sıkıldım :S

• Kullanıcı mayk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

mayk

Kayıtlı Üye
ocak ayında başladım youtube ile ilgili araştırmalara mart ayında 2118 dolar ama su an motive olamıyorum ilgilenemiyorum 1 haftadır video yükleyemedim kanallarıma kafayı topluyorum pc başına oturuyorum başlıyorum forum forum gezmeye bi bakıyorum aksam olmus

simdi soranlar olur nası yaptın diye önce baktım youtubede abone kasmak zor google + da bayan profiller oluşturdum onlara cevre kastım cevre kasarkende kanallarımı izleyebilecek cevrelerden sectim avlarımı sonra 1-2k çevre edindikten sonra kanallara bagladım zaten video yükleyince otomatik cıkıyor cevredende 200 300 + alınca paylaşım youtubede de üstlerde cıkıyor

siz kendinizi bu işe motive etmek için neler yapıyorsunuz patladım gene gece yarısını gecmiş zaman ben bi halt yiyemedim bu gün de :(

yeminle bende aynen aynı durumdayım
yapıcam diyorum
bugün video yüklerim diyorum
bi bakmışım akşam olmuş
benim bütün günlerim böyle geçiyor neredeyse

Bu isten soguma nedeni su bence sizlerin.Her gun belirli miktarda yada az duzenli olarak kazanc saglamak,ay sonunda yani 30-40 gun sonra bu parayi ele alabilmek vs . :) Yani yaptiginiz islerde tekniklerde herkesin aklina gelmeyen guzel yontemler.Bu yontemleri gunde 5-10 kez yapiyorsaniz farkli kategoride farkli kanallarla yapin gunluk kazanclarinizi artirmak icin musadele edin zevkli olacakdir.

Mesela bende cok boyle pc basinda oturmakdan bunaliyorum,geziyorum forum forum kanal kanal aksama kadar ama kendime her gun bir hedef amac koyuyorum.Yani diyorumki dun ornek 100 euro mu almisim kanalimda,bugun 120 almaliyi miyor heryerde arastirma yapip calismalar yapiyorum,ertesi gun bir ust seviye deniyorum,Yada farkli kategori turlere youtube'u yokluyorum,youtube beni yokluyor :) vs.

Yani kisacasi bu iste kazanc artirma hedefi ile,en kolay en hizli kazanma yontemleri ile kazanmak icin iyi bir arastirma,calisma vs gerekior.Bu iste kolay ve 2-3 video ile iyi kazanmak icinde arastirmak bazi seyleri iyi bilmek lazim.Bu arastirma surecinde iste soguyoruz vs ama pes etmeyin.Her gun yeni bir hedef koyun kendinize bunalmazsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri