Serin Sesler ve 5 Milyonluk Kapatılan Kanalım İçin "İtiraz İstiyorum"

B
  • Kullanıcı BeratResmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

BeratResmi

Guest
Serin Sesler Konu Halledilmiştir. KONU KİLİT + ÇÖP

Duyuru:

Serin sesler ile iletişime geçtim konuştum telif geri çektini söylediler eger kanalim açilirsa güzel olur açilmaz ise tekrar onlarla iletişime geçeceğim..

Black nickli arkadaşa burdan teşekkür ederim ve serin seslerde!

Inşallah kanalim geri açilir.. Gerekli olan notu kendilerine yazdim önce mesaj atin kaldirmazsa telif atin diye inşallah adminleri duyarli insanlardir..

Konut kilit çöp atabilirsiniz.

Telif attını bile bile adamın videolarını çekipte burda çığırtkanlık yapmayın!

Telif attını bile bile adamın videolarını çekipte burda çığırtkanlık yapmayın!

İbrahim tatlıses megri megri videosu serin seslere mi ait kardeş ? ha ? doğan haber ajansına ait üzerine bir şarkı koymuşlar bunun ıcın telif atıyorlar insanlara bu şimdi hak mı ?

İbrahim tatlıses megri megri videosu serin seslere mi ait kardeş ? ha ? doğan haber ajansına ait üzerine bir şarkı koymuşlar bunun ıcın telif atıyorlar insanlara bu şimdi hak mı ?

Onun telifini Doğan Haber Ajansı atabilir hocam bile bile başınıza bela almayın öyle telif atalım kapansın kanalları demekle bitmez bu işler

Hem diyorsunuz ki adam telif atıyor hemde milyon tane kanal içinden yinede gidip onun videolarını çekiyorsunuz.

Mahkemeye ver bakalım ne çıkıcak sonuç çok merak ediyorum ben kopya içerik paylaştım sonra beni teliflediler de özgün videonuza telif gelmiş gibi forumu yıkıyorsunuz. Madem diş geçiremiyorsunuz bulaşmayın adama !

Cevap: Serin Sesler ve 5 Milyonluk Kapatılan Kanalım İçin "İtiraz İstiyorum" DAVA AÇACAM MAHKEMEDEN

Arkadaşlar biliyorsunuz ki bu serin sesler başka insanların videolarını alıp seslerini değiştirip üzerinde 2-3 oynama ile insanların kanallarını kapattırıp telif hakkı atıyorlar , bu bir hak değil ekmeğimize taş atıyorlar , benım 5 milyonluk kanalım gitti daha bugün , kendileriyle konuştum mesaj atttım yalvardım yinede tınlamadılar gördü yazıyor cevap vermedi admin.. alt tarafı 1 telif idi geri çebilirdi isteseydi ama bu forumda kapatılan kanalların %85 hep SERİN SESLER TARAFINDAN EKMEĞİNDEN OLMUŞTUR İNSANLAR !!

Eger ki yalnış düşünüyorsam benı bu forumdan engelleyim Muslera Abi bile biliyor ki Onlar Düzgün İş yapmıyorlar Sadece Emek hırsızlıgı yapıyorlar daha sonra üzerinde 5 dk oynamayla telif atıyorlar ve insanların kanallarına yazık oluyor..

Benim ile aynı düşüncede ve fikirde olan arkadaşların hepsine şunu öneriyorum.. sizi ekmeğinizden eden insanları cezasız mı bırakacaksınız ? nerde adalet nerde hak ? video sahipleri onlar değiller başkaları ama siz oluyorsunuz ekmeğinizden YAZIK GÜNAH DEĞİL Mİ ? MÜSLÜMANLIĞA SIGAR MI BU ?

Şikayet Edin sizi ekmeğinizden eden insanları Hakkınızı Alın...
Link: http://www.youtube.com/reportabuse

Şiddetli Tehditler İşaretleyin > Serin Sesler - YouTube

Link Tıklayıp Devam Diyin Bu kadar !

GEREKSE BU KONU İÇİN SERİN SESLERİ MAHKEMEYE VERECEĞİM ! BAŞKA İNSANLARIN VİDEOLARINI ALIP EDİTLEYİP BASKASINA TELİF GÖNDERME HAK DEĞİLDİR ANAYASADA Kİ HUKUK KURALLARINDA BUNU YAPMAK SUÇ DEĞİL BU YÜZDEN GEREKLİ TAZMİNAT DAVASINI AÇACAĞIM KENDİLERİNE.

arkadaşım yaptığın gerçekten çok ayıp. kendisine kanalı üzerinden bir mesaj at. telifini kaldıracaktır.

onun telifini doğan haber ajansı atabilir hocam bile bile başınıza bela almayın öyle telif atalım kapansın kanalları demekle bitmez bu işler

yapacak bir şey yok hocam insanlar ekmeginden oluyor bu kanal yüzünden yeter artik kimse ekmeginden olmasin ben avukatimi aradim yakinda kendileriyle mahkemede görüşeceğiz ben burda kendim için değil binlerce insanin kanali için konuşuorum onlarin haklarini sahipleniyorum

yapacak bir şey yok hocam insanlar ekmeginden oluyor bu kanal yüzünden yeter artik kimse ekmeginden olmasin ben avukatimi aradim yakinda kendileriyle mahkemede görüşeceğiz ben burda kendim için değil binlerce insanin kanali için konuşuorum onlarin haklarini sahipleniyorum

Avukatiniz size bu konuda dava acilamayacagini belirtmedi mi?

Cevap: Serin Sesler ve 5 Milyonluk Kapatılan Kanalım İçin "İtiraz İstiyorum" DAVA AÇACAM MAHKEMEDEN

arkadaşım yaptığın gerçekten çok ayıp. Kendisine kanalı üzerinden bir mesaj at. Telifini kaldıracaktır.

mesaj attim zaten kardeş fayda yok kanalim az önce kapatildi onlar yüzünden...

Onlara emek hırsızı diyorsun peki senin yaptığın ne oluyor? Önce bu soruyu cevapla bakalım.

Ben onlara haklı demiyorum ama sen haklımısın peki?

Obu değilde, Telif attı atmadı ben karışmamda.
Kanal bildiğin ÇÖP.
İzlenecek video yokki.
:D

Onlar videolara birşeyler katıyor seslendirme yapıyor ilginç bir yan veriyor ama sen onların videosunu paylaşıyorsun sonrada telifi yiyince şikayet edin diyorsun bunu bir düşün

Onlara emek hırsızı diyorsun peki senin yaptığın ne oluyor? Önce bu soruyu cevapla bakalım.

Ben onlara haklı demiyorum ama sen haklımısın peki?

bende haklı değilim onlarda haklı değil ama sonuc olarak onlar kanalımı kapattırdılar haksız bir şekilde bu da hak değil dimi hocam ?

---------- Mesaj saat 19:56:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:55:24 civarında gönderildi. ----------

hem diyorsunuz ki adam telif atıyor hemde milyon tane kanal içinden yinede gidip onun videolarını çekiyorsunuz.

Mahkemeye ver bakalım ne çıkıcak sonuç çok merak ediyorum ben kopya içerik paylaştım sonra beni teliflediler de özgün videonuza telif gelmiş gibi forumu yıkıyorsunuz. Madem diş geçiremiyorsunuz bulaşmayın adama !

ben hayatim boyunca ilk defa yükledim o kanali önceden hiç duymadim bilseydim yüklermiydim kardeşim ? Ilk defa duydum ve yükledim megri megri videosunu direk telif yedim.

bu konuyu başlatan arkaşım; kanalından bir mesaj gönder serin sesler'e. telifini geri çeker. ama cidden yaptığın doğru değil. serin sesler kanalında, seslendirmesi kendisine ait olmayan tek bir video bile yok. saf emek verilmiş. ayıptır.

bu konuyu başlatan arkaşım; kanalından bir mesaj gönder serin sesler'e. Telifini geri çeker. Ama cidden yaptığın doğru değil. Serin sesler kanalında, seslendirmesi kendisine ait olmayan tek bir video bile yok. Saf emek verilmiş. Ayıptır.

black yarim saatir anlatiyorm anlamiyorsun sanirim... Ben serin seslere facebooktan mesaj attim görüldü yazdi cevap gelmedi youtubeden mesaj attim cevap verdiler buyrun ne istiyorsunuz diye yazdim dedim böyle böyle diye anlatttim bir daha cevap vermediler veaz öncede kanalim kapatildi başkasinin videosunu aliyor ses atiyor insanlara telif yolluyorlar oh ne güzel... Bu olay mahkemede bitecek işte o kadar. Isteyen destekler istemeyen birgün kendilerinden telif yerse o zmana düştügüm durumu anlar

black yarim saatir anlatiyorm anlamiyorsun sanirim... Ben serin seslere facebooktan mesaj attim görüldü yazdi cevap gelmedi youtubeden mesaj attim cevap verdiler buyrun ne istiyorsunuz diye yazdim dedim böyle böyle diye anlatttim bir daha cevap vermediler veaz öncede kanalim kapatildi başkasinin videosunu aliyor ses atiyor insanlara telif yolluyorlar oh ne güzel... Bu olay mahkemede bitecek işte o kadar. Isteyen destekler istemeyen birgün kendilerinden telif yerse o zmana düştügüm durumu anlar

arkadaşım iyi oku. bizim çocuklardan birine telif atmışsın geri çeker misin dedim. yolla linki diyor adam. daha ne desin?

Bana öyle demedi kardeş 1 haftadır ben buraya yazıyorum serin seslerden telif yedım çekmıyorlar diye... sizin bir bagınız varmış ki size demısler... k.bakmayın benım kanalım şuan kapatıldı dönüşü yok yanı kanal resmen gitti telifi nasıl çekecek geri ?

Bence emek veriyorlarsa emeğini korusunlar fakat. Kimsenin de hakkını yemesinler sağdan soldan video alıp da özgün video çektim kimse diyemez.

Benim şahsi görüşümdür bu. Zaten youtube kuralları da böyledir. Hiç kimse kalkıp da bu videolar bizim diyemez. Tamam oldu o zaman bende 2013 yapımlı filmlerinden birisini alayım biraz montaj yapayım ses katayım vs film benim diyeyim? Sonra hop herkese telif atayım.

Keser döner sap döner gün gelir hesap döner diyorum başka da bir şey demeye gerek yok zaten.

Adamın videosunu çal sonra şiddetli içerikleri işaretle de..Ayıp değil mi? Çekmez ayrıca adam telifini 5 milyonluk kanalında niye adamın videosunu alıyorsun?

Zaten bu yola telif yemek için çıkmadık mı? Yayınladığımız bütün içeriklerden telif yiyebileceğimizi göz önüne alarak girdik zaten bu işe..
Ayrıca siz siz olun büyük youtube kanallarında özgün videoları kopyalamayın.

Bence emek veriyorlarsa emeğini korusunlar fakat. Kimsenin de hakkını yemesinler sağdan soldan video alıp da özgün video çektim kimse diyemez.

Benim şahsi görüşümdür bu. Zaten youtube kuralları da böyledir. Hiç kimse kalkıp da bu videolar bizim diyemez. Tamam oldu o zaman bende 2013 yapımlı filmlerinden birisini alayım biraz montaj yapayım ses katayım vs film benim diyeyim? Sonra hop herkese telif atayım.

Keser döner sap döner gün gelir hesap döner diyorum başka da bir şey demeye gerek yok zaten.

arkadaşım adam seslendirmesine telif atıyor. 2013 yapımlı fimleri 1 ay zor tutarsın kanalında. ama serin sesler videolarının orijinalini yıllarca tutarsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri