Sıfırdan Benim Yaptığım Arcade Oyunum Yayında...

FurkanErol

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar oyunumu daha dün yayınladım. Oyunun adı Shoot That! Oyundaki amacımız silahımızla birlikte karşı tarafımızda olan yüzü vurmak, fakat elbette engelleri geçerek bunu yapmaya çalışıyoruz. Büyük umutlarla yaptım açıkçası, umarım güzel bir indirme sayısına ulaşır ve iyi bir etkileşim alır. İndirip paylaşacaklara, etrafına duyuracaklara şimdiden teşekkürler :D Oyunum şu anda sadece Google Play Store'da. Oyunumun linki: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.karadevelopment.shoothim

Oyunun tanıtım videoları:

Oyunun tanıtım resimlerinden bazıları şöyle:

Son düzenleme:
Cocuk kitlesine hitaben şiddet ve yanlış yönlendirmeli içerik. 7 yasında oynayacak olan bir cocaga silah verip al bunun kafasına sık diyorsun. Şahsen ben öyle algılıyorum.

Cocuk kitlesine hitaben şiddet ve yanlış yönlendirmeli içerik. 7 yasında oynayacak olan bir cocaga silah verip al bunun kafasına sık diyorsun. Şahsen ben öyle algılıyorum.

Açıkçası alakası yok, emin olun 7 yaşında bir çocuk da bunun bir oyun olduğunu anlıyor eğer olağanüstü bir durum yoksa. Hiçbir çocuğun da bu oyunu oynadıktan sonra eline silah vs. alıp gidip birisini vuracağı yok. Zaten oyunun yaş sınırlandırmaları da Amerika dışında 3+ şeklinde(Hatta bazı ülkeler tüm yaşlara uygun içerik diye işaretlediler). Amerika'da muhtemelen çok okul saldırısı olduğu için bunu "olağanüstü" bir durum olarak algılayıp oradaki çocukların bu tip şeylerden daha çok etkilendiğini söyleyebiliriz. Amerika'da oyun +10 olarak yayınlanıyor.

Hiç GTA Oynamadılar sanırım :D GTA oynadığım için araba mı çalayım :D adam mı öldüreyim hey Allahım :D güzel olmuş hocam başarılar

Güncelleme
Oyunumuzun reklamını Facebook ve Instagram üzerinden yaptık, bakalım nasıl sonuçlanacak. Bu arada oyunumuzun yeni YouTube videosunu da yayınladık:

Eğer beklediğim miktarda gelir elde edersem çok güzel projelerim var, herkesin çok seveceği güzel oyunlarla sizlerle birlikte olacağım :)

r10 dan blacktalba hocam yazın bana. Bu arada oyunda hatalar var hocam inceledim indirip, silah aşağıya gitmiyor. Kullandığım cihaz samsung galaxy s8+ silah sadece dönüyor olduğu yerde bu yüzden de birinci bölümden sonrasını geçmek imkansız hale geliyor. Bu şekilde farklı telefonlarda hatalar olabilir belirteyim dedim emek vermişsiniz.

Hocam selamlar, iletişime geçmek için e-posta adresi vb. bir şey verirseniz sevinirim. O şekilde daha makul konuşabiliriz.

Banadabir detaylı bir mail atarsanız sevinirim.Benimde uzun süredir aklımda bu tarz birşey vardı.Mail adresimi pm ile iletiyorum.

Selamlar Furkan hocam www.viculla.com sitesinin sahibiyim mobil app yaptırmak için developer arıyordum ilgilenirmisiniz?

Pm gönderildi.

---------- Spam Engelliyici 18:05 ---------- Önceki Mesaj 18:03 ----------

r10 dan blacktalba hocam yazın bana. Bu arada oyunda hatalar var hocam inceledim indirip, silah aşağıya gitmiyor. Kullandığım cihaz samsung galaxy s8+ silah sadece dönüyor olduğu yerde bu yüzden de birinci bölümden sonrasını geçmek imkansız hale geliyor. Bu şekilde farklı telefonlarda hatalar olabilir belirteyim dedim emek vermişsiniz.

İlginç. Ben de farklı telefonlarda denedim, Samsung'un olsun Sony'nin olsun, hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Ekranı yenileseydiniz, olmadı oyunu kapatıp tekrar falan açsaydınız. Olağandışı bir problem olmuş olabilir :) Teşekkür ederim bildirdiğiniz için.

---------- Spam Engelliyici 18:05 ---------- Önceki Mesaj 18:05 ----------

Banadabir detaylı bir mail atarsanız sevinirim.Benimde uzun süredir aklımda bu tarz birşey vardı.Mail adresimi pm ile iletiyorum.

Tamamdır hocam, ilgileniyorum hemen.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri