Ses eşleşeni hakkında

• Kullanıcı boshnaq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

boshnaq

Kayıtlı Üye
arkadaşlar eskiden şarkıları kaldırabiliyorduk şimdi o kalktı mı? eşleşen 3. taraf içeriği hak talebinde bulunulan şarkıyı kaldır tıklıyorum ama kaldırmıyor tekrar aynı uyarı geliyor yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

arkadaşlar eskiden şarkıları kaldırabiliyorduk şimdi o kalktı mı? eşleşen 3. taraf içeriği hak talebinde bulunulan şarkıyı kaldır tıklıyorum ama kaldırmıyor tekrar aynı uyarı geliyor yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Videoun içinde en altta kaldır de, yeni bir şarkı seç ve kaydet, de 1 saat önce yaptım.

Videoun içinde en altta kaldır de, yeni bir şarkı seç ve kaydet, de 1 saat önce yaptım.

hocam o şekilde şarkı seçince kalkıyor ama videonun başına ekliyor sesi oraya eklemiyor birde o zaman çok saçma oluyor atıyorum gece yolcuları çalıyor orda onun yerine tıngırımıngırı bir ses çok saçma duruyo :) eskiden sadece sesi kaldırabiliyorduk o olmuyor mu?

---------- Spam Engelliyici 22:51 ---------- Önceki Mesaj 22:50 ----------

Kaldır dedikten sonra 1 saat kadar bekliyor musun ? İşlenme bittikten belli bir süre sonra kalkıyor o uyarı

bekliyorum hatta 2-3-4-5 saat ama aynı uyarıyo yolluyor kaldırılamadı diyor içerik olarak sonra tekrar kaydet diyorum ama aynı tekrar aynı uyarı

Farklı kaydet olarak deneyin birde bazen öyle takılma oluyor , yada videoyu yeniden yükleyip.

Aynı sorun bendede oluyor fakat kaldırılamadı dediğinde birkaç saat içinde kendiliğinden gidiyor beklemen gerekli

Kanal telif yemişse + videoda 15 dk'dan uzunsa telifin süresi bitene kadar kaldıramazsın

bende bi sıkıntı yok , kaldırdıktan sonra youtubeun sunduğu müzikten de ekledim cillop gibi oldu ve kalktı

Meseka 1 saatlik bi film var ve onun içinde bi şarkı var şarkıyı kaldır deyince sadece o şarkımı kalkıyor yoksa tüm sesmi kalkıyor arkadaşlar ?

Meseka 1 saatlik bi film var ve onun içinde bi şarkı var şarkıyı kaldır deyince sadece o şarkımı kalkıyor yoksa tüm sesmi kalkıyor arkadaşlar ?

sadece şarkı hocam ama ses eklersen ses ürenlerinden o eşleşen veren dakkalarda sesin üstüne tüm sesi siliyor hocam

Kanal telif yemişse + videoda 15 dk'dan uzunsa telifin süresi bitene kadar kaldıramazsın

Kanalım da telif var para kazanması devre dışı +15 dk video özelliği açık videoları oraya atıyorum ses eşleşenleri kaldır diyorum işlem bittiğinde videoyu indirip asıl kanalıma atıyorum. Yani telif yiyen kanalda ses eşleşeni kalkıyor hocam.

Kanalım da telif var para kazanması devre dışı +15 dk video özelliği açık videoları oraya atıyorum ses eşleşenleri kaldır diyorum işlem bittiğinde videoyu indirip asıl kanalıma atıyorum. Yani telif yiyen kanalda ses eşleşeni kalkıyor hocam.

Video 15 dk'dan uzunsa dedim hocam :)

Videonun uzunluğu kısalığıyla alaka bişey değil
Bende aynı sorundan muzdaribim geçen ay 3k$ kazançtan oldum sırf bu kalkmayan kaldırma sekmesi olmayan şarkılardan
Müzik kiminse onun insiyatifinde olduğunu düşünüyorum bazı şarkılar çabucak kalkarken bazıları hiç kalkmıyor bazılarında kaldırma sekmesi bile çıkmıyor.

Geçen gün gene uzun bir videomda şarkı çıktı kaldırmaya çalıştım 3 kere uğraştım bekledim olmadı bende boşverdim reklamda girememiştim. Aradan 1 2 gün geçti videoma başka kanaldan tıkladım baktım 15 dakka arayla reklam koyulmuş. Şarkının telif hakkını koruyan namussuzlar 1 şarkı var diye tüm videoya sahip olmuş gibi reklam koyup kazançlarıma el koyuyor.
Böyle oldumu anında sildim silerimde ben kazanamıyosam onlar hiç kazanmasın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri