikle hep farklı modeller. ama hızlı kurulum bölümünde kullanıcı adı ve altındaki şifre bölümünden yine ip değiştirebilirsin. kullanıcı adındaki son harfi sil kaydet internet gidecektir. sonra sildiğin harfi tekrar yaz kaydete bas bi 10 saniye sürüyor ama ip değişiyor

zyxel 5sn suruyor

Hesap makinasindan yollandi

Benim eski modem en fazla 5sn sürüyordu ama kapatıp açmadan değil pvc mi ne kapatıyodum açıyodum direk ip değişiyordu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri