Silinen Kanalların Parasını Alabiliyormuyuz

slowloris

Yasaklanmış
kanaatimce alabiliyoruz fakat bazı arkadaşlar yok olmaz felan demiş baya tırstım:),acaba varmı böyle şey 4 haneli rakam gelicek çok emek verdim spam olsa olmadı can sağlığı derdim ama emek olunca zor,sanırım adsense'ye yansıyan tıklamalar para vs kesinleşmiş kazanç yani kesinti olur 300 tl veya fazlası,siz ne diyorsunuz:rolleyes:

spamdan kapanıp sildiğin her kanalın parası kesinleşir

spamdan kapanan kanalı biz nasıl siliyoruz?spamdan kapanan kanalı silip parayı alabileceksek ben bayagı bi zarara girdim :)

tel onayı istiyo tel onayını yapıyorsun siliyorsun :) silmedende kesinleşir belki ben hep sildiğim için bilgim yok diğer türlü

tel onayı istiyo tel onayını yapıyorsun siliyorsun :) silmedende kesinleşir belki ben hep sildiğim için bilgim yok diğer türlü

son 2 ayda 9k küsür param kaldı içerde,spamdan kapanan kanallar yüzünden.kanalları ben giriş yaparak degil,urlden kontrol ettigim için nasılsa kapandı diye giriş yapmayı hiç denemedim.o zaman bi deneyeyim bu dedigini hocam.3cx ile onaylarım cep isterse,sonra silmeyi deneyeyim.bakarsın bu şekilde alırız paramızı,en azından birazını :p

son 2 ayda 9k küsür param kaldı içerde,spamdan kapanan kanallar yüzünden.kanalları ben giriş yaparak degil,urlden kontrol ettigim için nasılsa kapandı diye giriş yapmayı hiç denemedim.o zaman bi deneyeyim bu dedigini hocam.3cx ile onaylarım cep isterse,sonra silmeyi deneyeyim.bakarsın bu şekilde alırız paramızı,en azından birazını :p

Abicim sen diyorsun ki spamdan kapanan kanalın parasını adsense ödemiyor?

normaldede ödemesi lazım diye biliyorum ben tedbir amaçlı silerim :cool:

adsense ödüyor,onu belirtmeyi unutmuşum arkadaşlar.içerde kalan param zoomin ve tayfasında kaldı,adsensede 4 kanaldan aldım ödemeleri ama partnerler vermiyor :)

teliften silinen kanalı ödüyor mu yeri gelmişken sorayım

hocam eğer adsense için sorduysanız bütün felaketler başıma 1 ayda da geldiği oldu ve hepsinde kesinleşti ama teliften kesinleşmede nedense daha çok kesinti oldu... tesadüfte olabilir... :)

Adsense silinen kanalında telifli kanalında kapanan kanalında ödemesini yapıyor arkadaşlar. Para kazanmalarınız gittiğinde açtığınız takdirde onuda ödüyor büyük ihtimalle. Partnerler başka tabi freedom un ödediğini söyleyenler var bu koşullarda diğer networklerde şansa ödeyip ödemediğide oluyor ama adsense için takılacak bir durum değil.

kanalların mailini tek mir maile yönlendir.Telif veya kanal kapandığında gmaili sil.

Son düzenleme:
ayın 11 2 saat var bakalım hep bu saatlerde kesinleşiyor ama kanımca kesinti fazla olabilir,bakalım hayırlısı

kanalların mailini tek mir maile yönlendir.Telif veya kanal kapandığında gmaili sil.

açıkcası ben onun da riskli oldugunu düşünüyorum hocam.teliften kapanan kanalım olmuyor,çalıştıgım içeriklerde telif sorunum olmuyor yani.tek sorun spamdan kapanan kanallar.adsense ödüyor bu paraları ama partnerler ödemiyor.fakat kanallar spamdan kapanınca silmeye çalışmadım,denemedim hiç.nasılsa kanal gitti diye bıraktım o kanalları ben.gerçi sanmıyorum işe yarayacagını,partnerler her türlü ödemiyor o kanallara para.adsense de zaten fark etmiyor,o her türlü ödüyor.

riskli diyorsunda hocam aylık 20k+ kazananların 10 tane kanalı yok ki.50+ kanalı var.Hepside bu yöntemle kontrol ediyor ve olumsuz sonuç almamışlar.Yönlendirme özelliğini koyan gmail hile yok hurda yok.
açıkcası ben onun da riskli oldugunu düşünüyorum hocam.teliften kapanan kanalım olmuyor,çalıştıgım içeriklerde telif sorunum olmuyor yani.tek sorun spamdan kapanan kanallar.adsense ödüyor bu paraları ama partnerler ödemiyor.fakat kanallar spamdan kapanınca silmeye çalışmadım,denemedim hiç.nasılsa kanal gitti diye bıraktım o kanalları ben.gerçi sanmıyorum işe yarayacagını,partnerler her türlü ödemiyor o kanallara para.adsense de zaten fark etmiyor,o her türlü ödüyor.

Zoomin ve tayfasında kanalınız spam , telif , topluluk hiç farketmez kapandımı o iş orda biter parayı yüzde 99 ödemezler aklınızda olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri