Ses Eşleşeni Dünya engeli

umudumuz800

Kayıtlı Üye
Videouyu yükledikten 1 ay sonra bir çok Ses eşleşeni ve bir tanede dünya engeli geldi.Bende videoyu sildim.Bilen var mı ne olacak şimdi kanal zarar görüyor mu

Silinen videolar yüüznden para kazanmam bir çok kez kapatıldı.Sizinki ne olur bilemem ama önemli bir kanal değilse riske atmanıza değmez.

Para kazanma ya da topluluk kurallarında sorun yok şu anda.Umarım hep böyle kalır

Para kazanma ya da topluluk kurallarında sorun yok şu anda.Umarım hep böyle kalır

Adsense bağlı bir çok kanalın var ise ilerde toplku para kazanmaya kadar gidebilir....Kazandırmaya kanal ise silmekte yarar var....Şuan risk alıyorsun 5-10 gün sonra tüm kanalların para kazanmasının gidebileceğini düşünerek haraket et

2-3 gün sonra başka konu açarsın burada, adsenseye bağlı tüm kanallarımın parası gitti diye.

sonradan birçok eşleşen ve bir tane dünya engeli almıştım videoları sildim kanala üç aylık ceza gelmişti +15 video yükleyemiyordum. bir ay boyunca video atmadım kanala. bir ay sonunda +15 engeli kalkmıştı kanal normale dönmüştü. haziran ayında almıştım temmuz ayında temizlenmişti yani. kanal hala aktif

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri