Şikayetim Var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MehmetYT

Yasaklanmış
Hocam ben [MENTION=13409]delgech[/MENTION] bu arkadaştan şikayetçiyim skypeden benim ticaretimi engelliyo . Millete Bi Resim Atarak Beni Kötülemeye Çalışıyo. Lütfen Gereken İşlemleri yapın bunun gibiler bu forumda olmamaması lazım

Kanıt sunmadan böyle bir şey isteyemezsin, kanıtları göstermen gerek.

herhangi bir kanıt vs varmı? [MENTION=13409]delgech[/MENTION] bir açıklaması varmı?

daha önceden bu kişiden satışını yaptığı olay ile ilgili ref almışsınız ve daha sonra fikri alıp siz satışa sunmaya çalışmıssınız?
Bu ne kadar doğru?

daha önceden bu kişiden satışını yaptığı olay ile ilgili ref almışsınız ve daha sonra fikri alıp siz satışa sunmaya çalışmıssınız?
Bu ne kadar doğru?

Hayır Ref Felan almadım . ve bu telefon sitesini herkes biliyor . bunu sahiplenmesi dogru degil. o kullanır bu kullanır isteyen uuygun fiyata satış yapar . konu beni ticaretimi engelliyor .

Ben sıkıldım artık şikayetin varsa konuya eklersin dersin ki bana herşeyi gösterdi ben fikrini çalıp konu açtım sonra satış konum için insanlara ref verdim patlak çıkınca refi arkadaştan aldım daha sonra çocukça skypedan küfürler ettim vs. açıklayın resmi paylaşın buyrun bir sıkıntınız varsa

Bu ne kadar doğru?

Bu forumda gmail satan arkadaşlarda var elbette gmail satmayıda ilk başta başka bir arkadaş buldu sahiplendi mi ben satıyorum siz satmayın fikrimi çalmayın diye

Bu forumda gmail satan arkadaşlarda var elbette gmail satmayıda ilk başta başka bir arkadaş buldu sahiplendi mi ben satıyorum siz satmayın fikrimi çalmayın diye

sen konuyu ne kadar biliyorsun dostum,
birşeyden haberiniz yok haybeden konusuyorsunuz.
Bi gidin şikayet konularına karışmayın. 50 defa mı yazıcaz bunu.
Ben hem skype'den hemde buradan tüm forumu takip ediyorum.
Neyin ne olduğunu da görebiliyorum.
Bırakın işimizi yapalım.

Ben sıkıldım artık şikayetin varsa konuya eklersin dersin ki bana herşeyi gösterdi ben fikrini çalıp konu açtım sonra satış konum için insanlara ref verdim patlak çıkınca refi arkadaştan aldım daha sonra çocukça skypedan küfürler ettim vs. açıklayın resmi paylaşın buyrun bir sıkıntınız varsa

ee bunu istedim diye şuan senle konuşmuyoz bunu yapıp benim ticaretimi neden engelliyosun ?

sen konuyu ne kadar biliyorsun dostum,
birşeyden haberiniz yok haybeden konusuyorsunuz.
Bi gidin şikayet konularına karışmayın. 50 defa mı yazıcaz bunu.
Ben hem skype'den hemde buradan tüm forumu takip ediyorum.
Neyin ne olduğunu da görebiliyorum.
Bırakın işimizi yapalım.

Tamam hocam siz işinizi yapın fakat delgech 'e son tavsiyem muslumraz hocam 4 tl ye satıyor sen 7.5 Tl söyle muslumraz'a sana 5 tlye yapsın konusunu kapatsın insanlarla kavga etmek yerine insanlarla anlaşmayı dene hocam madem tek satan sen olmak istiyorsun diğer yapanlardan ucuza al 7.5'a sat nasıl istersen artık benden bu kadar

iki tarafta haklı.
Birbirinizin ticaretini bölmeyin, birde küfürlere aileleriniz karıştırmayın
Bu sadece tavsiye mesajıdır.
Konu kilit.
İyi Forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri