Sezona Bölüm Ekleyemiyorum

• Kullanıcı Skrillex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Skrillex

Kayıtlı Üye
Selamun Aleyküm arkadaşlar ben bir şov oluşturudm bu şova 29 bölüm ekledim fakat 30 eklenmiyor değişiklikleri kaydet dediğim zaman
loader-vflff1Mjj.gif
bu böyle dönüyor fakat olmuyor ekli gözüküyor bu kez video yöneticisinde yayınlandı yazmıyor ayrıca video açıklamasında da seride olduğu belli olmuyor lütfen bu sorunu yaşan varsa çözümünü bulmuşsa paylaşırsa sevinirim.

Selamun Aleyküm arkadaşlar ben bir şov oluşturudm bu şova 29 bölüm ekledim fakat 30 eklenmiyor değişiklikleri kaydet dediğim zaman
loader-vflff1Mjj.gif
bu böyle dönüyor fakat olmuyor ekli gözüküyor bu kez video yöneticisinde yayınlandı yazmıyor ayrıca video açıklamasında da seride olduğu belli olmuyor lütfen bu sorunu yaşan varsa çözümünü bulmuşsa paylaşırsa sevinirim.

Ne kadar zamandır deniyorsun ? Dün geceden beri farklı bir sorun alıyorum. Para kazanmasını bir videonun aktifleştiremiyorum. Sistem hatası diyor. Eski bir kanalımda

Ne kadar zamandır deniyorsun ? Dün geceden beri farklı bir sorun alıyorum. Para kazanmasını bir videonun aktifleştiremiyorum. Sistem hatası diyor. Eski bir kanalımda

Bir kaç gündür deniyorum diyelim ki 1 sezon maximum 29 bölüm alıyor 2.ci sezonu açsam bunda da bekletiyor kardeşim olmuyor aynı sorun çıkıyor ortaya :(

Bir kaç gündür deniyorum diyelim ki 1 sezon maximum 29 bölüm alıyor 2.ci sezonu açsam bunda da bekletiyor kardeşim olmuyor aynı sorun çıkıyor ortaya :(

Paravan kanal yap, ikinci kanalı ac son videoya yükleyemediğin videoyu ekle ve devam et. Denediysen, direkt diğer sezona geç

Az önce 1 tane ekledi ben hep böyle beklemek zorunda mıyım :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri