- Web sitesi
- www.btcfrm.com
Arkadaşlar Yeni ülke kartları ile İstediğiniz kadar adsense açabilirsiniz.Hazır durumdadır.Bu kartlarla adsense açıp güvenli şekilde kullanabilirsiniz.
Bilindiği gibi adsense çok önemlidir youtube için.Bu nedenle gerçek kartla açılan adsenseler her zaman güvenli olarak kullanılır.Bununla ilgili önceki satışlarımdan yararlanan arkadaşlar binlerce adsense hesabı açtılar ve onbinlerce ödeme aldılar.Şu anda yeni ülke ile yeni kartlar tertemiz kullanıma sunuyorum.
Sim kart adet: 5 TL
Bu kartlar sıfır olup, satın alındıktan sonra hiçbirşeye kullanılmayıp kaldırılılmaktadır.
Kartlar kargo için hazır değildir.İşlemler online hızlı şekilde yapılır.(Fiziksel kartlar adrese satıs konumuz mevcuttur eğer stok olursa satıs konusunda ilan edilecektir.)
Bazı referanslar:
Bilindiği gibi adsense çok önemlidir youtube için.Bu nedenle gerçek kartla açılan adsenseler her zaman güvenli olarak kullanılır.Bununla ilgili önceki satışlarımdan yararlanan arkadaşlar binlerce adsense hesabı açtılar ve onbinlerce ödeme aldılar.Şu anda yeni ülke ile yeni kartlar tertemiz kullanıma sunuyorum.
Sim kart adet: 5 TL
Bu kartlar sıfır olup, satın alındıktan sonra hiçbirşeye kullanılmayıp kaldırılılmaktadır.
Kartlar kargo için hazır değildir.İşlemler online hızlı şekilde yapılır.(Fiziksel kartlar adrese satıs konumuz mevcuttur eğer stok olursa satıs konusunda ilan edilecektir.)
Bazı referanslar:
4 adet adsense için sim alındı. hızlı ve güvenilir![]()
Daha önce başka onaylar için kendileriyle çalıştım. Ekip çok profesyonel ve yardımsever. Hızlılar da. Güvenilir onay sistemi istiyorsanız, ki şuanda ücreti de gayet uygun, kesinlikle öneriyorum.
4-5 ay önce 250den fazla sim kart almıştım
bu uygulamalarıda çok güzelmiş, tavsiye ederim
ben arkadaşla devamlı çalışıyorum. adsense'nin değişen politikaları aylar öncesinden hissedip organik çalışmaya karar vermiştim zaten. telefon onayının organik ve özel olmasına varana kadar dikkat ediyorum. gösterdiğim bu hassasiyet adsenselerimi ayakta tutuyor.
Son düzenleme: