Siirtli, Vanlı var mı?

• Kullanıcı dRaCk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

dRaCk

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar

Selçuk Üniversitesi Ziraat Mühendisliği Fakültesini bitirdim. Şuan aynı üniversitede Yüksek lisans yapıyorum.. ÖYP kadrosu ile VAN-SİİRT Üniversitelerine Araştırma Görevlisi olarak gelme durumum var. Nasıldır ne değildir yorumlarınızı bekliyorum.??

Şimdiden Teşekkürler.

Cevap: Siirtli Vanlı varmı?

Van'a gidersen sana yardimci olurum.

valla ben vanlıyım 10 yıldır istanbuldayım hiç bilgim yok malesef.

Ben Van'da degilim,anne tarafimin cogu Van'da yasiyorlar..Eskiden berbat derdim ama suan ozellikle Van merkez bence gayet guzel..Tabi bu kiyaslamayi bazi sehirler ile yapmamaniz lazim.Beklentiniz nedir sizin? Ne kadar yasamayi dusunuyorsunuz orada mesela?

10 sene zorunlu hizmetim var bu sure zarfında Doçent olabiliyorum Van Üniversitesinde. Ben Antalyada yaşıyorum konyada ikamet ediyorum suanlık valla cok kararsızım suan

Konya'dan kat be kat daha iyidir Van suan.Antalya ile kiyaslamamak lazim cunku kulvarlari farkli..10 sene yasanir Van'da..Cok degisti Van.Gayet guzel oldu..

Konya'dan kat be kat daha iyidir Van suan.Antalya ile kiyaslamamak lazim cunku kulvarlari farkli..10 sene yasanir Van'da..Cok degisti Van.Gayet guzel oldu..

Valla bende dusunuyorum Van Hayırlısı olsun tabi hakkımda ama. Siirt hiç bilmiyorum ama

Şunu söyliyim pişman olmazsın.

İnsallah olmam tercihleri yapacağız bakalım ne olacak.. :(

ayrıca YYÜ şuan 138 üniverside arasında ilk 50. sırada diye biliyorum :)

yok üniversitesi güzel :D sorun kara kışta.. İnsanlar nasıl ortam nasıl alışabilir miyim? Bu arada Doğuda benim Batıda benim gözüyle bakan bir insanım. İnsana insan oldugu ıcın değer veririm

benim annem Siirt/Tillo'lu..Yakin akrabalarinin cogu Van'da ikamet ediyor..Eger bir ihtiyacin olursa haber et,kuzenlerimden birisini yonlendireyim sana.Fazlasiyla yardimci olurlar..Ayrica dayim da Van'da sayilan sevilen birisidir.

yok üniversitesi güzel :D sorun kara kışta.. İnsanlar nasıl ortam nasıl alışabilir miyim? Bu arada Doğuda benim Batıda benim gözüyle bakan bir insanım. İnsana insan oldugu ıcın değer veririm

Eskidendi o kara kis..Simdi butun evlerde kalorifer mevcut Van'da..Kar yagisi diger illere gore fazla ama ona gore de onlemler aliniyor artik..

benim annem Siirt/Tillo'lu..Yakin akrabalarinin cogu Van'da ikamet ediyor..Eger bir ihtiyacin olursa haber et,kuzenlerimden birisini yonlendireyim sana.Fazlasiyla yardimci olurlar..Ayrica dayim da Van'da sayilan sevilen birisidir.

2 komsumuz antalyada vanlı onlarda aynı seyleri soyluyorlar. Sağolsunlar ve sağol hocam.. Artık yazacağız bakalım insallah hersey yolunda gider diyelim

---------- Mesaj saat 23:44:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:42:50 civarında gönderildi. ----------

Eskidendi o kara kis..Simdi butun evlerde kalorifer mevcut Van'da..Kar yagisi diger illere gore fazla ama ona gore de onlemler aliniyor artik..

Artık meydan okuruz kara kışa :D teşekkür ederim yorumların ve yardımın için. Acıklanınca bır sorum vs olursa danısırım hocam sana..
dediğim gibi pişman olmazsın :)
insallah hocam bakalım hayırlısı olsun. :D

2 komsumuz antalyada vanlı onlarda aynı seyleri soyluyorlar. Sağolsunlar ve sağol hocam.. Artık yazacağız bakalım insallah hersey yolunda gider diyelim

---------- Mesaj saat 23:44:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:42:50 civarında gönderildi. ----------

Artık meydan okuruz kara kışa :D teşekkür ederim yorumların ve yardımın için. Acıklanınca bır sorum vs olursa danısırım hocam sana..

insallah hocam bakalım hayırlısı olsun. :D

hayirlisi olsun.Basarilar.

Ben DE VANLIYIM.3 yıldır İstanbul'da yaşıyorum.İstanbul Üniversite'sinde Öğrenciyim.Babamın Tır şöförü olması Sebebiyle Neredeyse Tüm Türkiyeyi gezdim :).Siirt küçük bir yer sosyal olarak sıka labilirsin. Hatta şafak sayabilirsin (Ne Gördüysem o amacım bilgi karalamak değil).
Van Yüzüncü yıl üniversitesinde Denizin Kenarında Şehrin Çıkışında Gayet Güzel bir yere kurulmuş.Karşıda Artos Dağı Ve Kampüsün Hemen Karşında Tıpkı İstanbul Boğazı gibi Şehirle Bütünleşen Edremit İlçesi vardır.Bakarken İçin için, İÇİN Açılır.Halkı Misafir Perverdir.Kancıklık Olmaz yani param yok desen de eyvallah derler.;) Şehir Merkezinde Cafeler vb Sosyal mekanlar ve Faaliyetler çoktur.Tabi şehrin Etrafı Yüksek Dağlar ve Denizle Kaplı olduğu için Şehir van Ovasına Kurulmuş Alanı Hilal şeklndedir bu nedenle Dardır.Ürünleri Doğal ve ucuzdur.Hele bir balığı var :) Kışı serttir.Merkezde kar 30-70 cm arasında olur.Ulaşımı pek engellemez En kıral yemek 10 tl dir. Yazı Serindir en fazla 29 derece olur. Otogar ve havalimanı Şehrin içinderdir.Fiatlar biraz kabarıktır.:(Gezilebilecek Yerler: Van kalesi, Akdamar Adası, Çarpanak Adaası, Abalıkayak, Erek Dağı, İskele Sahili, Edremit Kız Kalesi, Hoşap,Çavuştepe, Hor hor vb...
Daha da Anlatırdım ama ....
Van Atasözüé"Dünyada Van Ahirette İman"
Halk Siiri:
Edremit Vana Bakar
İçinden Şahmaran akar
öyle bir yar sevmişim ki
Her gören Ona bakar
Not: Biz Ailece Sıkıntılı durumlar yüzünden Dönemiyoruz. 3 yılda ne değişt bilemem
Daha istersen soruların felan Pm İle Ulaşabilirsin

2,5 Yıl VAN da kaldım hiç pişman olmazsınız isterseniz gidin bir görün kararınızı öyle verin. Uçağa bindiniz mi Van ın meşhur sabah kahvaltısını yapar akşama da tekrar dönersiniz inşallah. Ayrıca Van doğunun paris idir.

Van'ın güzelliğini cok duydum zaten hocam. Simdi kararsız kaldığım konu acaba baska atamalarda yakınlarda bir yerlerede gidebilir miyim ? oraya alısabilir miyim? sert bir kışı var ona adapte olabilir miyim? yaşam nasıl ? millet ne yapar orda? gibi sorular var. bunları dusunup ona göre tercih yapacagım tabiki daha kesin değil Van Siirt yazsam da olacağı bakalım artk..

---------- Mesaj saat 23:52:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:50:10 civarında gönderildi. ----------

Ben DE VANLIYIM.3 yıldır İstanbul'da yaşıyorum.İstanbul Üniversite'sinde Öğrenciyim.Babamın Tır şöförü olması Sebebiyle Neredeyse Tüm Türkiyeyi gezdim :).Siirt küçük bir yer sosyal olarak sıka labilirsin. Hatta şafak sayabilirsin (Ne Gördüysem o amacım bilgi karalamak değil).
Van Yüzüncü yıl üniversitesinde Denizin Kenarında Şehrin Çıkışında Gayet Güzel bir yere kurulmuş.Karşıda Artos Dağı Ve Kampüsün Hemen Karşında Tıpkı İstanbul Boğazı gibi Şehirle Bütünleşen Edremit İlçesi vardır.Bakarken İçin için, İÇİN Açılır.Halkı Misafir Perverdir.Kancıklık Olmaz yani param yok desen de eyvallah derler.;) Şehir Merkezinde Cafeler vb Sosyal mekanlar ve Faaliyetler çoktur.Tabi şehrin Etrafı Yüksek Dağlar ve Denizle Kaplı olduğu için Şehir van Ovasına Kurulmuş Alanı Hilal şeklndedir bu nedenle Dardır.Ürünleri Doğal ve ucuzdur.Hele bir balığı var :) Kışı serttir.Merkezde kar 30-70 cm arasında olur.Ulaşımı pek engellemez En kıral yemek 10 tl dir. Yazı Serindir en fazla 29 derece olur. Otogar ve havalimanı Şehrin içinderdir.Fiatlar biraz kabarıktır.:(Gezilebilecek Yerler: Van kalesi, Akdamar Adası, Çarpanak Adaası, Abalıkayak, Erek Dağı, İskele Sahili, Edremit Kız Kalesi, Hoşap,Çavuştepe, Hor hor vb...
Daha da Anlatırdım ama ....
Van Atasözüé"Dünyada Van Ahirette İman"
Halk Siiri:
Edremit Vana Bakar
İçinden Şahmaran akar
öyle bir yar sevmişim ki
Her gören Ona bakar
Not: Biz Ailece Sıkıntılı durumlar yüzünden Dönemiyoruz. 3 yılda ne değişt bilemem
Daha istersen soruların felan Pm İle Ulaşabilirsin

Açıkçası Siirt bana uzak gelen bir şehir ve üniversite.. Aklımdan Sadece yazarsam Van yazarım gibime geliyor. Yorum için tsk ederim gayet güzel tanımlamıssın hocam ve insan rahatlıyor :D

Siirtle Van Arasında Kararsızsan Yüzde bin Van. Vanda Arsalarda Ucuz Diğer şehirlere Göre !0 sene uzun süre neredeyse 40 yaşında olacaksın belki prof olunca dahada fazla Mesela 520 metrekare ve ruhsatlı iki katlı bir müstakil bir bina yaptırmak Örneğin Selimbey Mahallesinde en en fazla 250 bin lirana mal olur.Bu fikir Ailende Gelip gitmesi için Hem 10 sene bu ....Ben 10 sene evvel lk okul 5.sınıftım şimdi üniversite bitecek :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri