(SIFIR) Sony Xperia M4 Aqua Siyah
Telefonun özellikleri;
Ekran: 5 inç IPS LCD 720p ekran
Ekran Koruması: Çizilmeye dayanıklı cam
Kalınlık/ Ağırlık: 7.3 mm / 136 gram
İşlemci: 1.5 GHz hızında çalışan 8 çekirdekli Snapdragon 615
Grafik İşlemci: Adreno 405
RAM: 2 GB
Depolama: 8 GB + 32 GB microSD
İşletim Sistemi: Android 6.0.1 Marshmallow
Ana Kamera: 13 Megapiksel / 1080p video kaydı
Ön Kamera: 5 Megapiksel / 720p video kaydı
Batarya: 2400 mAh
Açıklamalar;
Ürünü hafıza kartıyla beraber 886:tl hepsiburada'dan aldım. satın aldıktan yaklaşık 20 gün sonra ekranda ölü pixel olduğunu fark ettim ve garantiye gönderdim, ürün değişim olup geldi. kontrol amaçlı kutudan çıkarılıp fotoğraflarıyla ilan oluşturuldu. 1+ yıl garantisi devam etmektedir. faturalarıyla beraber gönderilecektir.
Teslimat & Ödeme;
Ürünün fiyatı tamamı ile 670 TL'dir.
Balıkesir/Gönen elden teslimat tercihimdir. diğer bölgelere önce ödeme alınır ve ürün adresinize kargolanır.
mevcut banka hesaplarım; enpara, vakıfbank
gönderim yapabileceğim kargo firmaları; yurt içi, aras, mng ve sürat kargo (alıcıya aittir.)
Ürünün Linkleri;
Telefon
Hafıza Kartı
ÜRÜNÜN TÜM GÖRSELLERİ İÇİN
GOOGLE DRİVE
Multi Linkler;
r10
wmaracı
Gelen PM'ler üzerine; arkadaşlar normalde telefonun hafızası 8 GB'dir. ve içinde class 10 32gb hafıza kartı mevcut. Android 6 ile birlikte telefonun hafızası birleştirildi.
toplamda 8+8=16 GB Dahili Hafıza - 22 GB Harici hafıza . GTA SA, Mostwanteed, Dead Trigger 2 gibi oyunları kasmadan donmadan oynatır.
Kutu içeriği;
-Sony M4 AQUA
-Kulaklık
-Sarj adaptörü
-USB Bağlantı Kablosu
-Garanti Belgesi ve kitapçıklar
-Fatura
-Garanti değişim faturaları
telefonun fiyatı 900-1000 TL'lere doğru yükseliş gösterdi. bu fiyattan tanıdığa gitmesini umuyorum. hayırlı forumlar..
Telefonun özellikleri;
Ekran: 5 inç IPS LCD 720p ekran
Ekran Koruması: Çizilmeye dayanıklı cam
Kalınlık/ Ağırlık: 7.3 mm / 136 gram
İşlemci: 1.5 GHz hızında çalışan 8 çekirdekli Snapdragon 615
Grafik İşlemci: Adreno 405
RAM: 2 GB
Depolama: 8 GB + 32 GB microSD
İşletim Sistemi: Android 6.0.1 Marshmallow
Ana Kamera: 13 Megapiksel / 1080p video kaydı
Ön Kamera: 5 Megapiksel / 720p video kaydı
Batarya: 2400 mAh
Açıklamalar;
Ürünü hafıza kartıyla beraber 886:tl hepsiburada'dan aldım. satın aldıktan yaklaşık 20 gün sonra ekranda ölü pixel olduğunu fark ettim ve garantiye gönderdim, ürün değişim olup geldi. kontrol amaçlı kutudan çıkarılıp fotoğraflarıyla ilan oluşturuldu. 1+ yıl garantisi devam etmektedir. faturalarıyla beraber gönderilecektir.
Teslimat & Ödeme;
Ürünün fiyatı tamamı ile 670 TL'dir.
Balıkesir/Gönen elden teslimat tercihimdir. diğer bölgelere önce ödeme alınır ve ürün adresinize kargolanır.
mevcut banka hesaplarım; enpara, vakıfbank
gönderim yapabileceğim kargo firmaları; yurt içi, aras, mng ve sürat kargo (alıcıya aittir.)
Ürünün Linkleri;
Telefon
Hafıza Kartı
ÜRÜNÜN TÜM GÖRSELLERİ İÇİN
GOOGLE DRİVE
Multi Linkler;
r10
wmaracı
Gelen PM'ler üzerine; arkadaşlar normalde telefonun hafızası 8 GB'dir. ve içinde class 10 32gb hafıza kartı mevcut. Android 6 ile birlikte telefonun hafızası birleştirildi.
toplamda 8+8=16 GB Dahili Hafıza - 22 GB Harici hafıza . GTA SA, Mostwanteed, Dead Trigger 2 gibi oyunları kasmadan donmadan oynatır.
Kutu içeriği;
-Sony M4 AQUA
-Kulaklık
-Sarj adaptörü
-USB Bağlantı Kablosu
-Garanti Belgesi ve kitapçıklar
-Fatura
-Garanti değişim faturaları
telefonun fiyatı 900-1000 TL'lere doğru yükseliş gösterdi. bu fiyattan tanıdığa gitmesini umuyorum. hayırlı forumlar..
Son düzenleme: