#Shorts Videolarımın bazıları Kısa Video olarak gözüküyor ama bazıları gözükmüyor neden?

İsmetCanpolat

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
ilgisi var mı bilmiyorum ama ben şöyle yazıyorum

#shorts

ayrıca yt panelde sol tarafta özelleştirme kısmına tıkladığınızda en altta kısa videolar sekmesi aktif mi aktifse ve videolar orda ise sorun yoktur

bende aynı format ama sende farklı o nasıl iş :D

Son düzenleme:

#shorts

ayrıca yt panelde sol tarafta özelleştirme kısmına tıkladığınızda en altta kısa videolar sekmesi aktif mi aktifse ve videolar orda ise sorun yoktur

benim yt panelde kısa videolar sekmesi diye bir şey yok. yani özelleştirme kısmının altında.
Acaba bende sorun mu var?
20 kadar kısa video attım. 7-8 yıl önceki videoları üzerinde etiket yazmamasına rağmen mobilden girdiğimde shorts sekmesinde gösteriyor.
acaba bu ayar mobilde mi var?

bende aynı format ama sende farklı o nasıl iş :D

Anlamadım?

---------- Spam Engelliyici 00:06 ---------- Önceki Mesaj 00:01 ----------

#shorts

Hocam Kısa videolar kısmında gözüküyor ,ama telden bakınca sağ altda shorts yazmıyor o üstteki videoda yazıyor. Ona tıklayınca normal shortsların ekranına atıyor, diğerlerine tıklayınca da yatay açıyor ama yarım açıyor nedense.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri