Serkan Canlı Yayını

böyle bişey olsun isterim ama bence adamı rahat bırakmalıyız
elbet bir gün kendi rızası youtube ekranlarında boy gösterecektir :)

bence onun özgün çalışmasna gerek yok :D canlıdan makara muhabbet yapsa zaten binlerce kez izlenir :D

Bence canlı yayında ünlem denemesi yapsın. :)

serkan reyiz :)

yanlız 1 saat sürünce nedense izleyesim gelmiyor
kısa kısa sık sık video daha iyi bence :)

Sabırsızlıkla bekliyorum.. :D

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu aralar Halı saha işleriyle uğraşıyolar gibi. maçı canlı yayınlasalar daha güzel olur sanki :)

dünya kupası izliyomuş gibi izleriz ..

gecen gun ayni konuyu acmistim. serkanin konusmasi bile herkese moral ve motiasyon sagliyo. rahat birakin adami diyen arkadaslar var ama sadece 3 dk konussa bile bi cok insan gaza geliyo. serkan = milli gelir :))

Bi aksilik olmaz ise Cumartesi yada pazar günü sohbet babında yapalım arkadaşlar bi canlı yayın.Unutturmayın siz genede biraz yoğunum bu sıralarda..

Bi aksilik olmaz ise Cumartesi yada pazar günü sohbet babında yapalım arkadaşlar bi canlı yayın.Unutturmayın siz genede biraz yoğunum bu sıralarda..

abi şunuda untuma konuda ünlem ide anlat artık hep kalıcakmı bu nolcak vs anlatırsın :D

Abi bi konu altinda sorularimizi sorsak ( forumda cok fazla cevabi bulunmayan ) sen birer cumleyle kisa kisa cevaplasan olur mu... daha once de soyledigim gibi senin videolar burda bircogumuza moral ve motivasyon oluyo. tam ben yapamicam deyip pes ettigimizde , senin videolarla tekrar yeni fikirlerle donus yapiyoruz ...

Ünlemsiz bir hayat düşünülemez.İlk derste bunu sizlere alıştırmaya çalışacağım.:D:D:D:D:D:D:D

ayy cevap verdinya ilk defa yani bi sevindim bi yüzüme gülümseme geldi :):)
uzun uğraşlar sonucunda skypenı buldum ama ıstegı kabul etmedın abı rıca etsem eklermsın ufacık minicik minnaacık bişey sorucam :p

Bencede Serkan abi'nin yeni bir canlı yayın yapması gerekiyor gerçekten yeni bir sayfa açmak istiyorum ama öncelikle yenilikleri, üstadları dinlemeli :)

ayy cevap verdinya ilk defa yani bi sevindim bi yüzüme gülümseme geldi :):)
uzun uğraşlar sonucunda skypenı buldum ama ıstegı kabul etmedın abı rıca etsem eklermsın ufacık minicik minnaacık bişey sorucam :p

Üstad skype bana artık hesap actırmama kararı almış.:D:D Ben kaçıyorum yeni skype açıyorum millet nerden buluyorsa buluyor.E tabi skypde dur dedi artık bana açtırmıyor hesap.:D:D:D

Sana tambi ankaralı ağzı ile bişey diyim bak...:D:D:D

"Gardaşş laaa,benden canımı istede skypimi isteme la.Gurbanın olurum ,canını yirim la" :D:D:D:D:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri