Sınırsız Upload Özellikli DailyMotion Kanallar

• Kullanıcı JaquestTeam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JaquestTeam

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, size sattığım hesaptan bahsetmek istiyorum.

-İlk olarak sınırsız hesaplar ikiye ayrılır arkadaşlar.

-Birincisi Dailymotion yöneticilerinin kendi açtığı hesaplar ki bunlar bildiğimiz sınırsız hesaplardır. Ne süre sınırı ne de video sınırı vardır. Youtube'daki gibi istediğiniz kadar video atabilirsiniz.

-İkincisi eski hesaplardan kalma sınırsız özellikler ki bu benim sattığım türden hesaplar. Bu hesaplarda 120dk sınırı yine vardır. Ama 60dk sınırı yoktur. Şöyle bahsedeyim, mesela 90dklık bir film attınız 30dk hakkınız kaldığı için 90dklık bir video yükleme emri daha verebilirsiniz. Yüklemeye başladıktan sonra 120dkyı aşsa da yükleme iptal olmuyor. İkinci videoyu da yükleyebiliyorsunuz. Ama ondan sonra kesin 120dkyı aştığı için günlük sınır geliyor.

-Yani kısaca 2 saatlik bir film olmadığı sürece günlük 2 adet filmi tek part yükleyebilirsiniz.

-Eğer kendiniz hesap açarsanız 60dk sınırı olacağı için filmleri partlara bölmeniz gerekecek. Bu hesaplar sayesinde uğraşmanıza gerek kalmayacak.

-Aşağıdaki resim örnek bir hesabın yükleme kısmının resmi.

1r7nNb.png

Fiyata gelirsek;

1 Adet Hesap : 50 TL
5 Adet Hesap : 220 TL (+1 Kanal Hediye) (Adeti 36 TL'ye geliyor)
10 Adet Hesap : 400 TL (+2 Kanal Hediye) (Adeti 33 TL'ye geliyor)

Stok : 0 Adet
Satılan : 35 Adet

Ödeme Yöntemleri : Enpara, Paypal.

Son düzenleme:
Pm ile skype yollarmısınız 1 tane ayırın bana

Hocam yanlış anlamayın bende benzer kanal var ama yüklerken günlük limitini geçmiyor gene sınırsız yazıyor ama eski bide haberiniz olsun

süre sınırı bulunmayan kanal dersen daha iyi olur çnkü süre sınırı olmayanlarda da günlük upload sınırı var alan kişiyle papaz olmayın sonra :)

kardesım bır tane modla deneyın eger lımıt gecerse yanı sınırsız vıdeo atılıyorsa ben talıbım

Totalde 2GB geçecek şekilde video at eğer hala yükleme yapılıyorsa Upload sınırsız demektir.

Çok incelemeyin,günlük 2 saat limiti de olsa 2GB limiti de olsa 50 lira eder bu kanallar,tek parça film yüklemekle 2 parça yüklemek arasında çok fark var

günlük 2-4 saat arasında yükleme yapabilrsin eskiden 2 saatti ama 2 tane 1:30:00 dk lık film attım geçti 3 cüsüne izin vermedi
Teşekkür ederim. O zaman bu kanallar daha çok film çalışacak arkadaşların işine yarar tek part film atılabilir.

---------- Spam Engelliyici 16:38 ---------- Önceki Mesaj 16:02 ----------

Bütün Kanallar satılmıştır yeni stoklar yakında eklenecek.

bana 24 saat sınırına takılmayan kanal lazım,böyle birşey mümkün mü

sınır nasıl bir sınır arkadaşlar ? benzer bir kanal da bende var çünkü.

1 Adet kanal aldım arkadaş ilgisi birisi. Teşekkürler bol kazançlar.

sınır nasıl bir sınır arkadaşlar ? benzer bir kanal da bende var çünkü.

dm youtube gıbı degıl arkadaslar,
sınırlı kanallarda kendı ıcınde ayrılıyor,
ornegın gunluk 90 video ama mb sınırı var,
2. ornek mb sınırı yok ama gunluk video sınırı var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri