şikayetim var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rbasaran

Kayıtlı Üye
Katılım
14 Ocak 2014
Mesajlar
410
Tepkime puanı
0
Puan
0
Yaş
33
Konum
İstanbul
Açık konuşmayacağım sebebini sorarsanız eğer anlamsız ceza puanları ile banlanabilirim.

Ben hayatımda böyle saçmalık görmedim. Mantıksız yere verilen cezalar hiç hoş değil. İnsanların kendi egolarını kontrol etmesi gerekiyor. Amacım altını çizerek söylüyorum HUZURSUZLUK ÇIKARMAK değil .

Ancak hakaret kelimesinin anlamına TDK sözlükten baktığımızda ne yazdığını iyi okumalıyız. İnsanların yaptıklarını eleştirmek HAKARET DEĞİLDİR.
Ve her yazacağımız ve bireylerin işine gelmeyen postlar sırf o insanın işine gelmiyor diye YANLIŞTIR DENEMEZ.

Burada isim vermiyorum herkes kim olduğunu iyi biliyor

ALTINI ÇİZEREK SÖYLÜYORUM

BU MESAJ ÜZERİNDEN KİMSEYE HAKARET ETMEMİŞ VE SPAM YAPMAMIŞIMDIR. KONU DIŞI DENİLEN FORUMDA ÖZGÜRCE YOUTUBE DIŞINDA BİR KONU PAYLAŞMIŞIMDIR. BU YAZIMDAN DOLAYI HERHANGİ BİR CEZA PUANI ALMAM bana göre MANTIKSIZ dır.

bu yazdıklarım genel bir mesaj değildir. çoğunluğu itham etmiyorum. Teşekkürler
 
Mod ların zaten gozden gecirilmesi gerekli bunu gecen olan olaydan sonra anladim adil tarafsiz modlar gormek dilegi ile.
 
Açık konuşmayacağım sebebini sorarsanız eğer anlamsız ceza puanları ile banlanabilirim.

Ben hayatımda böyle saçmalık görmedim. Mantıksız yere verilen cezalar hiç hoş değil. İnsanların kendi egolarını kontrol etmesi gerekiyor. Amacım altını çizerek söylüyorum HUZURSUZLUK ÇIKARMAK değil .

Ancak hakaret kelimesinin anlamına TDK sözlükten baktığımızda ne yazdığını iyi okumalıyız. İnsanların yaptıklarını eleştirmek HAKARET DEĞİLDİR.
Ve her yazacağımız ve bireylerin işine gelmeyen postlar sırf o insanın işine gelmiyor diye YANLIŞTIR DENEMEZ.

Burada isim vermiyorum herkes kim olduğunu iyi biliyor

ALTINI ÇİZEREK SÖYLÜYORUM

BU MESAJ ÜZERİNDEN KİMSEYE HAKARET ETMEMİŞ VE SPAM YAPMAMIŞIMDIR. KONU DIŞI DENİLEN FORUMDA ÖZGÜRCE YOUTUBE DIŞINDA BİR KONU PAYLAŞMIŞIMDIR. BU YAZIMDAN DOLAYI HERHANGİ BİR CEZA PUANI ALMAM bana göre MANTIKSIZ dır.

bu yazdıklarım genel bir mesaj değildir. çoğunluğu itham etmiyorum. Teşekkürler


Bakın, Forumdaki Özellikle Ödeme Konularında BOŞ YERE POST ATMAK "Ceza" Sebebidir. Boş yere posttan kastımızı sizlere binlerce kez söylememe rağmen hala anlamış değilsiniz. Forumda Kimse Kimseye Mantıksız ve Keyfi Ceza VEREMEZ! Yönetmelik ve Kurallar Bellidir. İşine Gelmeyen Post Olayıda Yoktur. Forumdaki Yönetici ve moderatörlerin o kadar mesajı içerği kontrol etmesi zaten imkansızdır. Fakat bir kaç önemli forum bölümü vardır ki sık sık kontrol edilir ve anlamsız içerikle alakası olmayan mesajlar var ise uyarı sistemine göre uyarı alır 3 puan cezas sistemimiz gibi. Unutmayın Herşeyin Bir Sebebi İllaki Vardır.
 
Her ay periyodik olarak ayin 10-11 ve 21-22 lerinde baya banlama olayi oluyor. Heleki ödeme günü hafta sonuna denk geldiyse vay forumun haline.

Şahsi gorusumduur; bu dönemlerde gerçekten banlanmayi hakedenler oluyor.
Ancak unutulmamaliki forumda ilk defa tabulari uikarak internetten para kazanan veya ilk defa kendi paraasini kazanmanin heyecanini yasayan arkadaşlar var.

Her yer gibi burada da elbette yanlisliklar olabilir.

Yönetimden beklendiği kadar üyelerde sakin olmali.

Her 2 tarafta egolariyla değil mantiklariyla hareket etmeli
 
Hocam siz gidip bana karşıt olan birinin mesajını begenirseniz.
Sizin tarafsız olduğunuzu mu dusunecektik!

istediğini düşünebilirsin size yarım saat açıklama yaptım daha yapacak değilim.
saatte binlerce posta yeterince tarafsız bakmaya çalışıyorum.sıfır tarafsız oldugumuzu kimse ifade edemez zaten...
 
Foruma son girişimden bu yana dikta sistemi entegre edilmiş, tadından yenmez. Sebepsiz ban yiyen arkadaşları gördükten sonra üyelerin bu serzenişine bir admin de çıkıp açıklama yapmazsa bu böyle uzun süre gidecek. Temennim böyle olmaması.. İnsanları şu forumdan soğutmayın, ego tatminlerinizi kendinize saklayın. Burası bir forumdur, "Ceza sistemi benim elimde olum ne diyosun al sana 3 gün ban" demekte neyin nesi allasen?
 
Her zaman soylerim, akli basinda adamlar moderator olmali diye. Ergenligini daha yeni tamamlamis, buyugunu saymayan, kucugunu sevmeyen, iki dudaginin arasindan 10 parmaginin altindan cikanlari dusunmeden konusanlara yetki verirseniz, iki gun sonra kendini padisah sanip uyelerin kellesini almaya baslar. Bu soylediklerimin kiminle alakali oldugu asikar, umarim anlasilmistir.

Simdi siz bu arkadasin moderatorlugunu alirsiniz, iki gun sonra gelip herkese hakaret etmeye baslar.. Ornek isteyenler de yakin gecmisi hatirlayabilir..

Ayrica sunu da anlamanizda fayda var!

Herseyi @Serk@nYT cozmek zorunda degil. Hatanizi baskalarinin duzeltmesini bekleyeceginize, ya o hatalari yapmayin ya da yaptiginiz hatayi duzeltin.


Selametle.
 
Burda herhangi bir kimseyi kastetmiyorum.
Ancak bu kadar fazla mod'a gerek olduğunu sanmıyorum,
ve mod olmak biraz daha zorlaştırılmalı bana kalırsa.
Kimseyi kastetmediğimi tekrar belirtiyorum.
Özetle ana sayfadan bakarsanız online bölümü sapsarı,
Çok fazla mod var.
İyi forumlar...
 
beyler modlarda adminlerde et kemikten oluşuyor ve hata yapabilir.bunun için serkan hocam imzasına haksız ban durumları için gmail adresi yazdı.ne zaman biriniz şikayet et butonunu kullandınız da şikayetiniz incelenmedi.burdan bütün yönetime laf söylemek yerine şikayetçi olduklarınızı ben dahil adminlere bildirim yaparak iletin.
 
@Throck 'a katılıyorum arkadaşlar modluk forumun düzenini forum içi uyumu sağlamak için vardır insanları gereksiz yere banlayarak sadece insanları forumdan soğutursunuz. Bu forumda yeni arkadaşlarımız var ilk paralarını alacak olanlar var heyecan yaşıyorlar bu gayet normal ki zaten saat olmuş 8:36 bu saatten sonra para mı yatacak, sizlerden ricam insanları forumdan uzaklaştırmak değil nasıl bu insanlara daha güzel bir ortam hazırlayabiliriz bunun düşüncesinde olun.
 
moderatör demek herkese tepeden bakıp yetkilerinin onun üzerinde kullanmak demek değildir.ozqur17 nickli arkadaş herkese emir kipleriyle konuşurken normal üye(bizler) medenice bir yorum yazdığımızda bile ban cezası alıyoruz.banlanan arkadaşların hakkını aramak bize düşer.yöneticilerden gerekeni yapmalarını rica ediyorum.
 
Diğer konuları çöpe taşıdım saygı çerçevesinde bu konu üzerinde tartışın ne tartışacaksanız başka konu açmayın ben banlarım :)
 
Hayirdir kim sana ne hakaret ettide adamlari banlion serkab abi bu ban olaylari bu kadar basit olmasin die puan sistemi getirdi ki adam bence hakli serkan abi gelmeden ben bu konun kapanmasini istemiorum

1. üyemiz
egonuza hayranım gerçekten. şu yazdıklarınızdan sonra cevap bile veremiyorum. lütfen devam edin, size ve egonuza hayatınızda başarılar dilerim.

2. Üyemiz @ozqur17 henüz 12 yaşında bir çocuk iken ben Moderatörlük yapıyordum.

Anlayan anladı. Başka bir şey yazmama gerek yok herhalde.

Buyrun hakaret nerde varın görün.

Forum kurallarını ve forumun nasıl kullanılacağı hakkında bir kaç bilgi vermek gerekirse sizin forum kurallarını okumadığınız berlitmek isterim.

Forum kurallarında tek yani ana bir konu üzerinden devam edilir. örneğin kazanç konuları gibi aylık aylık. banladığım ve ceza verdiğim üyeler bir konu yerine aynı konuyu defalarca açamaları da ceza sebebidir. Tekrardan söylüyorum Kimse Kimseye Kafasına göre KEYFİ CEZA VEREMEZ!

 
moderatör demek herkese tepeden bakıp yetkilerinin onun üzerinde kullanmak demek değildir.ozqur17 nickli arkadaş herkese emir kipleriyle konuşurken normal üye(bizler) medenice bir yorum yazdığımızda bile ban cezası alıyoruz.banlanan arkadaşların hakkını aramak bize düşer.yöneticilerden gerekeni yapmalarını rica ediyorum.

Kimse kimseye emir varki konuşmuyor hocam, üyelerin hakaretleri sonucunda ban cezası verilmiştir. Keyfiye ban veya ceza vermiyoruz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri