Sınırsız AWS Hesabı İle Ne Yapılır ?

• Kullanıcı aspturk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - WebHosting Vds-Vps-Server
Microsoft azure vps free denemiştim. Banlanma falan olmadan kullanmıştım bitene kadar. 2 tane açmıştım. Tabi daha fazla açılırsa ne olur bilemiyorum..

cok degişik bir yöntem buldum eğer yapmış oldugum yöntemler sorunsuz bir şekilde calışırsa ve kapanmasa monerodan iyi kazanc saglanabilir...

denemiş oldugum yöntem kapanmasa eğer bir cok vps ile günde 1 monero hatta daha fazla kazanılabilir... tahminimce

Şuanki denemem budur:

0.0001 XMR kazanılan kısa sürede.... bunu dahada geliştirecem .... bakalım ne olacak bir kac gün içinde hersey full time hazır olacakdır....hızlı kazanc için...

Arkadaşım sizin skype soruyor yazarmısınız rica etsem

bir pc de nasıl para kazanıyorsanız öyle para kazanırsınız yani internet ve donanımdan kendi pcnizden nasıl para kazanıyorsanız. vpsdende öyle kazanırsınız. sadece vps den kazanırken kendi pcnizdeki kazanç yolunu vps otomasyona bağlıyan botunu yazdırmalısınız ve vpslere kurmalısınız. başlık bota dökebileceğim kazanç metodunuz var mı olmalı? kimsede bunu size söylemez. tavsiyem kendi pcnizde gün boyu 3tl-5tl kazanabileceğiniz şeyleri keşfedin sonra botunu yazdırın. vpslere kurun. amazon aws free hesalar ile böyle para kazanılır.

Hemen hemen herkes herşeyi biliyor; ama yine hemen hemen herkes hiç bir şey paylaşmıyor; ve yine hemen hemen herkes paylaşmayanlara kızıyor :)

Bir şey bilen varsa ve konuya yazmak istemiyorsa özel mesaj atabilir . . .
(Not: Çok param var ve çok da akıllıyım.)

ticket ile hesabı yükseltebilirsin 36 cpu makineler kurabilirsin 1 haftada 60 dolar bıraktı mining sınırsız hesap açabilirsen çalıştığın kadar günlük gelirini yükseltirsin

Hemen hemen herkes herşeyi biliyor; ama yine hemen hemen herkes hiç bir şey paylaşmıyor; ve yine hemen hemen herkes paylaşmayanlara kızıyor :)

Bir şey bilen varsa ve konuya yazmak istemiyorsa özel mesaj atabilir . . .
(Not: Çok param var ve çok da akıllıyım.)

Bende onu diyorum hocam hiçkimse bişi paylasmıyo sonra yardım istiyolar hesap açiyoruz ama kazamıyoruz yardım diye. senn önce hesap nasıl aciliyo diye konu aç bizde sana kazanma konusunda yardım edelim dimi. herkes kendini düşünüyo sadece.

Öncelikle bu konu Free Tier hesaplar ile neler yapılabileceğinin konusudur iyi limitli hesaplarla zaten herkes mining yapıp kazanc sağlayabilir.İnsanlar bilgilerini paylaşmak/paylaşmamak özgürdür. Herkese bol kazançlar dilerim

edit: düzenlenecek.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri