Sgk Yok Diş DOktoruna Gitsem

mixnewss

Kayıtlı Üye
arkdaslar sigortam yok yasım 18 üstü diş doktoruna gitmek istiyorum sol tarafımda devasa bir şişme var şuan için çok agrı vermesede tuhaf gösteriyor dünden beri böyle babam dişçiciye git antibiyotik verir o indirir dedi direk eczanaye gitsem aynı işi yapacak bişi vermezmi yoksa illa dişçiye gidimi birde dişçide harcıcak çok paramda yok ha diyince 50-60 yetermi sizce

Dostum özel dişçiye git göster muayane ediyorlar para vermiyorsun işlem yaparsa paranı alıyor.

arkdaslar sigortam yok yasım 18 üstü diş doktoruna gitmek istiyorum sol tarafımda devasa bir şişme var şuan için çok agrı vermesede tuhaf gösteriyor dünden beri böyle babam dişçiciye git antibiyotik verir o indirir dedi direk eczanaye gitsem aynı işi yapacak bişi vermezmi yoksa illa dişçiye gidimi birde dişçide harcıcak çok paramda yok ha diyince 50-60 yetermi sizce

bir kaç seans yapar seans başı en ucuz 100-150 alır

sigortam yok diye bişey yok herkez GSSlidir. Muhtemlen dişinde bi abse tarzı bişey yapmış. doktora git babanın dediği gibi bi antibiyotik ile indirirler 3-4 güne sonrada Gerekiyorsa o dişi oradan sökerler

sigortam yok diye bişey yok herkez GSSlidir. Muhtemlen dişinde bi abse tarzı bişey yapmış. doktora git babanın dediği gibi bi antibiyotik ile indirirler 3-4 güne sonrada Gerekiyorsa o dişi oradan sökerler

hocam napayım devlettenmi sıra alyım özel dişcidenmi peki

git özele problemli dişi tek seferde söktür. sağlığa para vermicende neye verecen

dostum eğer ki şişme varsa mecbur antibiyotik verecek ilk başta şişen dişi çekme olayı yok yani o yuzden git eczaneye bi antibiyotik iste 2 güne zaten iner doktorun vereceği ilaçta budur yüzde 90 çok çektim dişten artık uzman oldum :D

hocam eger dıscıseye gıtmessen eczaneden 12.5tl'ye amoklavin al 1000mg'lık antibiyotik iyi gelir ...

özel git devlette ayni malzemelrle yapiolar ne yazikki sadece diş için ama bu özelde en fazla 300 veririsin 2 seans yapar duruma göre kanal tedavisi olursa

dostum eğer ki şişme varsa mecbur antibiyotik verecek ilk başta şişen dişi çekme olayı yok yani o yuzden git eczaneye bi antibiyotik iste 2 güne zaten iner doktorun vereceği ilaçta budur yüzde 90 çok çektim dişten artık uzman oldum :D

tmm hocam saol

---------- Mesaj saat 11:22:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:21:40 civarında gönderildi. ----------

hocam eger dıscıseye gıtmessen eczaneden 12.5tl'ye amoklavin al 1000mg'lık antibiyotik iyi gelir ...

tmm hocam tşk ederim bunu alıcam

ben 27 yasındayım ve sgk ( sigortalı değil eski sisteme göre yeşik kart ) yım. bulundugun kaymakamlıga başvuru yapıyorsun gidip 10 gun içinde( yapacagın işlemler var) muayene olabilirsin diyorlar.

sağlık bu ertelemeye gelmez

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri