silinen kanal

aliozgenc

Kayıtlı Üye
Merhabalar herkese foruma ilk mesajım,
Birçok kez sorulduğunun farkındayım ama iki telifli kanalımı kendi elimle sildim kapanmasını beklemeden. Acaba bu kanalın parasını alabilir miyim?
Teşekkürler.

bende bunu çok merak ediyorum ama herkes alırsın diyor

Google bi değişiklik yapmadiysa alırsın. Malum google güncellemelerine yedisemiyoruz!

Tekrardan selamlar,
Bu silinen kanalın yerine yeni bir kanal açmıştım fakat bugünkü kıyımda o da arada kaynamış para kazanması kapatılmış. (outlook adresliydi bu arada)
Ben bu kanaldan kazandığım parayı kesintili de olsa alabiliyor muyum acaba?
Bir de bu kanalı komple silsem mi daha iyi olur yoksa 12sine kadar(para kesinleşene kadar) bekleyeyim sonra mı sileyim?

Tekrardan selamlar,
Bu silinen kanalın yerine yeni bir kanal açmıştım fakat bugünkü kıyımda o da arada kaynamış para kazanması kapatılmış. (outlook adresliydi bu arada)
Bir de bu kanalı komple silsem mi daha iyi olur yoksa 12sine kadar(para kesinleşene kadar) bekleyeyim sonra mı sileyim?

Selam.. Kanalın para kazanmasını aç ondan sonra kanalın yedeğini al ( istersen ) sonra kökten uçur fazla kesintiye uğramadan alırsın büyük ihtimal..

Tekrardan selamlar,

Baska outlook tabanlı kanalın gitti mi önceden ?

Selam.. Kanalın para kazanmasını aç ondan sonra kanalın yedeğini al ( istersen ) sonra kökten uçur fazla kesintiye uğramadan alırsın büyük ihtimal..

Para kazanması kapanan bır kanalın,para kazanmasını hıç açmadan dırek kanalı kökten sılsek,içerekı paradan kesıntı olurmu çok veya o kanallar kesınleşırmı ,geçen ay kpanna 15-20 kanalı o şekılde yaptım para kazanmalarını açmadan kökten sıldım durum ne olur acaba

Para kazanması kapanan bır kanalın,para kazanmasını hıç açmadan dırek kanalı kökten sılsek,içerekı paradan kesıntı olurmu çok veya o kanallar kesınleşırmı ,geçen ay kpanna 15-20 kanalı o şekılde yaptım para kazanmalarını açmadan kökten sıldım durum ne olur acaba
bende bunu çok merak ediyorum açıkçası
@AntonioMontana
yok ilk defa oluyor.
@ByEdGe dostum para kazanmasını nasıl açacağım forumda anlatılmış ancak çok kafam karıştı içinde çok para yok zaten kanalın 40-50tl var hiç uğraşasım gelmiyor.

alırsın kardeşim.adsensede quizgroupta hatta awesomenesste bile ödemesini aldım.

vay be @daralll hocam bu konuyu görmemişim harikasın eline sağlık [MENTION=4429]rozetmen[/MENTION] sağol dostum.
Teşekkürler arkadaşlar o zaman şimdi videodaki yöntemi uyguluyorum sabah kurtarmayı yapıyorum ondan sonra bakacağım duruma. Teşekkürler yardımlar için. Yıllardır pek çok siteye üye oldum forumlarda çok takıldım ama bu forum bir başka anında cevap ve çözüm geliyor. Tekrar sağolun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri