Sınırsız Beleş Pepsi Kodları İsteyen Gelsin

technox1

Kayıtlı Üye
Çok kolay gibi görüne bilir fakat bunu çoğu kişi bilmiyor. Pepsi adresine girip üye oluyorsunuz e-posta adresinize gelen onay e-postasını aktif ediyorsunuz ve telefonunuza pepsi kodu geliyor. Her defasında bu işlemi başka bir e-posta adresi ile tekrarlayıp üye olup yeni pepsi kodunuzu alabilirsiniz. Aynı telefon no ile bir den fazla kayıt olunabiliyor o yüzden her üye olduğunuzda başka bir telefon numarasına ihtiyacınız olmayacak. Eğer kod gelmez ise onay epostasını tıkladıktan sonra kampanyalar gelir o kampanyalardan herhangi birini seçin ve bekleyin. 20 saniye içerisinde gelmesi lazım.

konuya yazan 3 kişi okuyan 1 kişi

Ne işe yrıyor bu kodlar ? Uğraşmaya değer bir şey var mı acaba ?

adamlar balıklama atlamış konuyu okumaya tenezzül bile etmemişler ya la

Kod gelmesi lazım arkadaşlar. Ben 2 gündür yapıyorum toplam 40 tane kod gelmiştir. O son yazdığım satırı iyi okuyun ve deneyin gelmesi lazım.

Üye olurken hangi mail sistemini kullanıyorsun hotmailmi gmailmi yandex mailmi çünkü hotmaile denedim gelen giden mail yok.

Valla maili girdim kaydoldum tamamen gerçek bilgilerimi verdim kampanyayı da seçtim bekledim ama telefona mesaj gelmedi. Sıkıntı var şu an sanırım. Bu tarz şeylerde hiç hata yapmam, sitede sıkıntı olmalı yarın denerim.

kod geliyor ben yaptım geldi beyler teşekkürler

Hocam üye olduktan sonra şifre geliyor fakat herhangi birşey alamıyorsun o kodlarla bende 10 tane kod oldu ve halen birşey alamadım bu hatayı veriyor.

"Gönderdiğiniz şifrelerden bir veya birden fazlası hatalı. Lütfen doğruluğunu ve kampanyaya dahil olduğunu kontrol ediniz."

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri