Silinen Dosyaları Kurtarmak

recuva

Recover My Files

bizzat kullandıgım programlardır.

format sonrası fotoları kurtarmak istemiştim taa 2-3 yıl önce sildigim fotolarda dahil olmak üzere hepsini buldu.

veri kurtarma isleminin tarzi cok onemlidir, silinen dosyalarin silinme sartlari digerine benzemez gordugu hasar ne derecedir bilinmez bilincsiz sekilde tavsiye programlarla harddiske mudale etmek kurtarilma imkani olan verilerinizi tamamen yakma,bozma durumuna getirebilir. Bir profosyonel yardim almayi yada silinme seklini acik sekilde burda yazarsan nasil bir yol izlemen gerektigini anlatiyim.

Ben suanda Belcikaya gidiyorum saat 23:00 dan once donemem ister bekle ister belgelerini yakma riskini goze al.!!!

Kurtma islemi yapilacak harddisk kesinlikle kullanilmamalidir.!!!

OGRENMEK ISTEDIKLERIM;

Kac mb lik bir dosya kurtarilacak ?
Hangi surucude bulunuyordu belgeler ?
Kurtarma yapacagin dosyalar nelerdir ?
Harddiskiyin toplam kapasitesi nedir ?
Silme islemi nasil oldu ? sag tus yaparak silme, shift delete yaparak silme, Format atma gibi
Veriler kaybolduktan sonra pc de neler yaptin tahmini kam mb lik alan kullanildi ?

Bunlar kurtarma oncesi bir kac gozlem eger sen bunlara cevab verebiliyorsan kurarmaislemine basla onun disinda tesaduf basarili olan kurtarma programlari herkesde ayni sonucu vermez.!

etc nin dediği gibi bir harddiskten birşey kurtarıcaksan o harddiski kurtarana kadar kullanma.
Çünkü harddiskte birşey sildiğin zaman aslında sadece görüntüde gidiyor. Hala orda senin onun üstüne yeni bir dosya atmanı bekliyor. Yeni bir dosya attığın zaman attığın dosya onun yerine geçiyor ve dosyaların bu sefer tamamen siliniyor.

Sahtecennetin dediği program cidden güzel kullanabilirsin./

veri kurtarma isleminin tarzi cok onemlidir, silinen dosyalarin silinme sartlari digerine benzemez gordugu hasar ne derecedir bilinmez bilincsiz sekilde tavsiye programlarla harddiske mudale etmek kurtarilma imkani olan verilerinizi tamamen yakma,bozma durumuna getirebilir. Bir profosyonel yardim almayi yada silinme seklini acik sekilde burda yazarsan nasil bir yol izlemen gerektigini anlatiyim.

Ben suanda Belcikaya gidiyorum saat 23:00 dan once donemem ister bekle ister belgelerini yakma riskini goze al.!!!

Kurtma islemi yapilacak harddisk kesinlikle kullanilmamalidir.!!!

OGRENMEK ISTEDIKLERIM;

Kac mb lik bir dosya kurtarilacak ?
Hangi surucude bulunuyordu belgeler ?
Kurtarma yapacagin dosyalar nelerdir ?
Harddiskiyin toplam kapasitesi nedir ?
Silme islemi nasil oldu ? sag tus yaparak silme, shift delete yaparak silme, Format atma gibi
Veriler kaybolduktan sonra pc de neler yaptin tahmini kam mb lik alan kullanildi ?

Bunlar kurtarma oncesi bir kac gozlem eger sen bunlara cevab verebiliyorsan kurarmaislemine basla onun disinda tesaduf basarili olan kurtarma programlari herkesde ayni sonucu vermez.!

pm attım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri