short videolarıma izlenme gelmiyor

• Kullanıcı Cryable
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Cryable

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba, motivasyon konulu bir kanalım var ve shorts videoları yüklemeye başladım ancak tuhaf bir şekilde hiç (sıfır) izleyici gelmiyor. Etiket kısmına bir şey eklemiyorum yalnızca başlığa motivasyonla ilgili 3-5 kelime yazıo #shorts yazısını ekliyorum.

Haftada 4-5 motivasyon editi atıyorum. Benim shorts izlerken karşıma çıkan kanallar genelde bir gün içerisinde 5-6 video yüklemiş oluyor (aynı isimle ve hatta aynı videoyu atmış oluyorlar)

nasıl bir yol izlemeliyim, öneriniz var mı.

video formatın nedir?
shorts atınca hemen izlenende var 1 hafta sonra patlayanda var o biraz şans.

Merhabalar, biraz şans işi. Arkadaşın da dediği gibi 1 hafta bekleyen de var. 1 ay bekleyende. Bence moral bozmadan devam edin

Bende kendi özgün başlayam dedim kendi bomboş kanalımda, aynı gün içinde saatlik izlenim birden 500+ lere çıktı, bir saat sonra böyle izlenim uçtuktan sonra hemen saatlik 5-6 izlenime düştü, 1-2 gün sonra saatlik izlenim tekrardan saatlik 40-50 leri gördü ve 1 gün demeden saatlik 0 - 1 izlenimde kaldı... 5k bi izlenim geldi 1 haftaya yakın sürede. Neye göre index alıyor en ufak fikrim yok.

Shorts videolarım 6m den başlıyor en düşüğü 100k izleniyor. Tabii zamanında tiktok kullandığım için bu konuda tecrübeli olmamın faydası oldu.
Burada yazılanları okuyunca değişik hissediyorum.
50 izlenme vesaire.
bir videom 50k izlendiyse ve daha izlenmiyorsa o video benim için başarısızdır.
Geçenlerde bir arkadaşım yardım istedi. Bakayım dedim sorun ne?
videoları piksel pikseldi...
izlenmez tabii. Atom parçalasan belki izlenir o kaliteyle.
Hadi videoyu attım izleyin mantığı çok yanlış.

Shorts videolarım 6m den başlıyor en düşüğü 100k izleniyor. Tabii zamanında tiktok kullandığım için bu konuda tecrübeli olmamın faydası oldu.
Burada yazılanları okuyunca değişik hissediyorum.
50 izlenme vesaire.
bir videom 50k izlendiyse ve daha izlenmiyorsa o video benim için başarısızdır.
Geçenlerde bir arkadaşım yardım istedi. Bakayım dedim sorun ne?
videoları piksel pikseldi...
izlenmez tabii. Atom parçalasan belki izlenir o kaliteyle.
Hadi videoyu attım izleyin mantığı çok yanlış.

hocam izlenme için bir önerin var mı acaba? ücretli ücretsiz destek olabilirsen sevinirim, whatsapp yada telegram bırakabilirsen yazabilirim

hocam izlenme için bir önerin var mı acaba? ücretli ücretsiz destek olabilirsen sevinirim, whatsapp yada telegram bırakabilirsen yazabilirim

Benim hayatta bir prensibim var; verdiğim emek yani bilgi boşa gidiyorsa o işi keser bırakırım yapmam.
Bir kaç kişiye bunları parasız anlatmaya çalıştım ancak kafalar mermer... yani bana balık ver diyen insanlardı.
dedim madem öyle bilgini bedavaya verme... ama bu sefer ya parasını aldığım kişi başarısız olursa? para ne olacak? ağrımayan başa dert...
yani harcayacağım emeğimin karşılığını ölçüsü öğretiyi sunduğum kişinin yeteneği kadardır belki de iyi bir öğretmen değilimdir.
bu işlere paralı ya da parasız vakit ayırmak istemiyorum.
3-5 tl alıp karşımdaki kişinin bana ulacaşak taciz mesajlarını okumak istemiyorum.
kısaca 3-5 tl için köle olamam. Parasız bir iki kişiye anlattım. her allah'ın günü mesaj, abi olmuş mu? abi izlendi, abi izlenmedi...
bir de para alsak asarlar sanırım:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri