sıkıntılı hesap yüzünden diğer hesapların kapanması

static_reactor

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar.
sıkıntılı kanalım yüzünden diğer hesaplarım kapanıyor.
spam kanallarımın hepsi(10-15 tane) aynı adsense bağlı.
sıkıntılı olan o tek kanalı nasıl tespit edebilirim ben?
tespit etsem yapılacakları biliyorum. tespit edemediğim için tüm spam kanallarımı siliyorum.

kapatılan kanallarının maillerini kontrol et "xxx kanalın" yüzünden kapatılmıştır diye yazar

Gmailleri kontrol et orda yazar zaten şu hesabınız diye.

[MENTION=3485]static_reactor[/MENTION] hocam sana önerim eğer yapmadıysan gmail yönlendirmesi yap,
Gmail hesabından -->Ayarlar-->Ayarlar-->Yönlendirme ve POP/IMAP - yönlendirme adresi ekle - yönlendirme adresine gelen doğrulama kodunu yaz - sonra kaydet ve çık.bütün maillerinin tek maile yönlendir ve herhangi bir kanalına : xxxxx kanalınız yuzunden para kazanmayı kaybedebılırsınız dıye maıl gelınce anında haberın olur ve müdahal edersin hemen.ben bu yollla 3 kez para kazanmalar kapanmadan kurtardım sistemimi.
ayrıca şu an ki sorununa gelirsek, kanallarının maillerini tek tek kontrol et şöyle bir mail olacak.. '' XXXXXXX... ''' kanalınızdakı topluluk uyarıları vs vs vs nedenıyle para kazanmanızı kaybedebılırsınız dıye. sonra bu xxx kanalını kökten sil ve sıkıntısız yoluna devam et

7 kanalım aynı gmail hesabına bağlı ve 2 kanalıma 1 ay ara ile telif geldi ve ikisinide telif geldiği gün sildim. 3. telifte para kazanma kapatılır mı ?

merhaba arkadaşlar.
sıkıntılı kanalım yüzünden diğer hesaplarım kapanıyor.
spam kanallarımın hepsi(10-15 tane) aynı adsense bağlı.
sıkıntılı olan o tek kanalı nasıl tespit edebilirim ben?
tespit etsem yapılacakları biliyorum. tespit edemediğim için tüm spam kanallarımı siliyorum.

para kazanma ayarlarına gittiğinde paran kazanma kırmızı oluyo ve orada hangi kanal yüzünden olduğu yazıyo onun dışında maillerlede bulabilirsin

[MENTION=2318]adige[/MENTION] ve [MENTION=5974]izzzetc[/MENTION]
şuanda sıkıntılı hesabı dediğiniz gibi tespit edip sildim ;) (yandex idi) google dan ve yandexten sildim.
diğer kanalların para kazanmaları açılacak mıdır dersiniz?
yoksa onları da uçurup yeni hesaplarla yola devam mı edeyim.

şuanda sıkıntılı hesabı dediğiniz gibi tespit edip sildim ;) (yandex idi) google dan ve yandexten sildim.

diğer hesapların para kazanmasını açmak için şu linkteki konuyu uygalayacaksın kardeşim, eğer bu sistem işe yaramazsa işte o zaman bütün para kazanması kapalı kanalları siler yoluna devam edersin.ama büyük ihtimal işe yarayacaktır.
konu linki : http://www.ytpara.com/youtube-ve-ben/18904-8-ocak-sonrasi-g-kesme-islemi-resimli-anlatim.html

Sevgili kardeşim bilgilerini tutmuyor musun? Ben sürekli güncel olarak bir dosyada bütün bilgilerimi tutup, değişiklik olduğu an tekrar güncelliyorum ve bu şekilde hiç bir kaçak olmuyor.

dedikleri yöntemi denersin oldu oldu olmadı yenilerle devam:D

Sevgili kardeşim bilgilerini tutmuyor musun? Ben sürekli güncel olarak bir dosyada bütün bilgilerimi tutup, değişiklik olduğu an tekrar güncelliyorum ve bu şekilde hiç bir kaçak olmuyor.

bilgilerimi bende tutuyorum.
hesaplarım devamlı patlamadığı için bu adımlara biraz uzağım ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri