Herkez'e Hayırlı Sabahlar Arkadaşlar.
Yakşalık 40 Gündür youtube ve adsense ile ilgileniyorum toplamda adsense içerik barındırıcılarındaki kazandıgım para 13.90 dolar ve bu canımı çok sıkıyor daha pin bile isteyemedim ağustos ayındaki kazancım 11.30 dolar adsense ve 10 dolar youtube istatistik bölümündeki kazancım.
Fakat kesinleşmiş kazançlar görünmediği için pin de isteyemiyorum toplamda 3 kanalım ve 7 alt kanal olmak üzere 10 kanalım bulunmakta günlük izlenimler 1000-2000 arasında seyretmekte ortalama tıklama 20-40 arası ortalama tbm 0.04 ve 10 kanalımda hiç bir şekilde türkçe içerik yok
Artık burama kadar geldi diye bir deyim var o cuk diye oturuyor olaya .
10 farklı kanal farklı konular izlenim idare eder tbm çok düşük
ne yapacağım biç bilmiyorum ...
-İzlenimi yüksek bir kanal mı satın alayım ?
-Gidip partnerliğe mi başvurayım ?
-Hergün Durmadan Kanal mı Acayım ?
-Bırakayım mı Bu işi ?
ben bu işi %100 yaparım işsiz güçsüz bir insanım video yüklemek zor değil kanal konuları bulmak zor değiş derdim hep
ama büyük konuşmamak gerekliymiş demekki
Bana bi yol gösterin Lütfen...
Yakşalık 40 Gündür youtube ve adsense ile ilgileniyorum toplamda adsense içerik barındırıcılarındaki kazandıgım para 13.90 dolar ve bu canımı çok sıkıyor daha pin bile isteyemedim ağustos ayındaki kazancım 11.30 dolar adsense ve 10 dolar youtube istatistik bölümündeki kazancım.
Fakat kesinleşmiş kazançlar görünmediği için pin de isteyemiyorum toplamda 3 kanalım ve 7 alt kanal olmak üzere 10 kanalım bulunmakta günlük izlenimler 1000-2000 arasında seyretmekte ortalama tıklama 20-40 arası ortalama tbm 0.04 ve 10 kanalımda hiç bir şekilde türkçe içerik yok
Artık burama kadar geldi diye bir deyim var o cuk diye oturuyor olaya .
10 farklı kanal farklı konular izlenim idare eder tbm çok düşük
-İzlenimi yüksek bir kanal mı satın alayım ?
-Gidip partnerliğe mi başvurayım ?
-Hergün Durmadan Kanal mı Acayım ?
-Bırakayım mı Bu işi ?
ben bu işi %100 yaparım işsiz güçsüz bir insanım video yüklemek zor değil kanal konuları bulmak zor değiş derdim hep
Bana bi yol gösterin Lütfen...