şimdi bütün kanallarıma aynı Uyarıyı alıyorum.

• Kullanıcı Doktor33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Doktor33

Kayıtlı Üye
Kod:
DİKKAT             YouTube Topluluğu, videolarınızdan birini veya birkaçını uygunsuz  etiketiyle işaretledi. Bir video işaretlendiğinde, Topluluk  Kurallarımıza uyup uymadığının belirlenmesi için YouTube Ekibi  tarafından incelemeye alınır. İnceleme sonucunda aşağıdaki videoların bu kuralları ihlal eden içerik  barındırdığı belirlendi ve devre dışı bırakıldı:     

[LIST]
[*]"xxxxxxx - xxxxxxxxx?" (xxxxxxxxxxx)
[*]"xxxxx - xxxxxxxxxxxxx" (http://xxxxxxxxxxxxxxxxx)
[*]"xxx - xxxxxxxxxxxxxxxx" (xxxxxxxxxxxxxxxx)
[/LIST]
                            Bu, altı ay içinde aldığınız ve hesabınıza yapılmış uyarı  amaçlı ikinci Topluluk Kuralları ihtarıdır. Bu nedenle, bu hesaba erişim  hakkı devre dışı bırakılmıştır ve bu iletiyi almanızın üzerinden iki  hafta geçinceye kadar etkinleştirilmeyecektir. Lütfen YouTube Topluluk  Kuralları'nı inceleyin ve hesaplarınızın feshedilmesine yol açabilecek  başka ihlallerden kaçının.
     YouTube'un Topluluk Kuralları ve bu kuralların uygulanmasının sağlanması hakkında daha fazla bilgi için lütfen [URL="http://support.google.com/youtube/bin/answer.py?answer=92486&hl=tr"]yardım merkezini[/URL] ziyaret edin.   
     Bu videoyu silmekle hesabınızdaki ihtarın kaldırılmayacağını lütfen  unutmayın. İhtarlara nasıl itiraz başvurusu yapıldığı konusunda daha  fazla bilgi için lütfen yardım merkezindeki [URL="http://support.google.com/youtube/bin/answer.py?answer=185111&hl=tr"]bu[/URL] sayfayı ziyaret edin.
bu sadece 1 adet kanala yüklü ama bütün kanallarıma ayını uyarı gelmiş hiç yüklü olmayan kanallarabile gelmiş bu nasıl bir iş yaa ...

ne yapmamlazım...

Son düzenleme:
Videoları ifşa etme kardeşim.

RiQXQ37.png

Edit: Flag yemişsin.

Kanalların hepsi aynı adsenseye bağlıysa ondan dolayı olmuş olabilir

valla bende az önce bilmediğim bir kategoride attım,bir saate kalmadan flagı yedim.
bunları not alıyorum bir ara boş zamanımda hesaplaşırız.

[MENTION=12553]Doktor33[/MENTION] mesajı editle kategorin çöp oldu

Kanallar aynı ip ile açılmışsa yada aynı ip ile devamlı giriş çıkış yapmışsan ondan dolayıda olabilir. Geçmiş olsun ne diyim.

hiç biri aynı ip değil

her kanala girerken çerezleri silip ip değiştiriyorum...

ve bu topluluk yediğim kanal partnere bağlı birde...

---------- Spam Engelliyici 19:25 ---------- Önceki Mesaj 19:22 ----------

tek aynı olan şey kanallarda Client id bilgisi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri