Arkadaşlar çok garip bir durum söz konusu. Benim bir alt kanalım vardı. Bunun ana kanalı spamdan kapandı. Ben bu alt kanalı kurtarayım dedim giriş yapabilmek için. Neyse başka bir gmaile bağladım. Ama o acele ile bağladığım gmail güzel bir kanaldı. Dedim hiç riske atmayayım ben bunu boş bir gmaile bağlayayım neyse işte sonra sayfa oluştur falan filan baya bir kurcaladım. En sonunda benim bu alt kanalın gmaili üstüne bir sayfa oluşturdum. Bir de ne olsa beğenirsiniz bu sefer ben bu alt kanala google+ üzerinden girememeye başladım. Ne yaptım ne ettimse giremedim. Kanal da şuan açık 
Quiz groupta idi kanal. En son adım olarak onlara ulaşmayı düşünüyorum ama önce size sorayım dedim. Kanalın zaten gmaili yoktu alt kanal diye. Zaten bu kanal bir sayfa idi tekrar sayfa oluştur diyince üstüne mi yazdı ne yaptı anlamadım (
Not: Kanalın google+ sayfası bile açık.
Edit: Arkadaşlar kısacası bir alt kanal vardı ben bu alt kanalın google+ sına girip sayfa oluştur dedim ve bu kanala girdiğim sayfa yok oldu. Ana kanaldan da giriş yapamıyorum artık
Quiz groupta idi kanal. En son adım olarak onlara ulaşmayı düşünüyorum ama önce size sorayım dedim. Kanalın zaten gmaili yoktu alt kanal diye. Zaten bu kanal bir sayfa idi tekrar sayfa oluştur diyince üstüne mi yazdı ne yaptı anlamadım (
Not: Kanalın google+ sayfası bile açık.
Edit: Arkadaşlar kısacası bir alt kanal vardı ben bu alt kanalın google+ sına girip sayfa oluştur dedim ve bu kanala girdiğim sayfa yok oldu. Ana kanaldan da giriş yapamıyorum artık
Son düzenleme: