Server Alacağım Önemli Sorularım Var

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
1) Online.net server konusunda oldukça iyi deniliyor, doğru mudur?
2) Site yabancı, satın alma işlemini nasıl gerçekleştireceğim, paypal dışında ödeme imkanı yok mu, kredi kartı gibi ( Online.net ) ?
3) VDS ler illallah ettiriyor, upload ve download hızları yetersiz geliyor, mesela ben tek tıkla 3000 Video indirmek istiyorum, VDS ağır çalışıyor, hata vs veriyor çok video indirirken, Server işimi görür mü?
4) Tıpkı bir bilgisayar performansında takılma, donma olmadan sinir bozulmadan işlerim aksamadan çalışma yapabilir miyim Server ile?
5) Server ı 1 aylık kiralamak mümkün müdür? Yoksa sadece 1 yıllık vs mi?
6) Server çalışma mantığı VDS ye benziyor mu, uzak bilgisayara bağlanabiliyoruz değil mi?
7) Server ı satın almak, kurmak ve kullanıma hazır hale getirmek zor mudur?
8) Çatır çatır hiç aksama yapmadan çalışmalarımı sürdürmek için 70-80 TL vermeye hazırım ayda, bu parayla bunu sağlayabilir miyim?

Server kullanmaya ilk kez adım atıyorum, bu konudaki cehaletimi mazur görün, belki başka arkadaşlar da faydalanır bu konularda bizi aydınlatırsanız.

Saygılar.

Şu paketi almayı düşünüyorum sizce isteklerimi karşılar mı? : http://www.online.net/fr/serveur-dedie/dedibox-classic

Benim bildiğim vds ler hızlı olması lazım vala yadığını görünce şaşırdım tamda alıcakkene :D

VDS ler bir noktadan sonra yetersiz geliyor, 3000 video indirmekten bahsediyorum, çok beklemek istemiyor insan ve VDS lerin sisteminin işlemesi sabır istiyor çok ağır işliyor

---------- Mesaj saat 00:26:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:25:39 civarında gönderildi. ----------

Server mı satıyor Beyto ?

VDS ler bir noktadan sonra yetersiz geliyor, 3000 video indirmekten bahsediyorum, çok beklemek istemiyor insan ve VDS lerin sisteminin işlemesi sabır istiyor çok ağır işliyor

---------- Mesaj saat 00:26:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:25:39 civarında gönderildi. ----------

kanka konu dışı olacakta youtubede ilk defa bi kanadan video cekeyim toplu dedim 10 video cekmek ölüm geldi idmle.:D:D

söyle toplu video cekebiecegim bi program varmı? vds kurmaya 10 video felan cekecem.

online.net ile ilgili konuyu o açmış galiba o satıyor.

hocam birde server(dedicated) 70-80 TLye 30 günlük almanız imkansız. Ben hiç biryerde görmedim ne yazıkki o fiyata.

hdd yi sata alma sas al dostum hızı % 25 daha yüksek ama daha pahalı sataya göre tabi...ayrıca buaraya her ay 100 tl paramı ödiyecen gel sana bi ayar verelim....http://www.ytpara.com/vps-vds-hosting/5446-online-net-vdsleri-ile-hizmetinizdeyiz.html

işlerimi aksamadan görecek ve hızlı upload download edecekse 100 tl veririm hiç sorun olmaz, VDS istemiyorum sağolasın.

SAS uyarısını yapman çok iyi oldu ama fiyat 50 euro ya çıkıyor sanırım, 50 euro da veririm işimi görecekse.

Ayrıca bir sorum daha var dostum, paypal her ay otomatik mi çekiyor bu parayı kredi kartımızdan, yani sadece 1 aylık ödeme yapamıyor muyum? otomatik ödemeyi iptal edemiyor muyuz?

---------- Mesaj saat 00:39:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:38:52 civarında gönderildi. ----------

hocam birde server(dedicated) 70-80 TLye 30 günlük almanız imkansız. Ben hiç biryerde görmedim ne yazıkki o fiyata.

Yasin baksana: Dedibox LT - Online.net var vallahi, bu değil mi senin dediğin dedicated?

Buarada benim botun süresi 25 inde doluyormuş Yasin, onu da kesin yenileyecem haberin olsun.

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] beklerim hocam o verdiğiniz 50€ 130 lira civarı tutmakta hocam $sanmayında :=)

o otomatik ödemeye ben takıldım. ilk ay aldım ikinci ay kredi kartından para çekildiğini, gördüm. kullanmıyorum ama aldığım sunucuyu çok yavaştı çünki. sonra paramı geri aldım tabi.

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] beklerim hocam o verdiğiniz 50€ 130 lira civarı tutmakta hocam $sanmayında :=)

o otomatik ödemeye ben takıldım. ilk ay aldım ikinci ay kredi kartından para çekildiğini, gördüm. kullanmıyorum ama aldığım sunucuyu çok yavaştı çünki. sonra paramı geri aldım tabi.

online.net miydi senin de server? onun bir alt paketi de var:

Dedibox Classic + Gen2 - Online.net 29 Euro

Yani aksamadan işlemlerimizi yapabileceksek bu paralara değer bence.

Online net satın alma, kurulum server ı kullanmaya hazır hale getirme çok mu zor sence?

online.net miydi senin de server? onun bir alt paketi de var:

Dedibox Classic + Gen2 - Online.net 29 Euro

Yani aksamadan işlemlerimizi yapabileceksek bu paralara değer bence.

Online net satın alma, kurulum server ı kullanmaya hazır hale getirme çok mu zor sence?
evet online.net ti . hiç kimsenin yaşamdığı birşeydi belki ben yaşadım :=) bu kadar kişi iyi diyorsa, kesinlikle iyidir. ben şansızımdır sadece.

alırken seçtiğin işletim sistemini vs. kuruyorlar. kurulum bitince mail atıyorlar orada giriş bilgileri vs. veriliyor. ben 10 günlük kullandım talihsizlik işte. sonuç -> http://www.habersuluova.com/result.jpg

evet online.net ti . hiç kimsenin yaşamdığı birşeydi belki ben yaşadım :=) bu kadar kişi iyi diyorsa, kesinlikle iyidir. ben şansızımdır sadece.

alırken seçtiğin işletim sistemini vs. kuruyorlar. kurulum bitince mail atıyorlar orada giriş bilgileri vs. veriliyor. ben 10 günlük kullandım talihsizlik işte. sonuç -> http://www.habersuluova.com/result.jpg

Neden yavaşmış acaba allah allah bir soru işareti yaratıyor insanın kafasında.

Satın alma ve Server ı kullanmaya başlama sürecinde bana yardımcı olur musun Yasin, sonuçta sen bu yoldan geçmişsin ben ilk kez satın alacağım.

---------- Mesaj saat 01:03:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:58:43 civarında gönderildi. ----------

beyler VDS min hızı nasıl?

Speedtest.net - My Results

ahahahah :D

Elimden geldiğince tabiki yardımcı olurum hocam

Neden yavaşmış acaba allah allah bir soru işareti yaratıyor insanın kafasında.

Satın alma ve Server ı kullanmaya başlama sürecinde bana yardımcı olur musun Yasin, sonuçta sen bu yoldan geçmişsin ben ilk kez satın alacağım.

---------- Mesaj saat 01:03:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:58:43 civarında gönderildi. ----------

beyler VDS min hızı nasıl?

Speedtest.net - My Results

ahahahah :D
Hocam hangi vds o korktum almaya bizim int. daha hızlı :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri