Sıfır LG2 mi Yoksa 2.El İphone 5 mi?

elsaati

Kayıtlı Üye
Arkadşalar sıfır lg2 mi almak daha mantıklı olur yoksa 2.el iphone 5 mi almak mantıklı olur.Kamerası perforamnsı falan iyi bir şey olsun istiyorum önerilerinizi tavsiyelerinizi görüşlerini bekliyorum.Bol kazançlar.

Lg g2 cok iyi telefon... daha once android kullanip memnun kaldiysan onu al...

İkinci elin nasıl kullanıldığına, kaç yıllık olduğuna bağlı. Lg g2 fiyat performans olarak çok iyi bir ürün ama sonuçta android.

LG L7 kullaniyorum pek memnun degilim,ama LG den kaynakli bir sorun degil telefon rami dusuk oldugu icin kasma var.Ama G2 bana gore LG nin en iyi modeli.

ios mu android mi buna karar vermen lazım.
ben tercihimi lg g2 den yana kullanırdım.

ios mu android den ziyade şarj aletine bağlı yaşamak istiyorsan iphone al. 5s kullanıyorum günde en az 2 kere takmak zorunda kalıyorum. ısınmaysa aynı ısınma işlemse aynı işlem.

bence sıfır lg g2

bir kardeşimde LG2, diğer kardeşimde iphone5, bende 2 hafta önce G3 aldım.

F/P olarak sıralamak gerekirse;
G2 > G3 > İphone5

G2'nin tek eksiği geceleri kamera görüntüsü berbat, onun dışında performans olarak 2000-2500TL'lik telefonlar ile kafa kafaya yarışabilecek özelliklere sahip.

G3'ün G2'den iki artısı var, UltraHD Ekranı ve Kamera performansı. Yani bu ikisi benim için önemli değil diyorsan kesinlikle G2 tavsiye ederim.

iphone5'i saymaya gerek varmı ?
tamam göze iyi hoş hitap ediyor, çok klas duruyor ama verdiğin parayı (bence) hak etmiyor. Çantamda veya cebimde sarj aletiyle gezeceksem o kadar para vermenin ne anlamı var ?

ios, android arasında da kaldıysan şöyle düşün;
memurmu olmak istiyorsun yoksa ticaretmi yapmak istersin ?
yani burada özgürlük ve kısıtlanma söz konusu.
sıradan vatandaşsan ios'u tercih et, pek başın ağrımaz.
ama ben telefonla herşeyi yaparım ve kısıtlanmak istemem dersen G2 derim.

5s var sadece sarj konusunda kötü diğer yönleri çok iyi kasma vs yok androidi 2011 senesinde kullanmıştım çok kasma vardı telefonda bu aralar ne durumda bilmiyorum.

5s var sadece sarj konusunda kötü diğer yönleri çok iyi kasma vs yok androidi 2011 senesinde kullanmıştım çok kasma vardı telefonda bu aralar ne durumda bilmiyorum.

bir kardeşimde LG2, diğer kardeşimde iphone5, bende 2 hafta önce G3 aldım.

F/P olarak sıralamak gerekirse;
G2 > G3 > İphone5

G2'nin tek eksiği geceleri kamera görüntüsü berbat, onun dışında performans olarak 2000-2500TL'lik telefonlar ile kafa kafaya yarışabilecek özelliklere sahip.

G3'ün G2'den iki artısı var, UltraHD Ekranı ve Kamera performansı. Yani bu ikisi benim için önemli değil diyorsan kesinlikle G2 tavsiye ederim.

iphone5'i saymaya gerek varmı ?
tamam göze iyi hoş hitap ediyor, çok klas duruyor ama verdiğin parayı (bence) hak etmiyor. Çantamda veya cebimde sarj aletiyle gezeceksem o kadar para vermenin ne anlamı var ?

ios, android arasında da kaldıysan şöyle düşün;
memurmu olmak istiyorsun yoksa ticaretmi yapmak istersin ?
yani burada özgürlük ve kısıtlanma söz konusu.
sıradan vatandaşsan ios'u tercih et, pek başın ağrımaz.
ama ben telefonla herşeyi yaparım ve kısıtlanmak istemem dersen G2 derim.

ios mu android den ziyade şarj aletine bağlı yaşamak istiyorsan iphone al. 5s kullanıyorum günde en az 2 kere takmak zorunda kalıyorum. ısınmaysa aynı ısınma işlemse aynı işlem.

bence sıfır lg g2

İkinci elin nasıl kullanıldığına, kaç yıllık olduğuna bağlı. Lg g2 fiyat performans olarak çok iyi bir ürün ama sonuçta android.

Lg g2 cok iyi telefon... daha once android kullanip memnun kaldiysan onu al...

LG L7 kullaniyorum pek memnun degilim,ama LG den kaynakli bir sorun degil telefon rami dusuk oldugu icin kasma var.Ama G2 bana gore LG nin en iyi modeli.

Çok sağ olun arkadaşlar bol kazançlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri