Şikayeti Var

• Kullanıcı era
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Şikayetim Var
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

era

PHP & MYSQL
Administrator
Merhabalar,

Konu: http://www.ytpara.com/onayli-gmail-youtube-hesap-alim-satim/48870-titizin-gmail-dukkani-7.html

İlgili konuda 2 li tartışma çıkmış ve [MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] banlanmış. [MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] bana r10 üzerinden ulaşıp skpe'den durumu anlattı.

Olayı anladığım kadarıyla;
[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] kullanıcısı [MENTION=21592]Satış Sorumlusu[/MENTION] kullanıcısına 10 tane kanal almak için 10TL yolluyor ve kanalları alıyor. 1. Kanala videoları atıyor kanal teliften dolayı kapatılıyor. Sonra diğer 9 kanala bakıyor bu kanallarda kapatılmış [MENTION=21592]Satış Sorumlusu[/MENTION] kullanıcısına ulaşıp durumu anlatıyor [MENTION=21592]Satış Sorumlusu[/MENTION] kullanıcısı da kabul edip 9 kanalı telefi edeceğini fakat çok fazla sıra olduğundan dolayı paypal ile iade yapmak istediği veya diğer gün akşamına kadar kanalları iade edeceğini yazmış. Daha sonra aradan biraz zaman geçmiş [MENTION=21592]Satış Sorumlusu[/MENTION] arkadaş kanalları teslim ettiğini söylemiş.

[MENTION=21592]Satış Sorumlusu[/MENTION] hocam ne diyorsunuz bu işe?

kesinlikte doğrudur hocam konuyu takip ettiyseniz konusmaları vb görmüşsünüzdür.

Olay yanlız şu sekilde gelişti..

ben aradan 2 gün geçtikten sonra gerekli açıklamayı yapıp kapananların kanallarını birkaç kanal hediye edip fazladan verdim. bahanem şu. evi taşıdıgımız için internet baglantısı bir süreligine yoktu. ve iadeleri yaparken kimseye torpil yapmıcagım için herkeze eşit davranıp siparişleri iadeleri vb sıraya koyup veriyordum. iade isteyenlerede soruyordum paypal iade istermisiniz diye. arkadas pm attı iade aksama veya para iadesi yapayım dedim. kabul etmedi aksama verirsin dedim tamam dedim. zaten ertesi gün netim kesilip diger eve baglatmak için cagırdıgımız elemanlar 2gün geçikmeyle geldi. gelir gelmez foruma girip kapananların ve siparis verenlere özür dilicektim ki arkadasımız kanal siparis ettigini parasını verdigini ama benim kanal vermedigimi söyledi. ama ben kanalları teslim etmiştim şimdide gelmiş kanalları teslim ettigimi söylüyor hocam sizcede karışık degilmi olay ? ben ona dedim mesajlar silinmeseydi gösterebilirdim. konuya yazmış kanallarımı vermedi diye bende bana yalan veya iftira yapmayın canımı alın dedim ve arkadaş çıkışınca büyümemesi için kanal iade edicegimi veya paypal vermesini zaten söyledim. fakat o senden birşey almam birdaha diyip benim ekmegim ile oynamaya başladı satış yapmamı engellemeye calıstı bunuda yaptıgında zaten uzaklaştırma aldı. hocam ben gayet sakin sekilde arkadasa anlatıyorum olayı o yok vermedin etmedin iftira atıyor ben ne yapayım bu durumda ? yine tamam dedim vereyim kanal para vb dedim onuda kabul etmeyim ekmekteknemi sarstı satışlar düştü. fakat benden alan veya kanalı kapananlara sorabilirsiniz hepsinin kanalını dün internetim geldigi an iadelerini fazladan yaptım [MENTION=11620]era[/MENTION]

kesinlikte doğrudur hocam konuyu takip ettiyseniz konusmaları vb görmüşsünüzdür.

Olay yanlız şu sekilde gelişti..

ben aradan 2 gün geçtikten sonra gerekli açıklamayı yapıp kapananların kanallarını birkaç kanal hediye edip fazladan verdim. bahanem şu. evi taşıdıgımız için internet baglantısı bir süreligine yoktu. ve iadeleri yaparken kimseye torpil yapmıcagım için herkeze eşit davranıp siparişleri iadeleri vb sıraya koyup veriyordum. iade isteyenlerede soruyordum paypal iade istermisiniz diye. arkadas pm attı iade aksama veya para iadesi yapayım dedim. kabul etmedi aksama verirsin dedim tamam dedim. zaten ertesi gün netim kesilip diger eve baglatmak için cagırdıgımız elemanlar 2gün geçikmeyle geldi. gelir gelmez foruma girip kapananların ve siparis verenlere özür dilicektim ki arkadasımız kanal siparis ettigini parasını verdigini ama benim kanal vermedigimi söyledi. ama ben kanalları teslim etmiştim şimdide gelmiş kanalları teslim ettigimi söylüyor hocam sizcede karışık degilmi olay ? ben ona dedim mesajlar silinmeseydi gösterebilirdim. konuya yazmış kanallarımı vermedi diye bende bana yalan veya iftira yapmayın canımı alın dedim ve arkadaş çıkışınca büyümemesi için kanal iade edicegimi veya paypal vermesini zaten söyledim. fakat o senden birşey almam birdaha diyip benim ekmegim ile oynamaya başladı satış yapmamı engellemeye calıstı bunuda yaptıgında zaten uzaklaştırma aldı. hocam ben gayet sakin sekilde arkadasa anlatıyorum olayı o yok vermedin etmedin iftira atıyor ben ne yapayım bu durumda ? yine tamam dedim vereyim kanal para vb dedim onuda kabul etmeyim ekmekteknemi sarstı satışlar düştü. fakat benden alan veya kanalı kapananlara sorabilirsiniz hepsinin kanalını dün internetim geldigi an iadelerini fazladan yaptım [MENTION=11620]era[/MENTION]

Konuyu sonuna kadar takip ettim.
SaeuS9r.png
Siz bu mesaja cevap olarak demişsiniz ki "internetim olmadıgından 2 gündür girememekteyim lütfen yalan söylemeyiniz para ödeyip kanal vermedigim insan olmadı sadece kanalı kapananların kanallarını vermedim kanıtlayın önünüzde secde edeyim ama iftira atıp heleki kanıtlıcak yalan kanıt olmadan ne halt yiyorsun anlamıs degilim. simdi internetim geldi ve kapananları iade edicem nasıl düşmüşsün iftira atıyorsun anlamış degilim"

Ben size tek soru soracağım? Bu arkadaş burda ben kanalları teslim almadımmı demiş? Yok. Sadece siz kendinize onu yakıştırmışsınız ayrıca sonraki mesajlarda da verdiğiniz kanalların patladığı yazıyor sizinde bunu kabul ettiğiniz yazıyor olay buraya kadar gitmiş ve kullanıcı yanlış anlaşılma sebebi ile haksız yere banlanmış siz ise hiç birşey olamamış gibi bana iftira attı diye kendinizi savunuyorsunuz.

cumlede belirtilebilirdi oyle bir yazmis ki arkadas sanki kanallari teslim etmedim. yanliz banlanma sebebi bunlar degil yaptiklarini sizde gormussunuz kusura bakmasin ekmegimle oynamasaymis ve ben zaten kanallari veya parasini VERICEGIMI kac kez belirttim hala israr edip kanallarimi vermiyor diye sikayet etme amaci nedir ? neler yapti yine iade edecegimi dememe ragmen senden birsey almam dedi sonrada sikayetmi ediyor ?

cumlede belirtilebilirdi oyle bir yazmis ki arkadas sanki kanallari teslim etmedim. yanliz banlanma sebebi bunlar degil yaptiklarini sizde gormussunuz kusura bakmasin ekmegimle oynamasaymis ve ben zaten kanallari veya parasini VERICEGIMI kac kez belirttim hala israr edip kanallarimi vermiyor diye sikayet etme amaci nedir ? neler yapti yine iade edecegimi dememe ragmen senden birsey almam dedi sonrada sikayetmi ediyor ?

Ben ne yazmışım siz ne demişsiniz.
Hocam konuda karşılıklı atışmalar olmuş ve karşı taraf da her seferinde size cevap vermiş sadece 1 mesajında haddini aşmış ona da [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] moderatör gerekli cezayı vermiş.

Benim asıl anlamadığım nokta şu; Ortadaki haksızlığı veya yanlış anlaşılmayı neden engellemediniz?

hocam cidden benimle calisan bilir titizlikle yaparim isimi gerekeninde hakkini veririm fakat bu arkadas bezdirdi banlicakmisiniz uzaklastircakmisiniz ne yaparsaniz kabul ediyorum sizin gozunuzde sucluysam eyvallah buyrun banlayin beni cidden artik yetti ugrasamam ben bu gmail satisiyla konuyuda kitleyebilirsiniz arkadasinda ulasabilcegim bir adres versin 10kanalini yollayim 5 kurus icin insanin sinirini bozmaya gerek yok

hocam cidden benimle calisan bilir titizlikle yaparim isimi gerekeninde hakkini veririm fakat bu arkadas bezdirdi banlicakmisiniz uzaklastircakmisiniz ne yaparsaniz kabul ediyorum sizin gozunuzde sucluysam eyvallah buyrun banlayin beni cidden artik yetti ugrasamam ben bu gmail satisiyla konuyuda kitleyebilirsiniz arkadasinda ulasabilcegim bir adres versin 10kanalini yollayim 5 kurus icin insanin sinirini bozmaya gerek yok

[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] banı gün içinde kaldırılacak. Kendisi sizden şikayetçi olursa o zaman banlanırsınız. Kendisine banı kalktıktan sonra ulaşabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri