Sevgililer günü hediyem

Anivaliant

Yasaklanmış
S.a beyler kız arkadaşıma şöyle bi hediye almayı düşünüyorumda

Şans kolye modelleri, Altın şans kolyesi, Kelebekli şans kolye

geçen buna benzer bi kolye görmüştü çok beğenmişti falan bunu almayı düşünüyorum ama sizce internetten uygun mu altın almak falan problem çıkar mı bide bişey daha sorayım size yusufçukla kelebeğin arasındaki işaret ne beyler çan mı :D

Baya şık bir kolye. Bende alabilirim belki bunu. Ayrıca bence internetten satın almak daha uygun ama öncelikle güven gerekiyor. Sitenin güvenliliğinden emin olduktan sonra internetten satın almak daha ucuza geliyor.

hmm bana kalırsa problem olmaz hocam myra gold sağlam siteye benziyor google reklamları falanda basmış baya ama bakalım..

---------- Mesaj saat 21:16:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:15:08 civarında gönderildi. ----------

şu yusufçukla kelebek arasındaki simgeye kafam takıldı ya o kalp falan olsaydı keşke :) seçebiliyor muyuz simgeleri acaba online destek aktif olunca hafta içi bir sorayım..

bende kız arkadaşıma mizu sitesinden kolye almıştım.Yanında hediye olarak gümüş küpe yollamışlardı. Site güvenilir ise problem olacağını sanmıyorum.

Her ne olursa olsun çok beğenceği kesin, kız milleti bayılır böyle şeylere :) bence araştır kararı kendin ver başkasının fikrini alma.. Kolye anlamlı bişey, boynunda taşıycak. Sadece senin kendi zevkinle kararınla seçtiğin olması ayrı anlam taşır bence.

eyv hocam dediğiniz gibi :D neyse ben bunu alayım en iyisi eyv. :)

S.a beyler kız arkadaşıma şöyle bi hediye almayı düşünüyorumda

Şans kolye modelleri, Altın şans kolyesi, Kelebekli şans kolye

geçen buna benzer bi kolye görmüştü çok beğenmişti falan bunu almayı düşünüyorum ama sizce internetten uygun mu altın almak falan problem çıkar mı bide bişey daha sorayım size yusufçukla kelebeğin arasındaki işaret ne beyler çan mı :D

Yemin ediyorum aynısını anneme aldım burdaki bi tuhafiyeden :D 7 tl ydi yani bu mesajı yazmadaki amacım internet sitesinde altına güven olmaz bir bakarsın altın suyu çıkar sonra uğraş uğraşabildiğin kadar git güzel bir alışveriş merkezinden filan al derim bu kadar parayı gözünden çıkardıysan :D

2 side çok güzel bu arada ikiside neredeyse aynı birde Yusufçuk kolyesinde onun hikayesi farklı onun anlamı var bende almıştım kız arkadaşı adayımada :D ufak bir şey hikayesi var o bir böcek türü aslında onun ekstra bir sembolu benim bildiğim yok ama süsleme yapıyorlar o böceğin kanatları arasından kuyruk çıkmasa daha hoş olur ama anlamı sonsuz sadakat hikayesi nette var 2 kolyede güzel zaten yusufcuk kolyesinden kızlar baya hoşlanıyor özellikle ciddi düşünenler hikayesii bilmese bile bir iki cümle anlatırsın yada arastırmasını söylersin dahada hoşuna gider ben bu böcekciğin özel bir anlamı var ondan aldım ama senin arastımanı istiyorum arastır tak gel dedim kelebek hastasıydı ama sonsuz sadakat hikayesini okuyunca ertesi gün baya güzel geçmişti :D
ama işte bana sadık olmadılar o ayrı :(

Not : ben param olmadığı ve son dkka doğum günü hediyesi olarak son paramı iyi bir pazarlıkla gümüşcüye verdim 35-40 tl felandı ama 200-300 e yolu var herşey orjinallik kalite ve işciliğe göre :)

Yemin ediyorum aynısını anneme aldım burdaki bi tuhafiyeden :D 7 tl ydi yani bu mesajı yazmadaki amacım internet sitesinde altına güven olmaz bir bakarsın altın suyu çıkar sonra uğraş uğraşabildiğin kadar git güzel bir alışveriş merkezinden filan al derim bu kadar parayı gözünden çıkardıysan :D

biliyorum hacı bizde tuhafiyede gördük zaten :D beğendi bende sevgililer gününde altın olanını alayım dedim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri