Sıkıldım! Vazgeçmek Üzereyim

• Kullanıcı hepkazan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

hepkazan

Yasaklanmış
Herkez'e Hayırlı Sabahlar Arkadaşlar.

Yakşalık 40 Gündür youtube ve adsense ile ilgileniyorum toplamda adsense içerik barındırıcılarındaki kazandıgım para 13.90 dolar ve bu canımı çok sıkıyor daha pin bile isteyemedim ağustos ayındaki kazancım 11.30 dolar adsense ve 10 dolar youtube istatistik bölümündeki kazancım.

Fakat kesinleşmiş kazançlar görünmediği için pin de isteyemiyorum toplamda 3 kanalım ve 7 alt kanal olmak üzere 10 kanalım bulunmakta günlük izlenimler 1000-2000 arasında seyretmekte ortalama tıklama 20-40 arası ortalama tbm 0.04 ve 10 kanalımda hiç bir şekilde türkçe içerik yok :(

Artık burama kadar geldi diye bir deyim var o cuk diye oturuyor olaya .
10 farklı kanal farklı konular izlenim idare eder tbm çok düşük :( ne yapacağım biç bilmiyorum ...

-İzlenimi yüksek bir kanal mı satın alayım ?
-Gidip partnerliğe mi başvurayım ?
-Hergün Durmadan Kanal mı Acayım ?
-Bırakayım mı Bu işi ?

ben bu işi %100 yaparım işsiz güçsüz bir insanım video yüklemek zor değil kanal konuları bulmak zor değiş derdim hep :) ama büyük konuşmamak gerekliymiş demekki :)

Bana bi yol gösterin Lütfen...

once 3'u dene,sonrasinda 2'yi denersin..Baktin olmuyor 1'i de denersin..

once 3'u dene,sonrasinda 2'yi denersin..Baktin olmuyor 1'i de denersin..

hocam kanal açmak sorun değil açarım telefon numarası falan da dert değil istesem 100 telefon numarası bulup 100 kanalda açarım ama aklımda hep aynı konular var iyide izlenim var ama tbm çok düşük hep aynı konularda kanalları açıp aynı videolarla spam da yapmak istemiyorum

bir kaç öneri söyliyim belki faydam dokunur
- çok fazla kanal demek her zaman çok para demek değildir
- 3 kanal idealdir(ufaktan başlamak için). kanalın biri haber,biri komedi-eğlence,diğeri genel içerikli(spor yorumları,sağlık videoları,beslenme vb..)
- komedi ve genel içerikli kanallarına günlük min:3er max:5er video at. ama videoları internetten indirdiğin gibi değil,3-5 video birleştir intro ekle logonu bas, kısacası düzenleyerek manuel olarak evinden yükle.
- haber kanalın için bi tane bot edin kendine(tavsiyem ytkazan botu).eğer vaktin varsa sürekli pc başındaysan saat başı 8-10 haber ekle bot ile, vaktim yok dersen günde iki defa yükle 1.si amerika saatine göre 17-18(bizde sabah 9-10), 2.si amerika saatine göre 16-17 civarı(bizde gece 24ile 01 arası) 20 video yükle.
- en can alıcı nokta yüklediğin videoları içeriğiyle alakalı olarak twitterda hashtaglarla üşenmeden tek tek paylaş. mesela eğlence videolarını #funny #entertainment #failvideos #comedy #news tarzı hashtaglar kullan aynı şekilde haber ve genel içerikli kanalınıda bu şekilde paylaş. fakat komedi ve haber videolarını aynı hesaptan paylaşma çok fazla verim alamazsın
-bütün bu videolar ingilizce olarak at
umarım işine yarar.bende ana kanallarıma bu şekilde yapıyorum.spam yaptığım dandik kanallarımda var tabi ama ana kanallarım kadar kazandırmıyor

ayni konu acma,cesitli kanallar ac.. 1 her zaman 0'dan iyidir...Isterse 0,01 tbm olsun..Hic kazanmamaktan iyidir..

Newer back down - asla pes etme

Never back down - Linkin Park - - YouTube

kardeşim al bu videoyu izle sonra filmini izle 1 ini... sonra yat uyu yarın sabah erkenden 0 dan başlangıç yaparak başla bol şans iyi kazançlar dilerim bende daha para çekmedim youtubeden hiç

İşsiz güçsüz biriysen pes etme elbet bir yolu bulunur

youtube ye işim harici çok az vakit ayırdığım halde ciddi rakamlara ulaştım,bence muslera06 konularını baştan aşağı tekrar okumalısın..
ytpara.com=$$$$ demek :D

demek bir yerde hatalısın, biliyorum diyorsun yanlış yapıyorsun...
bende forumda hatrı sayılır konulardan oku hiç bişe bilmiyormuşsun gibi sıfırdan yazılanı yap sadece, mantıgını kullanmadan... yabancı çalış, genel konulara çalış...
senı uzaylı kaçırsa videosunu çeksen, 1 kişi izlemez.... neden ??? onu çözmen gerekli video ismi, etiketi, etiketleme, videonun resmi? ilgiçekici resim vb.. konularda eksiksın bence..çalış oku taktırkleri incele yerli yabancı... sorununda o

bir kaç öneri söyliyim belki faydam dokunur
- çok fazla kanal demek her zaman çok para demek değildir
- 3 kanal idealdir(ufaktan başlamak için). kanalın biri haber,biri komedi-eğlence,diğeri genel içerikli(spor yorumları,sağlık videoları,beslenme vb..)
- komedi ve genel içerikli kanallarına günlük min:3er max:5er video at. ama videoları internetten indirdiğin gibi değil,3-5 video birleştir intro ekle logonu bas, kısacası düzenleyerek manuel olarak evinden yükle.
- haber kanalın için bi tane bot edin kendine(tavsiyem ytkazan botu).eğer vaktin varsa sürekli pc başındaysan saat başı 8-10 haber ekle bot ile, vaktim yok dersen günde iki defa yükle 1.si amerika saatine göre 17-18(bizde sabah 9-10), 2.si amerika saatine göre 16-17 civarı(bizde gece 24ile 01 arası) 20 video yükle.
- en can alıcı nokta yüklediğin videoları içeriğiyle alakalı olarak twitterda hashtaglarla üşenmeden tek tek paylaş. mesela eğlence videolarını #funny #entertainment #failvideos #comedy #news tarzı hashtaglar kullan aynı şekilde haber ve genel içerikli kanalınıda bu şekilde paylaş. fakat komedi ve haber videolarını aynı hesaptan paylaşma çok fazla verim alamazsın
-bütün bu videolar ingilizce olarak at
umarım işine yarar.bende ana kanallarıma bu şekilde yapıyorum.spam yaptığım dandik kanallarımda var tabi ama ana kanallarım kadar kazandırmıyor

yararlı bilgilerin için teşekkür ederim hocam allah razı olsun manuel olarak yükleme yapıyorum vermiş oldugun bilgileri tek tek deneyeceğim

---------- Mesaj saat 15:21:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:21:09 civarında gönderildi. ----------

Newer back down - asla pes etme

Never back down - Linkin Park - - YouTube

kardeşim al bu videoyu izle sonra filmini izle 1 ini... sonra yat uyu yarın sabah erkenden 0 dan başlangıç yaparak başla bol şans iyi kazançlar dilerim bende daha para çekmedim youtubeden hiç

daha pin isteyemedim ki :( pin gelse biraz ilham gelecek

---------- Mesaj saat 15:23:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:21:54 civarında gönderildi. ----------

İşsiz güçsüz biriysen pes etme elbet bir yolu bulunur

vermiş oldugunuz bilgiler dogrultusunda pes etmemeye kadar verdim teşekkür ederim

---------- Mesaj saat 15:24:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:23:30 civarında gönderildi. ----------

youtube ye işim harici çok az vakit ayırdığım halde ciddi rakamlara ulaştım,bence muslera06 konularını baştan aşağı tekrar okumalısın..
ytpara.com=$$$$ demek :D

pinim gelse azda olsa kendime güvenim artacak konuların hepsini tek tek okuyorum hocam

---------- Mesaj saat 15:25:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:24:12 civarında gönderildi. ----------

demek bir yerde hatalısın, biliyorum diyorsun yanlış yapıyorsun...
bende forumda hatrı sayılır konulardan oku hiç bişe bilmiyormuşsun gibi sıfırdan yazılanı yap sadece, mantıgını kullanmadan... yabancı çalış, genel konulara çalış...
senı uzaylı kaçırsa videosunu çeksen, 1 kişi izlemez.... neden ??? onu çözmen gerekli video ismi, etiketi, etiketleme, videonun resmi? ilgiçekici resim vb.. konularda eksiksın bence..çalış oku taktırkleri incele yerli yabancı... sorununda o

yok hocam izlemeler falan gayet saglıklı sadece tbm sıkıntılı en fazla 0.04 ü gördü :( etiketleme işini falan güzel yaptıgıma inanıyorum

yararlı bilgilerin için teşekkür ederim hocam allah razı olsun manuel olarak yükleme yapıyorum vermiş oldugun bilgileri tek tek deneyeceğim

---------- Mesaj saat 15:21:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:21:09 civarında gönderildi. ----------

daha pin isteyemedim ki :( pin gelse biraz ilham gelecek

Pin isteyemediysen nolmus? Benim adsense de 200 dolari askin para birikmis ama gecen aydan kesinlesen 8,5 dolar oldugundan bende isteyemedim. O para sana hic yoktan gelicek yani niye dert ediyosun. 7/24 youtube'a odaklanmana gerek yok internetten yapabilecegin bi ton is var. Yaninda youtube ilede ugras tabii, fazladan gelen goz cikarmaz. Oyle saatlerce ugrasirsan pes edersin zaten. Youtube isi vakit ister. Ben basladigim 2 ay hic bisey kazanamadim iste soyledigim gibi toplamda 8.5 dolar falan olmustu o kadar. 3. ayda 200 dolari gecti. Birazda sans isi yani. Ummadigin anda baslarsin kazanmaya

işe yanlış yoldan başlıyorsunuz. ilk önce muslera06 konularını ezberlemeniz lazım.herşeyi harfi harfine yaparsan kazanırsın.

Pin isteyemediysen nolmus? Benim adsense de 200 dolari askin para birikmis ama gecen aydan kesinlesen 8,5 dolar oldugundan bende isteyemedim. O para sana hic yoktan gelicek yani niye dert ediyosun. 7/24 youtube'a odaklanmana gerek yok internetten yapabilecegin bi ton is var. Yaninda youtube ilede ugras tabii, fazladan gelen goz cikarmaz. Oyle saatlerce ugrasirsan pes edersin zaten. Youtube isi vakit ister. Ben basladigim 2 ay hic bisey kazanamadim iste soyledigim gibi toplamda 8.5 dolar falan olmustu o kadar. 3. ayda 200 dolari gecti. Birazda sans isi yani. Ummadigin anda baslarsin kazanmaya

inşallah o anı 4 gözle bekliyorum

---------- Mesaj saat 15:27:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:26:25 civarında gönderildi. ----------

işe yanlış yoldan başlıyorsunuz. ilk önce muslera06 konularını ezberlemeniz lazım.herşeyi harfi harfine yaparsan kazanırsın.

konuların tamamını okudum az çok bilgi sahibiyim ne yapalım sabredecez biraz 2 ay bekleyenler olmuş bizde bekleriz artık yapacak bişey yok

dostum yabancıyamı yerliyemi iş yapıyorsun ?

zamanla büyür sanırım bu kazanç olayı bence devam et :D zamanla dahada büyür kazancın artar diye düşünüyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri