Seslendirmeli Bilgi Kanalım İçin Yorum Yaparmısınız?

• Kullanıcı BilgiSehri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

BilgiSehri

Kayıtlı Üye
Seslendirmeli Bilgi Kanalım İçin Yorum Yaparmısınız? (b)

Herkese Merhaba,

Aranızda yeni katıldım bir hocamın davetiyesiyle çok mutlu oldum :) . Öncelikle kanalımı 2 gün önce açtım ve düzenli olarak ilerleyeceğim inşallah karşılık beklemeden şuanlık.

Bu konuda tüm videoları paylaşıcam arkadaşlar artık. Farklı farklı konular açmak zaten yasakmış sanırım.

BİRKAÇ GÜNE YENİ VİDEO GELECEK.

https://www.youtube.com/watch?v=tbaOHmR5p9M&ab_channel=BilgiŞehri
https://www.youtube.com/watch?v=oAyHwA9vKGE&ab_channel=BilgiŞehri

Birde bir tane daha var. Dileyen arkadaşlar inceleyebilirler kanalda :).
Sizlerden yorum ve düşüncelerinizi istiyorum eğer mümkünse, bunlar amatörlük aşamaları inşallah üstüne katarak ilerleyeceğim. :)

Hepinizin yorumları değerli lütfen eksik etmeyin arkadaşlar :)

Son düzenleme:
birazda özgün birazda piyasada olmayan konulara yönelmen lazım bu saatten sonra gerçi bu kategorinin tutmasıda zor

birazda özgün birazda piyasada olmayan konulara yönelmen lazım bu saatten sonra gerçi bu kategorinin tutmasıda zor

Haklısınız hocam, fakat denemekten zarar çıkmaz 2-3 ay kadar düzenli olarak devam edicem. Eğer olmazsa en azından denedim diye içim rahat olacaktır. :)

Bence devam etmelisin.Ses etkileyici.Çok çok farklı kaynaklar bulmaya çalış.Montaj da güzel.
Başlığı şu şekilde yap.
Dünya'nın sonuna getirebilecek 5 teori | Dünya'nın Sonu

Üret yani..Farklı özgün kanallardaki başlık ve açıklamaların nasıl girildiğini incele.

Son düzenleme:
Bence devam etmelisin.Ses etkileyici.Çok çok farklı kaynaklar bulmaya çalış.Montaj da güzel.

Teşekkürler hocam, güzel bir mikrofon alınca umuyorum daha güzel olacaktır. Dahada üstüne koyarak devam edicem. Öneriniz için tekrar teşekkür ederim.

Güzel olmuş, seslendirme koymayan ve slayt yapanlardan farkın göze çarpıyor direk.

Güzel olmuş, seslendirme koymayan ve slayt yapanlardan farkın göze çarpıyor direk.

Teşekkürler hocam değerli yorumunuz için. Ben daha çok belgesel tadında yapmayı düşünüyorum. Tabi ara sıra kaynak yitirince fotoğraflarla destekliyeceğim fakat slayt banada hoş gelmiyor. :)

seste bir titreme bir yankı var sanki dimi? birazcık kulağımı o tırmaladı ama onun dışında çok başarılı tebrik ederim.

seste bir titreme bir yankı var sanki dimi? birazcık kulağımı o tırmaladı ama onun dışında çok başarılı tebrik ederim.

Evet bilerek eko verdim hocam. Çünkü sesi arttırdığımda biraz kalite gidiyor. Bir mikrofon aldığımda çözücem umarım.

Teşekkür ederim hocam değerli yorumunuz için :)

valla gayet güzel, sahne seçimleri, montaj çok yeterli. (hatta biraz prof kokular da aldım )
ses mic alınca daha iyi olacaktır zaten.
geçişlerde daha iyi bir yazı kullanırsan daha güzel olur.

valla gayet güzel, sahne seçimleri, montaj çok yeterli. (hatta biraz prof kokular da aldım )
ses mic alınca daha iyi olacaktır zaten.
geçişlerde daha iyi bir yazı kullanırsan daha güzel olur.

Çok teşekkürler hocam güzel yorumun için. Geçişleri ve ses sorununuda en kısa zamanda düzelticem. :)

Güzel olmuş ses sorunu söylenmiş, birde sağ üst köşedeki logo köşelere dokunmuş o sebeple simetri ve orantı ile problemi olan ben gözüm sürekli oraya gitti rahatsız etti.

Güzel olmuş ses sorunu söylenmiş, birde sağ üst köşedeki logo köşelere dokunmuş o sebeple simetri ve orantı ile problemi olan ben gözüm sürekli oraya gitti rahatsız etti.

Teşekürler hocam cevabınız içi, evetbiraz büyük kaldı o logolar. Onları düzelticem. Peki ses sorunu derken hocam benim seslendirmemle ilgilimi yoksa mikrofonla ilgili bir sorunmu ?

gercekten 2 yıldır forumdayım böyle guzel bir bilgi kanalı görmemiştim
super devam :)

kendi sesine takılma, sesinin frekansı, kulağa gelişi yeterli. mikrofonu hallet yeter bence.

Teşekürler hocam cevabınız içi, evetbiraz büyük kaldı o logolar. Onları düzelticem. Peki ses sorunu derken hocam benim seslendirmemle ilgilimi yoksa mikrofonla ilgili bir sorunmu ?

Yankı konusunda problem yok, Mikrofondan sanırım tükürerek konuşma dediğimiz olay olmuş. Sanırım yankı effecti ve idarelik mikrofon; ses giriş çıkışlarında, nefes alıp vermede havadaki basıncı sese ilave etmiş.

Yankı konusunda problem yok, Mikrofondan sanırım tükürerek konuşma dediğimiz olay olmuş. Sanırım yankı effecti ve idarelik mikrofon; ses giriş çıkışlarında, nefes alıp vermede havadaki basıncı sese ilave etmiş.

Evet hocam, idarelik bir yaka mikrofonu. Kondenser değil, mikrofonu çözücem. Teşekkürler tekrar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri