sınırsız yükeleme için api hk

yokdahaneler

Kayıtlı Üye
arkadaşlar merhaba uploadextra da yeni kanallarda api alınınca 5 video atılabiliyor buda büyük sıkıntı eski kanallardan sınınırsız video yüklenebiliyor böyle eski kanalı olupta api yi ücretiyle verebilecek varmı

bot sahibine yazdım sorunu malesef dönüş olmuyor.
sizlere sorayım her kanal eklemek istediğimde şu resimdeki hatayı alıyorum bilen varmıdır acaba .

bot sahibine yazdım sorunu malesef dönüş olmuyor.
sizlere sorayım her kanal eklemek istediğimde şu resimdeki hatayı alıyorum bilen varmıdır acaba .

Hocam artık google api için proje oluşturduktan sonra 90 gün boyunca hiç bir kullanım trafiği yoksa o proje ve apilerin limitlerini sifirliyor oyuzden bota eklerken bu görüntü çıkıyor.sanirim ocak basından sonra oluşan apilerde artık günlük 10000 kredi veriyor buda en fazla 6 video Yüklem e yapar fazlası olmaz.ya ocaktan ayından önce oluşan ama son 3 ayda aktif kullanilmis api bulacaksınız yada yeni api oluşturup 6 video yükleyeceksiniz yada zor ama okanala 3 4 api silip ekleyip 20 30 video atılır günlük oda çok uğraştırır tabi

Hocam artık google api için proje oluşturduktan sonra 90 gün boyunca hiç bir kullanım trafiği yoksa o proje ve apilerin limitlerini sifirliyor oyuzden bota eklerken bu görüntü çıkıyor.sanirim ocak basından sonra oluşan apilerde artık günlük 10000 kredi veriyor buda en fazla 6 video Yüklem e yapar fazlası olmaz.ya ocaktan ayından önce oluşan ama son 3 ayda aktif kullanilmis api bulacaksınız yada yeni api oluşturup 6 video yükleyeceksiniz yada zor ama okanala 3 4 api silip ekleyip 20 30 video atılır günlük oda çok uğraştırır tabi

hocam sağolsun bir arkadaşımdan aldım sınırsız yükleme için
lakin o hatayı almamın sebebi ne onu araştırıyorum.

burda kanal eklenmiyor bak varsayılan kanal diyor normalde kanal ismi olması lazım

200 video indiriyor yükleme tamam diyor ama hiç bir kanala yüklemiyor çünkü kanalı tanımlayamıyoruz :)

Son düzenleme:
Yukarıda arkadaşlar doğru şekilde anlatmışlar bende izzah edeyim.

Daha önceki apilarda limit 1.000.000 kredi idi. Şu anda 1000 kredi bu 1000 kredi yaklaşık 5-6 video yapıyor.

Eski hesaplarda da bir süre pasif olan apiların limitleri 1000 kredi şekline getiriliyor.

Sizin vermiş olduğunuz bilgileri bizzat ben inceledim, malesef limiti dolmuş durumdaydı.

İyi çalışmalar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri