Sinemaya Gitme Ağlasınlar

Pixel Plus Medya

Kayıtlı Üye
Biraz önce YouTube'ta gezerken bir bir sosyal eylem çağrısı videosuna denk geldim.. Koyu bir sinemasever ve sinama takipçisi olarak benimde son derece gıcık olduğum bir olay ile ilgili olduğunu görünce de paylaşmak istedim..

Siz ne diyorsunuz adamlar haklı değil mi :)

https://www.youtube.com/watch?v=gxM073agmVk

sonuna kadar haklılar özellikle şu gözlük konusunda

Reklamlar hakkında aynı şeyi söylemeyeceğim. Kaldırılmaz zaten :) ama harbiden mısır kola gibi şeyler pahalı adamın dediği gibi çantanın içine dolduruyorum :D 19-20-21 de gitmeyin 22 de gidebilirsiniz yine reklamlar:)

Reklamlar hakkında aynı şeyi söylemeyeceğim. Kaldırılmaz zaten :) ama harbiden mısır kola gibi şeyler pahalı adamın dediği gibi çantanın içine dolduruyorum :D 19-20-21 de gitmeyin 22 de gidebilirsiniz yine reklamlar:)

açıkçası gelecek filmler hakkındaki reklamlar beni de çok ilgilendirmiyor ama o fiyatlar ne lan öyle uluslararası havalimanı gibi :D

destekliyorum, her şeyin pahalı olmasını ve reklamların uzun olmasını anlarım da gözlüklere para alınmasına acayip kıl oluyorum. en azından iadeli olmalı videoda bahsedilen gibi.. ben face hesabımda paylaştım sizde paylaşın duyarsız kalmayın bence..

Adamlar haklı. Hadi yiyecek içecek önceden de pahalıydı ama reklamlar bu kadar uzun değildi eskiden. Maksimum 5 dk reklam, 5 dk da yeni filmlerin tanıtımı olmalı.

sinemaya gitmek gereksiztir özellikle türk filmleri için. aşk filmi olsun vs saçmadır.

Artık recep ivedikte olsun diğer filmlerde.

filmi film için değil para için çekiyorlar cem yılmaz recep ivedik başta olmak üzere . gittimi fast furiosa iyidir tabi buda para için ama hakkını veriyor paranın yinede fiyatlandırma için hiç bir şeye gitmemek en iyisi.

Kanaldan ekmek çıkar mı dedim tam domainini reglemeye kalkışmıştım ki meğersem alınalı çok olmuş, güzel de bir oluşum yapmışlar. Tebrik ederim. Bu adamlar para kazanır arkadaşlar demedi demeyin. :)

bu change.org un olayını da hala anlamış değilim ama imzaladım... 5000 kişi bulunca ne olacak yani bu imzaları biryere mi gönderiyorlar...

5000 kişi bulunca olmuyo hala devam ediyo kampanya firma yetkilileri cevap verene kadar reklam amaçlı gibi birşey

Sinemaya pek güzel film gelmediği için ortalama ayda 1 giderim. Onda da bezdiriyorlar hakikaten. Bilet ve mısır fiyatları daha ne kadar artabilir diyor insan.

The Revenant'ı izledim en son şahin sucuklarından nefret ettim,abartısız 30 dakika reklam izletti adi köpekler hatta öyle ki arka arkaya aynı reklamları izledik tekrar tekrar artık homurdanmaya başlamıştı millet film başladı.Alacağım vardıysa da lanet olsun markalarından nefret ettim.

Kaç kere kapatıldı bu filmler ve filimler :) Hangi filme parodi yaptıysa dava açtılar videoyu sildirdiler... Güzel bir kampanya oldu ama bu...

En son cinemaximumda dügün dernek 2 de tartışmıştım görevli ile reklam yüzünden.27dk reklam yayınladılar filmden önce.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri