Serk@nYT-Abi Bunu Paylaşmassam Olmazdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mixnewss

Kayıtlı Üye
xE1nrA.png
[/url][/IMG]

Serkan abi öncelikle izin almadan böyle bir konu açtıgım için özür dilerim ve cezası varsa banlanma olmaz ise sevinirim şimdi vatandaşın biri belki kardeşlerim forum açtım üye olurmusunuz arada girip çıkarsınız demiş olsa bu kadar çok küfür yemeden alaya alınmadan rahatca üye saglıyabilcegi kendine göre kendi mabedi olan bana göre son derece basit bir forum kurdu ve saatlerdir belkide günlerdir burdaki işi yeni ögrenen o adam hakkında bilgisi olmayan (ki en güzel cevabı kendisine [MENTION=1523]mNote[/MENTION] vermiş bunuda anlamıs olduk zaman içersinde) benim gibi yeni kişilerin bir derecede ümitlerini baglamıs burda bekletmiş vs vs hiç problem değil şuan benim derdim ben bu konuyu açınca bazı art niyetli arkadaslarında içimizde oldugunu bildiğimden dolayı müsadenizle arkadaşlar büyük harflerle yazıyorum BENİM IPHONE CEP TELEFONUNU KAZANMIS OLMAMLADA İLGİSİ YOK HE genede düşünenler olur diye ben en baştan degerli arkadaslara yorumumu yapayım burda geldğimden beri ki ben 2 aydır üyeyim bu foruma kimseye yasını sormadan abi dışında bir telafuzda bulunmadım ki Allahın şahidi [MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] nickli arkadaşımdır kendisiyle uzunca bir konusmadan sonra abi nolur bana abi deme ben senden küçüğüm demiştir bana ben kimseye yalakalıkda yapmıyorum baska bir amacımda yok bunu sölemek istedim bu konuyu okuyacak arkadaslara.

Çok uzattım biliyorum bu resimde zaten serkan abi yazmıs banlasın berkana haber götüreceklere söleyin artık girmem oraya die amabu arkadas kalkıp o kırmızıyla işaretlediğim yerdeki gibi kalkıp Bu morugu falan die konusunca gerçekden bu konuyu açma bu resmi paylasma ihtiyacı duydum [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] dogrusuyla yanlısıyla 30 yas üstü bir abimizdir bazı forum ahalisinin abisi bazısının kardeşi bazısının yaşıt arkadasıdır ama genede içimizden herhangi birinin ki bu adam bize forum ortamını saglayıp videolar çekip bilgi saglıyan bir adamsa kim olursa olsun bu şekilde hakkında atılıp tutulması beni rahatsız etti bunu paylasmak istedim. Tekrar söylüyorum bu konuyu açmam rahatsız ettiyse sizi lütfen ban olmasın cezası ben aktif olarak para kazanamasamda bu forum ve burdaki arkdaslar sayesinde bir temel oturtmaya çalışıyorum.

işte dürüst bir iphone kazanan arkadaş tebrikler böyle bir bilgi verdiğin için.

Bu yapılan şey ekmek yediği kaba tükürmektir. bir çok içeriği bu forumdan almıştır kesinlikle o arkadaş ve yaptığı davranışından dolayı kendisini kınıyorum.

Ekmek yediği kaba pisleyen birinden hayır gelmezdi zaten. Son günlerdeki tavırlarından belliydi bu tür karaktersizliklere meyilli olduğu ama kendi bindiği dalı kesti zaten oraya üye olanların çoğu burdan gitmiş üyeler birkaç güne hiti miti kalmaz enayinin...

Kim bilir şimdi hangi üyelikle aramızda dolanıyordur karaktersiz şerefsiz

işte dürüst bir iphone kazanan arkadaş tebrikler böyle bir bilgi verdiğin için.

Bu yapılan şey ekmek yediği kaba tükürmektir. bir çok içeriği bu forumdan almıştır kesinlikle o arkadaş ve yaptığı davranışından dolayı kendisini kınıyorum.

hocam üstüne basa basa söledim lütfen bu ıphone mevzusunu artık kapatalım

Frm yönetimi bunu sezip önlem almaya kalktığında tepki veren arkadaşların konuyu okuması dileği ile!

Yorumsuz!

Bu arkadaşla muhabbetim olmuştu ama bu yaptığı hiç olmamış. O foruma benide davet etmişti seve seve gelirim müsait olduğumda demiştim ama iyiki gitmemişim. Yazık ve gereksiz. Forumda yöneticilik yapmış bir insanın bunu yapması karakterini ortaya koyar..

Edit: Ne güzel herkesin paylaşım yaptığı birbirine yardımcı olduğu bir forum var ne diye insanlar gidip başka forumlar açar anlamam. Farklı olarak ne verecekler ki insanlara. Zaten burada gerekli olan herşey var.

Kücükken besledigin hurmalar büyüyünce sirtini tirmalar misali. Allahtan ytpara farkina varip sutlamis

Arkadaş Forum açanlar ne çok konu biliyor öyle.
Yarın sabah bende bir tane Beleş forum açam.
Belki ! sorununa çare bulurum.
:D

diyecek birşey bulamıyorum ...

İşte bunların hepsi hazımsızlık...

Vakti zamanında aylar önce banlamıştım, yine Serkan abi açmıştı banını. Yazık ne diyelim.

Vakti zamanında aylar önce banlamıştım, yine Serkan abi açmıştı banını. Yazık ne diyelim.

Tekrar banının açılmayacağını bizzat garanti ediyorum...

Şimdi uğraşacak dermanım yok, yarın sabah ilk işim data dan üyeliğini tamamen silmek olacak...

Geri getirebilen bir cengaver olursa ellerinden öperim artık :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri