Sevilen Bir Oyunun Hilesini Paylaşıyomus Gıbı .. ?

jackjones53

Kayıtlı Üye
Sevilen Bir Oyunun Hilesini Paylaşıyomus Gıbı Video Çeksem Ama Atıyorum

mario wall hack !!
Guncel Hile
Daha Çok beklersınız gibi bir video yapsam :D maksat mılletın ılgısını cekmek ıcerık olarak bir şey olmıcak böyle bir video yapsam ve izlense sorun olurmu para kazanma acısından ?

mario wall hack !!
Guncel Hile
Daha Çok beklersınız gibi bir video yapsam :D maksat mılletın ılgısını cekmek ıcerık olarak bir şey olmıcak böyle bir video yapsam ve izlense sorun olurmu para kazanma acısından ?

hemen videoyu şikayet ederler :D
ben olsam oyle yaparım

Para kazanırmısın bilmiyorum ama çok pis kulakların çınlar...

yo şahsen ben metin2 hilesi diye bi video attım 1 yılda 97 bin izlendi sadece yorumlara küfür geldi bide dislike ama videoya zarar gelmedi

Kapatılır boş bi youtube hesabına yap ozaman bişey olmaz hesap uçar gider sıkıntı değil

denıyım ya zaten bu işte yenıyım kapatılırsa kapatılsn 4 tane vıdeo var hepsının ızlenmesını toplasan 500 yapmaz :D

ozaman dene tabiki dostum deneye deneye bulabilrsin $ dolarları :D

Küfür Nedir ya :D Ben Gelen Paraya Bakarım O vıdeodan 100 $ Kazanırsam butun yorumlara özel mesaj atarım bırdaha kufredın bana dıye :D:D:D:D

Dostum youtube'da birçok kişi küfür yesede paranın dibine vuran gene onlar emin ol :)

mario wall hack !!
Guncel Hile

Dediğiniz yöntemi crack dosyası için linke tıklayın şeklinde yapıyorlar ki crack dosyası zaten çalışmıyor. Link sizi önden mobil ödeme ya da bir anket doldurup dosyayı indirebileceğiz bir siteye yönlendiriyor ve çılgın paralar kazanıyorlar. Bu sisteme de PPD (Pay per Download) diyorlar.
İyi çalışmalar

Dediğiniz yöntemi crack dosyası için linke tıklayın şeklinde yapıyorlar ki crack dosyası zaten çalışmıyor. Link sizi önden mobil ödeme ya da bir anket doldurup dosyayı indirebileceğiz bir siteye yönlendiriyor ve çılgın paralar kazanıyorlar. Bu sisteme de PPD (Pay per Download) diyorlar.
İyi çalışmalar

Mobil Ödeme olayının Pek Getiri Sağlıcagnı Sanmıyorum ama Anket doldurup ındırme işi insanlara cazip gelebılır ne kaybederım alt tarafı 1-2 soru ondan snra ındırırım dosyayı gıbı dusunulur gerçekten iyi para kazandırıyosa mükemmel bir sistem pekı nereye uye olmak lazm bunu yapabılmek ıcın varmı önerebilecegınız bır sıte ?

Mobil Ödeme olayının Pek Getiri Sağlıcagnı Sanmıyorum ama Anket doldurup ındırme işi insanlara cazip gelebılır ne kaybederım alt tarafı 1-2 soru ondan snra ındırırım dosyayı gıbı dusunulur gerçekten iyi para kazandırıyosa mükemmel bir sistem pekı nereye uye olmak lazm bunu yapabılmek ıcın varmı önerebilecegınız bır sıte ?

Share Cash.org en popülerlerden bir tanesi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri