D
Dean
Guest
vps ye giremiyorum şuan büyük ihtimal kimse giremiyor, e sitelerine de giriş yok. işler kesildi. kime ulaşcaz kime ne soracaz noldu ne bitti diye ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben girebiliyorum yalnız çok fazla kasma var hocam.
Telefondan aramayı deneyin skype'de yazıyodu ercanbalik skypesi.
bu nasıl iş ben anlamıyorum zaten alan arkadaş 2 firma dğeişti satıyor başkasına sevkediyor
banane abi aranızda sorun çıktıysa ben niye mağdur oluyorum vds gidip duruyo
bu nasıl iş ben anlamıyorum zaten alan arkadaş 2 firma dğeişti satıyor başkasına sevkediyor
banane abi aranızda sorun çıktıysa ben niye mağdur oluyorum vds gidip duruyo
Abi buna onu anlatmaya çalıştım analamdı, benden forumdakş ona ait olan bilgilerini silmemi istedi silmedim, tamamen onun kendi şeyliği küfürde edemiyorum forumda :S
kardeşim bu işler böyle amatorce yapılmaz ki biz niye mağdur oluyoruz hadi anlaşamadınız o beni ilgilendirmezde sattığın kişileri ya bi yere taşıcaktın yada adamla anlaşcaktın
valla kendini işin içinden çıkarmaya çalışıyorsun da sende de büyük hata var
bu 2. değiştirdiğin firma demi?
Abi buna onu anlatmaya çalıştım analamdı, benden forumdakş ona ait olan bilgilerini silmemi istedi silmedim, tamamen onun kendi şeyliği küfürde edemiyorum forumda :S
Ben sana saygı duyuyorum hocam işinde iyiydin gerçekten .
Hocam bu zor günlerde gerçekten çok teşekkür ederim bu değerli yorumun için, ben asla ama asla istemezdim böyle olmasını , laf olsun diye demiyorum gerçekten 2 dk muhabbet etmiş olan biri benim böyle bişeyi aklımın ucundan geçirmyeceğini bildiğini düşüyorum, ben ayrılalı 3 gün oldu , sabah 4-5 kadar destek verdim 12'de kalktım devam ettim elimden geldğimi yaptım ama anlatamıyorum, haklılarda anlamamkta bende musteri olsam aynı tavru muhtemelen sergilerdi ama cidden benim yaptığım bişey değil , şu dakika makinalrı versin yine adam ederim, herkese performas aldırırm ama yok ne adama ulaşabiliyorum nede makinalra ne yapcağımı şaşırdım, keni firmamı kurdum yemine diyorum ortalığın dinmesini bekliyorum,eski musterilerimi mağduriyetini gidereceğimi skypede ekli olanalra hep bildirim :/ söleyin daha ne yapayım ???
Vdsye sunucuya giremiyoruz? Bu konu hakkında yardımcı olacakmısınız.
Paramız yandı mı şimdi? Mağdur olduk biz. Sunucuyada giremiyoruz. Müşteri olarak herkes bu konuda şikeyetci olur doğal olarak. Bu olayın telafisi nasıl bir şek,lde olacaktır.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.