# Shorts Videolardan Para Kazanılır Mı?

• Kullanıcı serdarc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

serdarc

Kayıtlı Üye
Bir tane shorts videolar yayınlayan kanal gördüm,bu kanaldaki videolarda reklam çıkıyor,bu durumda böyle video yükleyen kişi para kazanıyor mu?

Hayır para kazanılmıyor, reklam çıkması youtubenin kendi ekmeğine yağ sürmesi için, youtube sistemi git gide kendine çevirmeye başladı ve son 1 senedir yaptığı bir çok atılımın sebebi de bu

farklı konularda kullanan çok var,mesela abone kasma konusunda...ama para kazanma amaçlı yükleyen yok bildigim kadarıyla.

abone konusunda nasıl kulllanabiliriz fatih abi ?

valla işin o kısmını bilmiyorum hocam.ytci arkadaşlarla sohbet ederken arada muhabbeti geçti bikaç defa.bide bu ara can sıkıntısından yeni neler var diye sürekli sagda solda bagzı araştırmalar yapıyorum ve o sıradada "youtube shorts ile hızlı abone kasabilirsin" muhabbetlerine çok rastladım.ama bu ara yt ile ugraşmadıgım için detaylarını araştırmadım açıkcası.

Hayır para kazanılmıyor, reklam çıkması youtubenin kendi ekmeğine yağ sürmesi için, youtube sistemi git gide kendine çevirmeye başladı ve son 1 senedir yaptığı bir çok atılımın sebebi de bu

Kazanılıyor hocam kaynakla daha önce ki konuda da söyledim ya ,insanalara yanlış bilgi vermeyin.

YouTube Shorts Fonu
YouTube Shorts Fonu, YouTube'da kısa videoyu geliştirmemize yardımcı olan içerik üreticiler için oluşturulmuş 100 milyon ABD doları değerinde bir fondur. YouTube İş Ortağı Programı'ndaki içerik üreticiler dahil olmak üzere herkes fondan yararlanabilir. Bunun için YouTube topluluğuna hitap eden benzersiz kısa videolar çekmek yeterlidir.

Bu yılın ilerleyen zamanlarında, her ay kısa videoları en çok etkileşim alan binlerce içerik üreticiye ulaşarak katkılarından dolayı onları ödüllendireceğiz. Daha fazla bilgi için blog'umuzu ziyaret edin.

https://support.google.com/youtube/...py=,kısa-videolarımdan-para-kazanabilir-miyim

Kazanılıyor hocam kaynakla daha önce ki konuda da söyledim ya ,insanalara yanlış bilgi vermeyin.

YouTube Shorts Fonu
YouTube Shorts Fonu, YouTube'da kısa videoyu geliştirmemize yardımcı olan içerik üreticiler için oluşturulmuş 100 milyon ABD doları değerinde bir fondur. YouTube İş Ortağı Programı'ndaki içerik üreticiler dahil olmak üzere herkes fondan yararlanabilir. Bunun için YouTube topluluğuna hitap eden benzersiz kısa videolar çekmek yeterlidir.

Bu yılın ilerleyen zamanlarında, her ay kısa videoları en çok etkileşim alan binlerce içerik üreticiye ulaşarak katkılarından dolayı onları ödüllendireceğiz. Daha fazla bilgi için blog'umuzu ziyaret edin.

https://support.google.com/youtube/...py=,kısa-videolarımdan-para-kazanabilir-miyim

Hocam hayırlısı, çekiliş gibi bir sistem yapmışlar normalde ilk çıktığında PARA KAZANDIRMAZ diye blog yayını vardı googlede. Lakin yine de fazla heveslenmemek lazım, 100m fon dediği pay muhteşem derecede popüler olan kişilere akacaktır, bizlere kılçık kalır o da memnun ederse. Youtube sandığınız kadar para vermeyi seven bir platform değildir, işin içine daha da girdiğinizde karşılacağınız sorunlarla bunu göreceksiniz.

hocam bizzat kendi spam ve özgün kanallarımda #shortsla yüksek miktarda para kazandım zira çoğu videoyu +10k izletiyor youtube shortsda.Ve çekiliş sistemi değil. Normal youtubela aynı sistem , ekstra en çok hit alanlara ödüller verileceği söyleniyor.O kadar.

hocam bizzat kendi spam ve özgün kanallarımda #shortsla yüksek miktarda para kazandım zira çoğu videoyu +10k izletiyor youtube shortsda.Ve çekiliş sistemi değil. Normal youtubela aynı sistem , ekstra en çok hit alanlara ödüller verileceği söyleniyor.O kadar.

şu sistemi anlatsanız sadece abone kasmak için --özgün kanalıma-- istiyorum olmaz mı acaba

1 dakikadan kısa videolar
1080x1920 formatında olmalı
diğer herşey normal videolarla aynı videonun başına #shorts eklesenizde eklemeseniz de otomatik ayarlıyor youtube.

1 dakikadan kısa videolar
1080x1920 formatında olmalı
diğer herşey normal videolarla aynı videonun başına #shorts eklesenizde eklemeseniz de otomatik ayarlıyor youtube.

teşekkür ederim

videolar nereden, nasıl , hangi program ile indiriliyor,

youtube to youtube mi tiktok to youtube mi,

günlük ne kadar video yükleniyor

bu şekilde aylık bazda ne kadar bir abone kasabiliriz acaba ...

ben özgün çalışıyorum hocam, herşeyi kendim üretiyorum,yani video indirmiyorum.
podcast kanalıma hergün belgesel tr ve ing kanallarıma haftada 2 defa atıyorum.
yeni başladıysan hergün çok iyi olur.
ne kadar izlendiğinize bağlı değişir abone.İçeriğinizin ne olduğuna vs.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri