Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirttigim gibi silnen gmaili alma yöntemleriniz varmı ? tüm sorulara cevap verdigim halde geri getiremiyorum bilgisi olan yazarsa sevinirim 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sorunun cevaplarını silmeden önce bir yere not etmekte fayda var...
sana tavsiyem bilmediklerini atma çünkü google logları seni ele verir.
YouTube daki bu açıkta tarih oldu...
YaniYouTube daki bu açıkta tarih oldu...
arkadasim bende cocuken aldigim gmaili yanlislikla silmistim. aylarca denemdigim sey kalmadi. yakin bi zamanda sildiysen kurtarma sansin var.gmaile girerken sifremi unuttum kismina tikla ordan adimlari takip et , sifremi unuttum kismina falan tiklicaktin sanirim. ordan gmailni soruyordu onu yaz , hata verirse gecmis olsun kurtarma sansin hic yok.
Yani
bildigim kadarıyla 72 saat içinde geri alınıyor zaten onu almaya çalışıyorum şifremi unuttum kısımından bilgileri doğru girdigim halde vermedi gmaili![]()
Hocam neden geri almak istiyorsunuz. Bende şuan kanalı silemediğim için gmaili silmeyi düşünüyorum. Birkaç kanalım var böyle gmailini silip kurtulmayı düşünüyorum.Adsense'deki param etkilenmesin diye.
http://www.ytpara.com/youtube-sorun...nmasi-alt-kanal-ve-ana-kanal-dahil-cozum.html bu konu yüzünden hocam alt kanalları kurtarmaya çalışıyorum
Anladım hocam. Gmaili silince youtube kanalı vs. hepsi gidiyor değil mi? Alt kanallar dahil. Yani adsense'e yeni kanal ekleyince bir kanalı sebep göstermemesi için silebilirmiyiz? Bir de bu zamana kadar olan kazancı etkiler mi silmek?
Hesabı ve verileri sil bölümünden tümünü seçip sildiginizde hepsi silinir para kazanma kapalıysa ona sebep göstermez, kazancı nasıl etkilicek![]()
Adsense'imde bugüne kadar kazandıklarımı verir mi diyorum google. Kanalları silsem![]()
aynı dertten bende muzdaribim unut o kanalı bence. ben unuttum. geçmişe takılıp kalmıyalım önümüzde acılmayı bekleyen nece güzel kanallar var.![]()
Bunun çözümünü bilen var mi bir kanalımin başına geldi durum
Yani
bildigim kadarıyla 72 saat içinde geri alınıyor zaten onu almaya çalışıyorum şifremi unuttum kısımından bilgileri doğru girdigim halde vermedi gmaili![]()
ben şimdi bir mailde deneme yaptım..kurtarma maili vardı ama daha kolay yöntem diye telefonumuda ekledim kurtarma seçeneklerine ve sildim(telefon daha önce maksimum sayıda kanal doğrulaması için kullanılmıştı)sonra şifre unuttumdan telefona mesaj isteme derken 2 dk da geri aldım.(sildikten sonra 1 saat bekledim tabi)
---------- Mesaj saat 00:58:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:57:46 civarında gönderildi. ----------
ama para kazanma gelmedi.yanlış bir şey mi yaptım ne?![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.