Simirna Network Şubat Kazançları Nisan Ödemeleri

• Kullanıcı lgnd003
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - DailyMotion Aylık Ödemeler

lgnd003

Kayıtlı Üye
Web sitesi
t.me
Merhaba arkadaşlar bu ay Payoneer'den ödemeler biraz geciktiği için ödemeler de gecikti. Bugün Webmoney, Papara ve Banka ödemelerinin tamamı şu an itibariyle tamamlandı. Söz verdiğimiz gibi 1 TL olsa bile kazançlarınızı ödedik. Bizimle çalışmaya devam eden ve yeni aramıza katılan tüm kanal sahiplerine teşekkür ediyor, bol kazançlar diliyorum.

http://www.simirna.network/haberler/dailymotion-subat-2018-odemeleri/

Son düzenleme:
[MENTION=8643]lgnd003[/MENTION] hocam bu sizin ortak oldugunuz Stem Digital Partneri David denen ş*r*f yoksunu Stem Digital parneri değil mi?
(Kendilerinden bir dünya alacagım kaldı ne paramı ödediler ne de bir cevap verdiler)

[MENTION=8643]lgnd003[/MENTION] hocam bu sizin ortak oldugunuz Stem Digital Partneri David denen ş*r*f yoksunu Stem Digital parneri değil mi?
(Kendilerinden bir dünya alacagım kaldı ne paramı ödediler ne de bir cevap verdiler)

Evet onlar. 1 senedir ödemelerde hiçbir sıkıntı yaşanmadı. Yaşayan olduysa gelsin konuşsun. Zamanında YouTube'un politikaları yüzünden geri çekilen paralar olmuş. Bunu inkar etmiyor. Siz olsanız da aynı işlemi yapardınız emin olun.

Evet onlar. 1 senedir ödemelerde hiçbir sıkıntı yaşanmadı. Yaşayan olduysa gelsin konuşsun. Zamanında YouTube'un politikaları yüzünden geri çekilen paralar olmuş. Bunu inkar etmiyor. Siz olsanız da aynı işlemi yapardınız emin olun.

Kiminle konusucaz gelipte hocam ? :D

Bu adamlar yurtdışında yaşamıyorlar mi ben Askeri ücretle çalışan bir adamım yurtdışına gidip David mi Arıcam? :)

İnan sende gündüz reel de 8 / 10 çalışıp gece 04:30 kalkıp işe gidip akşam 18:00 de PC başına geçip gece 00:00 kadar uykusuz kalip oturup birşeyler yükleyip kanal yapamaya çalışıp 3 - 5 birşeyler kazanmaya calissan uykusuz kalsan elin gavurun partnerini kanal sokup o kadar emeğinin 3 - 5 aylik parasını ödemeden yatsa 3k / 4k lira parana sende bozulurdun ;)

Ben inkar ediyor demedim ki etmiyorsa odesin ozaman selam söyle benden David efendiye bir elemanın 3k/4k parasına yatmissin sana çok selamı var de bakalım :D ne diyecek...
O paraları aldıklarını da yediklerini de bal gibi biliyorum da elden birşey gelmiyor işte ...

Neyse öpülmüs yanağın davası olmaz herif bizi öptü bir kere ....
Keşke güven verseydi de Anılarıyla anilsaydi ... Analariyla değil ...

Edit : Sen elin adamını niye öyle savundun bilmiyorum ama sana da tavsiye o adamlara fazla güvenme hocam... Seni yermek için yazmadım ben oraya belki değişmiştir sahibi vss diye sordum... Partnere aldığın kanallara sen kefilsen girecek arkadaşlar için NO Problem zaten ...

Heee bu arada demişsin ya : "Siz olsaydınız siz de aynı şeyi yaparsınız ..." Emin ol ben yapmazdım hocam :)

İyi Geceler

Son düzenleme:
bu david itine bende 10k bıraktım sanırımm güven vermez bu şeref yoksunu david.adamlar özgün kanalımın bile parasını çaldı bırakın spamıııı

Kiminle konusucaz gelipte hocam ? :D

Bu adamlar yurtdışında yaşamıyorlar mi ben Askeri ücretle çalışan bir adamım yurtdışına gidip David mi Arıcam? :)

İnan sende gündüz reel de 8 / 10 çalışıp gece 04:30 kalkıp işe gidip akşam 18:00 de PC başına geçip gece 00:00 kadar uykusuz kalip oturup birşeyler yükleyip kanal yapamaya çalışıp 3 - 5 birşeyler kazanmaya calissan uykusuz kalsan elin gavurun partnerini kanal sokup o kadar emeğinin 3 - 5 aylik parasını ödemeden yatsa 3k / 4k lira parana sende bozulurdun ;)

Ben inkar ediyor demedim ki etmiyorsa odesin ozaman selam söyle benden David efendiye bir elemanın 3k/4k parasına yatmissin sana çok selamı var de bakalım :D ne diyecek...
O paraları aldıklarını da yediklerini de bal gibi biliyorum da elden birşey gelmiyor işte ...

Neyse öpülmüs yanağın davası olmaz herif bizi öptü bir kere ....
Keşke güven verseydi de Anılarıyla anilsaydi ... Analariyla değil ...

Edit : Sen elin adamını niye öyle savundun bilmiyorum ama sana da tavsiye o adamlara fazla güvenme hocam... Seni yermek için yazmadım ben oraya belki değişmiştir sahibi vss diye sordum... Partnere aldığın kanallara sen kefilsen girecek arkadaşlar için NO Problem zaten ...

Heee bu arada demişsin ya : "Siz olsaydınız siz de aynı şeyi yaparsınız ..." Emin ol ben yapmazdım hocam :)

İyi Geceler
Siz nasıl düşünürseniz düşünün. Burada milletin telif haklarını çiğneyerek gelir elde ediyoruz hepimiz. Hiç kimse bu benim hakkım benim hakkımı yedi de diyemez. Tartışmanızı yapacaksanız da kendinize konu açın orada yapın tartışmanızı. Şimdiye kadar şikayet olmadı bizim partnerden. Alın dediler aldık, atın dediler ben baskı yaptım attırdım kanalları. Ödemeleri o beğenmediğiniz David yaptı. Ayrıca adam YouTube mcn'liğini kaybetmiş bu spam yüzünden bu da mı oyun size göre?

Son düzenleme:
Siz nasıl düşünürseniz düşünün. Burada milletin telif haklarını çiğneyerek gelir elde ediyoruz hepimiz. Hiç kimse bu benim hakkım benim hakkımı yedi de diyemez. Tartışmanızı yapacaksanız da kendinize konu açın orada yapın tartışmanızı. Şimdiye kadar şikayet olmadı bizim partnerden. Alın dediler aldık, atın dediler ben baskı yaptım attırdım kanalları. Ödemeleri o beğenmediğiniz David yaptı.

İyi milletin telif haklarini ihlal edip kazandık diye ...
Kansizin biri gelsin gece gündüz emeğimizin ağzına etsin...

Sen ne dersen de yaptığı HİRSİZLİK ...
İstesigin kadar savunabilirsin ama bu gerçeği DEGİSTİRMEYECEKTİR !!!

Konuyu kapatıyorum ... Cevap vermeyeceğim !!!

HAYİRLİ KAZANCLAR !!!

Davidi falan bilmem daha önce hiç çalışmadım. Onuruda çok az tanırım işini hakkıyla yapan nadir insanlardan başarılarının devamını dilerim herkese boş kazançlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri