Siirtte 8 şehit

Invo

Kayıtlı Üye
Siirt'te askeri araca düzenlenen bombalı saldırıda 8 asker şehit oldu.

Siirt-Pervari karayolunda, teröristler tarafından yol kenarına yerleştirilen bomba, askeri aracın geçişi sırasında patlatıldı.
Şirvan yol ayrımında meydana gelen patlama sonucu zırhlı araçta bulunan 8 asker şehit oldu.
Şehit olan askerlerin Şirvan İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli personel olduğu öğrenildi. Olayın ardından bölgede operasyon başlatıldı.

Siirt'e askeri araca bombalı saldırı: 8 şehit | Ntv.com.tr

Forumda ban yemek istemiyorum ocları yeter artık

Kanı bozuk kalleşler.Bu Vatana ihanet eden ihanet edenlere yardım ve yataklık yapanların Allah iki dünyada yakasını bir araya getirmesin

Olayın ardından bölgede operasyon başlatıldı.

olayın ardından değilde olaydan önce davranılsa neyse... ban yemeyelim durduk yere
Allah Rahmet eylesin mehmetciklerime

ermenilerin kürtlerden kürtlerle intikam almasıdır. bu mesele Türk Kürt meselesi değildir.
Şehidlerimize Allah rahmet eylesin, dünyanın en kahpe en kalleş en ******** insanları var karşımızda. kadınların çocukların arkasına sığınıp asker şehid edecek kadar aşağılıktır. maalesef askerimiz hain sivillere bir şey olmaması için kendi canını veriyor.

artık yeter. bu vebal siyasilerin boynundan inmeyecek.

Türkiye'de bu olayın sessizlikle izlenmesi çok ilginç geliyor bana. Bir yerde topçu kışlası yapılacak diye o kadar millet toplandı, bazı kişileri protesto amacıyla çadırlarda yatıldı o kadar zor duruma katlanıldı şimdi yüzlerce genç ölüyor ama ne sokakta biri var ne tepki gösteren. Çok ilginç gerçekten.

Aman ALLAHım sen bize güç kuvvet ve sabır ver. Sinirden ne yazılabilirki.

Allah rahmet eylesin artık herkes şehit haberlerini normal bir olaymış gibi karşılamaya başladı bu felaket bir şey ben evde dört dönüyorum internete bakıyorum herkes eğlencesinde

Olaylarda en ufak rol oynayanlar bu dunyada ve ahirette hesabını en ağır şekilde öder umarım.

milletçe bir tane bencil kafanın peşinde bilinmeze gidiyoruz.
yazılacak çok şey varda ban yemeyelim.
son günlerde gerek doğudakilere yaşatılanlar ,gerekse bu olaylara sessiz kalınmalar....
sus geldi bütün millete...

allah rahmet eylesin geçen sene siirt pervaride askerlik yaptım bu yoldan çok ama çok geçerdik btr araçlarıyla.ölen kardeşlerime allahtan rahmet eylesin ailesine sabır versin

Allah rahmet eylesin.Başımız sağolsun !
Annelerimize,babalarımıza ve bacılarımıza allah sabırlık versin.

Şu Terorü Lanetliyorum Şehitlerimizinn Mekanları Cennet Olsun Allah Rahmet Eylesin

Lafa gleince pkk kürtlerden oluşmuyor temsil etmiyor zırvalamayın lan diyarbakırda 150 kişi canlı kalkan oluyor pkklılar onların arasına sızıp2 askeri şehit ediyor sonra utanmadan barış barış dersiniz. birde faşolar gitmiş özerklik ilan ediyor niye özerklik ilan ediyosun git bağımsılzık ilan et edemez çünkü yemez bağımsızlık ilan ederse aç kalacaklar onun bunun faşoları

Allah rahmet eylesin elimizden birşey gelmiyor.
Yazılacak çokşey varda malum forum kuralları.
Allah ailelerine sabır versin.

Yarabbim ülkemizin içinde bulunduğu tüm sıkıntıları gider. Şehitlerimize rahmet et, asker ve polislerimizi koru onların yar ve yardımcıları ol.
8 tane şehidimiz var onların ve tüm şehit ailelerine sabır ve güç ver. Bir daha kimseye evlat,eş,baba acısı gösterme yarabbim.Allahım haksın birsin teksin. Sen dilersen olmazlar olur. Sen dilemezsen yaprak kımıldamaz.
Efendimizin hürmetine, tüm sevdiğin kullarının hatrı için, ülkemize zarar vermek isteyenlere fırsat verme. Bayrağımızı indirme, ezanımızı dindirme. Asker ve polislerimize güc ve kuvvet ver yarabbim. Bizlerede sabır ver. Hasbinallahi ve nimel vekil. La havle vela kuvvete illa billah. La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin.
Ya Rab şehitlerimizin şehadetlerini kabul eyle.Ailelerine sabırlar ihsan eyle.
vatanımızı bölmek için uğraşan, askerimize kurşun sıkan, bizi birbirimize düşman etmek için çalışanları rezil et Yarabbi
Vatanımıza,Ezanımıza,Bayrağımıza uzanan elleri Kahhar ismi Şerifinle kahreyle,onlara fırsat verme Ya Rabbi
Herşeyin hayırlı olanını ancak sen bilirsin hakkımızda hayırlısını nasib eyle,hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eyle
AMİN

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri