Sevgiliniz Var Mı ?

Sevgiliniz Veya Eşiniz Var Mı ?

• Evet

Oy: 0 0,0%
  • Hayır

• Karışık

• Hiç Açma O Konuyu

• Kullanılan toplam oy
    0

alsan_1149

Yasaklanmış
s.a arkadaşlar.. hepimiz 3 5 kuruş bişeyler kazanıp , iş kurma , araba alma , hayallerimizi gerçekleştirme peşindeyiz.. hep sanal , hep bilgisayar , tarayıcıda %100 açık 2 site Youtube.COM ve YTPARA.COM ; ve bunca yoğunluğun içinde ;

SEVGİLİNİZ VEYA EŞİNİZ VAR MI ?

Önümüzdeki ay nişanım var ya la :) Kıoz arkadas v.s anlamam ben skaat durum onlar en iyisi eştir arkadaslar.Sevgili olaylarını tavsiye etmiyorum hep sacma gelmiştir bana cicek dediğin dalından koparıldıgında kopartan tarafından koklanmamlı sadece elden ele cigara gibi dolasmamalı :)

var youtube kazancıyla evlenmeyi düşünüyoruz.

Önümüzdeki ay nişanım var ya la :) Kıoz arkadas v.s anlamam ben skaat durum onlar en iyisi eştir arkadaslar.Sevgili olaylarını tavsiye etmiyorum hep sacma gelmiştir bana cicek dediğin dalından koparıldıgında kopartan tarafından koklanmamlı sadece elden ele cigara gibi dolasmamalı :)

Sevgili de tek olur sevgili deyince aklınıza sizin dediğiniz tanım mı geliyor çok yanlış.

benimde kendimden cok sevdiyim biri vara ama daha sevdiyimi soyleyemedim bakcaz insallah youtube-dan ilk kazancimi alayim guzel suprizle cikmak istiyorum karsisina :)

Düzgün bi iş bulabilirsem olabilecek bi şeyler ama diger türlü maalesef bu şartlarda. Söz vermek hiç bi şeye benzemiyo arkadaşım iş bulamadı kafasında saç kalmadı çocugun. Yaşlarımız 30 a geldi çattıda zor bu devirde be beyler.

benim kafadansın nikinde sağlam yani.o kadar kız ortamında olduğum halde benden sevgili olmam istendiğinde yüz cevirdim.
herkezin yaşayış tarzı farklı.ama benim mesebimde yok.

allah mutluluğunu daim etsin.

s.a arkadaşlar.. hepimiz 3 5 kuruş bişeyler kazanıp , iş kurma , araba alma , hayallerimizi gerçekleştirme peşindeyiz.. hep sanal , hep bilgisayar , tarayıcıda %100 açık 2 site Youtube.COM ve YTPARA.COM ; ve bunca yoğunluğun içinde ;

SEVGİLİNİZ VEYA EŞİNİZ VAR MI ?

konunun açılış amacını anlayamadım
diyelimki forumda herkes konuya cevap verse nolucak
bunu öğrensen
ne olucak yani ???
öğrensen çok mu mutlu olursun?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri