Silinen Kanalın Ödemesi Yapılırmı?

• Kullanıcı cotoni
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

cotoni

Kayıtlı Üye
Selam Arkadaşlar

Benim 1 kanalıma bugün telif gelmiş.. Şimdi ben Telif yiyen video dahil kanaldaki bütün videoları sildim.. Yalnız biliyorsunuz para kazanmaya kapamalar iyice arttı ve tuhaflaştı.. Şimdi ben komple kanalı silsem bu ayki kanala ait kazançlanları alabilirmiyim?

Korkum şu : Bu 1 teliften dolayı yine ay sonuna doğru bu kanal ve aynı adsenseye bağlı diğer kanalların para kazanmasının gitmesi..

Sizce ne yapmalıyım ?

kanalı sil. kazancını da unut. adsensenin banlanmasından daha kötü bir şey olamaz hacı.

Dur şimdi yaw adsense yi neden banlattın :D

adsenseden değil benim korkum bu teliften dolayı ay sonu bütün kanalların gitmesi ve hiç ödeme alamamak..

Kanal silinmesi ise ödenmesi yuksek...
çunku.
3 seçenek vardir...
Kanallari sil
gmailini sil
google +- vb. Kayit ve kaliplari sil der...
Gmailin aktif ise kanali silersen para kazanma olasiligi var..
---
not: Para kazanma kapanma değişti.. Durudk yere uyarisiz komple kokten para kazanmalar kapniyor artik.. Geri donuş iletişimde sifir.. Hiç yok.. Bu ay iş ciddileşti..
--

Kanal silinmesi ise ödenmesi yuksek...
çunku.
3 seçenek vardir...
Kanallari sil
gmailini sil
google +- vb. Kayit ve kaliplari sil der...
Gmailin aktif ise kanali silersen para kazanma olasiligi var..
---
not: Para kazanma kapanma değişti.. Durudk yere uyarisiz komple kokten para kazanmalar kapniyor artik.. Geri donuş iletişimde sifir.. Hiç yok.. Bu ay iş ciddileşti..
--

son 1 hafta 10 gündür hiç topluluk uyarısı alınmadıgını halde topluluktan kapanan yada para kazanması kapatılan kanalların sayısı sadece bu forumda binlerce kanal dır.
Google amca ne yapıyor anlamadım kii

işte bir standartı yok.. şu an için tüm videoları sildim.. Kanalı silicem de korkum bu ayki kanalın kazancınıda alamamak...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri